Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει boot φοβάμαι μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα με το ταίριασμα ΜΒ: gigabyte z690 aero g ddr5 cpu: intel i7 12700k  ram: corsair 32g 5600 CMK32GX5M2B5600C36

Δημοσ.

To οτι δεν κάνει boot γενικά και αόριστα μπορεί να σημαίνει 1000000 πράγματα

Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος, να τριπλο-επιβεβαιώσεις οτι έχεις συνδέσει τα πάντα και σωστά.

Θέμα "ταιριάσματος" δεν υπάρχει σε αυτά τα 3 που αναφέρεις, να είσαι"τυχερός" και να έπεσες σε ασυμβατότητα μνήμης όπως λέει και ο Elpenor; Όσο πιθανό και απίθανο

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ελέγξει για τυχόν βραχυκύκλωμα έχω δοκιμάσει ραμ μια μια σε όλα τα slot μόνο με τις απαραίτητες συνδέσεις έχω μετρήσει τροφοδοτικό τα voltage δείχνουν σωστά έχω κάνει reset το bios έχω βγάλει μπαταρία το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο led cpu και led ram αναβοσβήνουν διαδοχικά και μετά από κάμποση ώρα κάνει συνήθως 4 long beep σπανιότερα 5 και boot loop

Δημοσ.
Στις 7/6/2022 στις 2:53 ΜΜ, nikolasgtr1 είπε

φοβάμαι μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα

Εκτός κουτιού, ακουμπημένα τα parts στο τραπέζι δοκιμάσατε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρομοιο πρόβλημα με εσένα στην ίδια μητρικη με 4 long   μπιπ το έλυσε με bios update..εσύ είσαι οκ από εκει?έχεις το τελευταίο?

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, niko13 είπε

Παρομοιο πρόβλημα με εσένα στην ίδια μητρικη με 4 long   μπιπ το έλυσε με bios update..εσύ είσαι οκ από εκει?

Tι παρόμοιο πρόβλημα...;

Παραλίγο να έχουν και τις ίδιες μνήμες :D

H μητρική διαθέτει q flash plus και μπορεί να γίνει φλασάρισμα από usb, οπότε είναι σχετικά εύκολη η δοκιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Θα κάνεις bios update χρησιμοποιώντας το q flash της m/b και θα βάλεις το τελευταίο , είναι γνωστό το πρόβλημα με τις Gigabyte & DDR5 το οποίο με bios update λύνεται.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/6/2022 στις 8:24 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε

Θα κάνεις bios update χρησιμοποιώντας το q flash της m/b και θα βάλεις το τελευταίο , είναι γνωστό το πρόβλημα με τις Gigabyte & DDR5 το οποίο με bios update λύνεται.

δυστυχώς έκανα bios update  με το Q Flash αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε   θα δοκιμάσω να την επιστρέψω

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nikolasgtr1 είπε

δυστυχώς έκανα bios update  με το Q Flash αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε   θα δοκιμάσω να την επιστρέψω

Είσαι σίγουρος ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...