nikolasgtr1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει boot φοβάμαι μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα με το ταίριασμα ΜΒ: gigabyte z690 aero g ddr5 cpu: intel i7 12700k ram: corsair 32g 5600 CMK32GX5M2B5600C36
elpenor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Η άποψη μου είναι αρχικά να δοκιμάσεις εναλλάξ τα RAM sticks ένα την κάθε φορά διαδοχικά σε κάθε slot.
nickol-us Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 To οτι δεν κάνει boot γενικά και αόριστα μπορεί να σημαίνει 1000000 πράγματα Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος, να τριπλο-επιβεβαιώσεις οτι έχεις συνδέσει τα πάντα και σωστά. Θέμα "ταιριάσματος" δεν υπάρχει σε αυτά τα 3 που αναφέρεις, να είσαι"τυχερός" και να έπεσες σε ασυμβατότητα μνήμης όπως λέει και ο Elpenor; Όσο πιθανό και απίθανο 2
nikolasgtr1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Έχω ελέγξει για τυχόν βραχυκύκλωμα έχω δοκιμάσει ραμ μια μια σε όλα τα slot μόνο με τις απαραίτητες συνδέσεις έχω μετρήσει τροφοδοτικό τα voltage δείχνουν σωστά έχω κάνει reset το bios έχω βγάλει μπαταρία το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο led cpu και led ram αναβοσβήνουν διαδοχικά και μετά από κάμποση ώρα κάνει συνήθως 4 long beep σπανιότερα 5 και boot loop
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 7/6/2022 στις 2:53 ΜΜ, nikolasgtr1 είπε φοβάμαι μήπως έχω κάνει καμιά πατάτα Εκτός κουτιού, ακουμπημένα τα parts στο τραπέζι δοκιμάσατε;
niko13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρομοιο πρόβλημα με εσένα στην ίδια μητρικη με 4 long μπιπ το έλυσε με bios update..εσύ είσαι οκ από εκει?έχεις το τελευταίο? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από niko13 2
nickol-us Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, niko13 είπε Παρομοιο πρόβλημα με εσένα στην ίδια μητρικη με 4 long μπιπ το έλυσε με bios update..εσύ είσαι οκ από εκει? Tι παρόμοιο πρόβλημα...; Παραλίγο να έχουν και τις ίδιες μνήμες H μητρική διαθέτει q flash plus και μπορεί να γίνει φλασάρισμα από usb, οπότε είναι σχετικά εύκολη η δοκιμή. 1
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Θα κάνεις bios update χρησιμοποιώντας το q flash της m/b και θα βάλεις το τελευταίο , είναι γνωστό το πρόβλημα με τις Gigabyte & DDR5 το οποίο με bios update λύνεται.
nikolasgtr1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Στις 8/6/2022 στις 8:24 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε Θα κάνεις bios update χρησιμοποιώντας το q flash της m/b και θα βάλεις το τελευταίο , είναι γνωστό το πρόβλημα με τις Gigabyte & DDR5 το οποίο με bios update λύνεται. δυστυχώς έκανα bios update με το Q Flash αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε θα δοκιμάσω να την επιστρέψω
Dark_Nightfall Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, nikolasgtr1 είπε δυστυχώς έκανα bios update με το Q Flash αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε θα δοκιμάσω να την επιστρέψω Είσαι σίγουρος ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα