Προς το περιεχόμενο

Αγορά Φορητού

jrdn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν όλα πάνε καλα θα φυγω Αγγλία το Σεπτέμβρη και ψάχνω για φορητό (προφανώς) υπολογιστή. Είμαι ανάμεσα σε HP-Compaq nc6000 ή nc8000 ή IBM t42. Και τα τρία με 512mb μνήμης (ίσως και 1Gb αν παίζουν εξτρά φράγκα) , Pentium M 735 ή 745, οθόνη 1400x1050 σε ATI Mobility 9600 64mb, DVD-CDRW, 60gb HD. Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρώ αυτά στην Ελλάδα? Επίσης ξέρει κανείς πόσο καλυτερες είναι οι οθόνες με MVA? Η διαφορά στις επιδόσεις αν ο σκληρός ειναι στις 7200 η 5400 είναι μεγάλη?

Τέλος υπαρχουν εναλακτικές προτάσεις με ίδια χαρακτηριστικά?

Δημοσ.

Φίλε μας βάζεις δύσκολα. Μπες στα site των εταιριών και ψάξε. Τα models που αμαφέρεις δεν τα ξέρω. Προτείνω όμως φορητό εταιρίας που έχω δοκιμάσει. Η toshiba φτιάχνει καλά laptop. Ρίξε μια ματιά.

Δημοσ.

Μμμ τα site των εταιριών...Τα Τoshiba ειναι μια χαρά αλλά τα φράγκα που ζητάνε είναι πάρα πολλά για αυτά που ζητάω(δεν μου κανουν τα Satellite).Jet τα Vaio, ειδικα τα νεα μοντελα αλλα με εγγύηση 1 έτος (μη αναβαθμισημη) δουλεια δεν γινεται... και αυτόν τον φορητό θα τον κρατήσω για καιρό...

Δημοσ.

otan aneveis agglia pare apo ekei, an kai tha sou proteina na pareis ena desktop kai enan eksoteriko skliro na metafereis ta arxeia sou stin ellada. psakto prota poli an thes laptop kai na tsekareis na exeis eggyisi pano apo xrono.

Δημοσ.

Endiaferomai na parw ena laptop.Ta xarakthristika pou me endiaferoun einai na einai a8orubo kata protimhsh Centrino (as einai k o pio mikros) me aneth o8onh gia polles wres apasxolhshs,512 mnhmh k den me endiaferei gia dvdr.

To zhthma einai oti mallon 8a parw kapoio metaxeirismeno h apo kapoia dhmoprasia.Mporei kapoios na mou pei kamia sumboulh gia elegxo metaxeirismenou prin to agorasw?h an exei na mou kanei kapoia protash einai euprosdekth.

euxaristw gia to xrono sas

Giwrgos :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...