Προς το περιεχόμενο

πληρωμή κλήσης για παράνομη στάθμευση

μπιπ μπιπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα πρόστιμο 10 ευρώ που ξέχασα να πληρώσω εμπρόθεσμα (στάθμευση σε περιοχή ελεγχόμενης στάθμευσης). Το είχε παρκάρει ο άντρας μου και το άφησε 3 μέρες. Εντωμεταξύ η μια πλευρά είναι για θέσεις μονίμων κατοίκων όπως είμαι κι εγώ και η άλλη με παρκόμετρο. Μπερδεύτηκε.  Οπότε:

1. υπάρχει περίπτωση να με έγραψαν και τις 3 μέρες; εγώ βρήκα ένα χαρτί μόνο. Πως μπορώ να δω πόσα χρωστάω στον δήμο;

2. Να περιμένω να πάει στην εφορία για να το πληρώσω; 18/10/21 έγινε αυτό. Αν πάει τα 10 ευρώ θα γίνουν 11, 12 ή 50;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εννοείς να πάω στην Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια ένα πρωί με μετρό και μωρό σε καρότσι είναι λίγο δύσκολο. Μπορεί τώρα να γίνει ονλάιν;

Εγώ την είχα πάθει και πάρκαρα σε μόνιμους κάτοικους δεν είδα ποτέ κλήση στο παρμπίζ και είδα κάποια στιγμή στην εφορία το πρόστιμο προσαυξημένο. Πήγα στον δήμο που έγινε η παράβαση, μου εξήγησαν τι ήταν και εντέλει πλήρωσα το πρόστιμο χωρίς προσαύξηση στο ταμείο αλλά επειδή δεν έσβησε από το τάξις η οφειλή προσκόμισα την απόδειξη (αντίγραφο) στον λογιστή και το τακτοποίσε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Αν εννοείς να πάω στην Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια ένα πρωί με μετρό και μωρό σε καρότσι είναι λίγο δύσκολο. Μπορεί τώρα να γίνει ονλάιν;

Παίρνεις τηλέφωνο στο ταμείο του Δήμου, δίνεις το ΑΦΜ και σου λένε τι οφειλή υπάρχει.

Ζητάς εν συνεχεία τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου (έχουν σε όλες τις συστεμικές τράπεζες), στέλνεις το ποσό με e-banking και στην αιτιολογία γράφεις το ΑΦΜ σου.

Κρατάς απόδειξη πληρωμής και σε PDF και σε χαρτί σε περίπτωση που ξαναβρεις την οφειλή μπροστά σου.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1

Γίνεται ηλεκτρονική πληρωμή εκπρόθεσμα;

8 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε

Εγώ την είχα πάθει και πάρκαρα σε μόνιμους κάτοικους δεν είδα ποτέ κλήση στο παρμπίζ και είδα κάποια στιγμή στην εφορία το πρόστιμο προσαυξημένο. Πήγα στον δήμο που έγινε η παράβαση, μου εξήγησαν τι ήταν και εντέλει πλήρωσα το πρόστιμο χωρίς προσαύξηση στο ταμείο αλλά επειδή δεν έσβησε από το τάξις η οφειλή προσκόμισα την απόδειξη (αντίγραφο) στον λογιστή και το τακτοποίσε

40 ευρώ;  στην εφορία όταν το είδες πόσο είχε πάει το ποσό;

12 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Γίνεται ηλεκτρονική πληρωμή εκπρόθεσμα;

Στα δημοτικά τέλη δεν ισχύει το RF εκπρόθεσμα, οπότε νομίζω ότι και με τη κλήση ισχύει το ίδιο... μη το ρισκάρεις.

Κάνε αυτό που σου είπα, τηλέφωνο στο ταμείο του Δήμου για το ακριβές ποσό... ρωτάς σε ποιο λογαριασμό τράπεζας να τα στείλεις και γράφεις ΑΦΜ στην αιτιολογία.

• Thanks 1

Μόλις τώρα, Dark_Nightfall είπε

Που ακριβώς φαινόταν το ποσό , σε βεβαιωμένες οφειλές φαντάζομαι ;

Δεν θυμάμαι ήταν περίοδος που ήθελα να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας και το είδε ο λογιστής μου ότι εμφανίζεται μια οφειλή. Τότε δεν είχα καν κωδικούς taxisnet να τους χρησιμοποιώ και εγώ

• Thanks 1

Το πλήρωσα μέσω εθνικής βάζοντας τον κωδικό. Πώς ξέρω όμως ότι δεν είχε προσαύξηση λόγω καθυστέρησης; στο τηλέφωνο δεν πολυήξεραν να μου πουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...