freegr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Α, εδώ θα πω μόνο θετικά σχόλια το iPad όντως γίνεται όλο και καλύτερο όποτε δεν χρειάζεσαι τα μοντέλα MacBook κλπ. Με γραφίδα και πληκτρολόγιο πλέον είναι σούπερ
dimoskoutr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, yiamaha είπε Τρομερό «ρίξιμο» στους κατόχους ipad pro 2020. 14 ώρες πριν, bower είπε πρωτη φορα ξενερωνω τοσο πολυ με το μηλο. το πιο αναμενομενο feature και να μην το βαζουν σε συσκευη 2ετιας για να εξαναγκασουν την αναβαθμιση. ουστ Κλασσική βλακεία τους εκεί στην apple, ipad os 17 θα το δώσουν και στα 2020 ipad pro, ίσως και σε όλα με τον A14 και πάνω... Άνετα το έχει η CPU και σε ακόμη παλαιότερα ipads. Υπομονή προτείνω (δυστυχώς)... 1
cli22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 τα tablets ποτε δε θα γινουν laptops και τα laptops ποτε δε θα γινουν tablets. μη τρωτε την παπατζα του marketing. 1
dimoskoutr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, cli22 είπε τα tablets ποτε δε θα γινουν laptops και τα laptops ποτε δε θα γινουν tablets. μη τρωτε την παπατζα του marketing. Κάνεις δεν έχει την προσδοκία να μπορούν να γίνονται όλες οι δουλειές με την ίδια αποδοτικότητά και στα δύο μηχανήματα. Όσο πλησιάζουν όμως πιο κοντά οι δύο κατηγορίες τόσο περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να κάνουν ΠΛΗΡΩΣ τις δικές τους εργασίες σε οποιοδήποτε από τους δύο τύπους μηχανημάτων. 1
cli22 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Όσο πλησιάζουν όμως πιο κοντά οι δύο κατηγορίες τόσο περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να κάνουν ΠΛΗΡΩΣ τις δικές τους εργασίες σε οποιοδήποτε από τους δύο τύπους μηχανημάτων. αυτο δε θα γινει ποτε και παω οσο στοιχημα θες. οι διαφορες στο hardware, τη συνδεσιμοτητα περιφερειακων και την εργονομια ειναι αγεφυρωτες.
dimoskoutr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, cli22 είπε αυτο δε θα γινει ποτε και παω οσο στοιχημα θες. οι διαφορες στο hardware, τη συνδεσιμοτητα περιφερειακων και την εργονομια ειναι αγεφυρωτες. Τα ελληνικά μου είναι εξαιρετικά. Μίλησα για ΠΟΛΛΟΥΣ χρήστες και για ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ εργασίες όχι για όλους τους χρήστες και όλες τις εργασίες που είναι δυνατόν να γίνουν σε ένα laptop. Εγώ ας πούμε μπορώ να κάνω πλήρως όλες μου τις εργασίες σε ipad m1 και φυσικά καλύτερα από ένα air m1, γιατί είναι τέτοια η φύση των αναγκών μου που χρειάζομαι και την οθόνη αφής και την γραφίδα. Τώρα αυτά για το στοίχημα ασχολίαστα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από dimoskoutr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα