Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε. Βρηκα ενα πακέτο απο την Nova και την wind με 100αρι ιντερνετ στην περιοχή μου στο Ηράκλειο για 26 ευρω. Σκέφτομαι να αλλάξω απο Vodafone λόγω χαμηλότερων τιμών και καλύτερης σύνδεσης. Εχω ακούσει διαφορα για αυτούς τους παρόχους αλλα δεν ξερω τι παιζει ακριβώς στην περιοχή μου. Εχει κανεις εμπειρία με αυτούς τους παρόχους; 

Δημοσ.

Το Ηράκλειο γενικά ειναι απο τις χειρότερες περιοχες στο θεμα internet είτε μιλάμε για ADSL/ VDSL είτε για 4G/ 5G(εδώ γελάμε). Αν είσαι ευχαριστημένος με τη συνδεση σου δεν αλλάζεις με τιποτα . Μονο αν σιγουρευτείς απο τη γειτονιά οτι η Nova πάει καλύτερα απο τη Vodafone αλλάζεις . Αλλιώς μένεις εκεί που είσαι .

Δημοσ.
Στις 7/6/2022 στις 1:16 ΜΜ, pistelod είπε

Χαίρετε. Βρηκα ενα πακέτο απο την Nova και την wind με 100αρι ιντερνετ στην περιοχή μου στο Ηράκλειο για 26 ευρω. Σκέφτομαι να αλλάξω απο Vodafone λόγω χαμηλότερων τιμών και καλύτερης σύνδεσης. Εχω ακούσει διαφορα για αυτούς τους παρόχους αλλα δεν ξερω τι παιζει ακριβώς στην περιοχή μου. Εχει κανεις εμπειρία με αυτούς τους παρόχους; 

Σε ποια περιοχή μένεις ;

Δημοσ.
On 10/06/2022 at 12:27, totalius said:

Το Ηράκλειο γενικά ειναι απο τις χειρότερες περιοχες στο θεμα internet είτε μιλάμε για ADSL/ VDSL είτε για 4G/ 5G(εδώ γελάμε). Αν είσαι ευχαριστημένος με τη συνδεση σου δεν αλλάζεις με τιποτα . Μονο αν σιγουρευτείς απο τη γειτονιά οτι η Nova πάει καλύτερα απο τη Vodafone αλλάζεις . Αλλιώς μένεις εκεί που είσαι .

ιδιο χαλκο θα παρει σε οποιον παροχο και να παει.αν μιλαμε για vdsl απο kv θα παρει και απο το ιδιο kv,dslam ανεξαρτητως παροχου

Δημοσ.

Η  ποιοτητα των υπηρεσιων nova ειναι ανωτερη ,αλλα και η ταχυτητα εξυπηρέτησης καλύτερή οπωσδήποτε 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κανείς κάποιο update σε αυτό το θέμα ?? Εμένα με ενδιαφέρει αρχή Ούλωφ Παλμε.... Έχεις κάποιος άποψη για τη γυρω περιοχή ?? 

Δημοσ.
16 minutes ago, fasmatikos said:

Έχει κανείς κάποιο update σε αυτό το θέμα ?? Εμένα με ενδιαφέρει αρχή Ούλωφ Παλμε.... Έχεις κάποιος άποψη για τη γυρω περιοχή ?? 

το τι ταχυτητα θα πιασεις εχει να κανει με τον χαλκο που εχεις.επισης οποιο παροχο και να βαλεις θα παρεις απο το ιδιο Kv και με τον ιδιο χαλκο.το μονο που θα αλλαξει ειναι το Cpe της καθε εταιρειας όπως και με τι bandwidth βγαινει στο εξωτερικο για παραδειγμα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/6/2023 στις 6:06 ΜΜ, fasmatikos είπε

βαλε wind, εχω wind 50Mbps απο day 1 και μενω διπλα σου κοντα Παναγιτσα, αριστη ειναι η γραμμη, (μην ξεχνας οτι τις καμπινες FTTC τις εχει βαλει η wind-nova στην περιοχη μας)

• Thanks 1
Δημοσ.
On 22/06/2023 at 13:01, Titos301 said:

βαλε wind, εχω wind 50Mbps απο day 1 και μενω διπλα σου κοντα Παναγιτσα, αριστη ειναι η γραμμη, (μην ξεχνας οτι τις καμπινες FTTC τις εχει βαλει η wind-nova στην περιοχη μας)

μετα βεβαια ειναι και θεμα χαλκου οπως και αποστασης απο το kv.

On 22/06/2023 at 20:45, fasmatikos said:

Σε ευχαριστώ πολύ @Titos301 !! Πολύ χρήσιμη πληροφορία !!

σε θεματα βλαβων ναι πολλες φορες ειναι καλυτερο να εχεις βαλει την εταιρεια που εχει τα kv. επισης στα ιδια λεφτα που μπορει να σου δινει η cosmote τα 100Mbps απο το kv της wind ΄,η wind θα σου δωσει 1gbps για παραδειγμα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...