Stavros_13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Γνωρίζει κάποιος αν αγοράσω ένα παιχνίδι η ps plus (έχω κάνει λογαριασμό τουρκικό) από Τουρκία με gift card πρεπει να το κετβασω με vpn και όταν κατέβει πρπει να έχω ανοιχτό το vpn αν το κλεισω δεν θα λειτουργεί?
sndev Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Stavros_13 είπε Γνωρίζει κάποιος αν αγοράσω ένα παιχνίδι η ps plus (έχω κάνει λογαριασμό τουρκικό) από Τουρκία με gift card πρεπει να το κετβασω με vpn και όταν κατέβει πρπει να έχω ανοιχτό το vpn αν το κλεισω δεν θα λειτουργεί? βρήκες τουρκική gift card ? κ αν ναι απο που? οχι δε θες vpn
Stavros_13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, sndev είπε βρήκες τουρκική gift card ? κ αν ναι απο που? οχι δε θες vpn Όχι δε βρήκα...απλώς θέλω να καταλάβω πότε χρειάζεται το vpn, γιατί είδα σε ένα βίντεο ότι λόγο της χώρας θα μπλοκάρει το ps το game η τη συνδρομή αν ξέρεις να μου πεις αν ισχύει.
vorlon68 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Stavros_13 είπε Όχι δε βρήκα...απλώς θέλω να καταλάβω πότε χρειάζεται το vpn, γιατί είδα σε ένα βίντεο ότι λόγο της χώρας θα μπλοκάρει το ps το game η τη συνδρομή αν ξέρεις να μου πεις αν ισχύει. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς καρτα για PS τουρκίας. Μονο με καρτα απο τουρκικη τραπεζα μπορεις να κάνεις αγορες.
Stavros_13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς καρτα για PS τουρκίας. Μονο με καρτα απο τουρκικη τραπεζα μπορεις να κάνεις αγορες. Από ποια χώρα είναι το ίδιο φθηνή και υπάρχουν ?
vorlon68 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Απο eneba που κοιταγα ποιο φτηνα απο Ελλαδα και υπάρχει ειναι για Αμερική
sndev Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Κοίτα εγώ παίρνω συχνά από store Ινδίας. Ειδικά στα day one έχουν σημαντικές διαφορές κόστους. Πχ είχα πάρει το re village deluxe 35 euro όταν έπαιζε σε έκπτωση εδώ 60 με έκπτωση. Στα παιχνίδια μικρότερου κόστους είναι μικρή η διαφορά να ασχοληθείτε πχ kena 40 εδω 32 εκει. Κάρτες βρίσκεις από αμαζον Ινδίας. κάνεις λογαριασμό αμαζον με vpn κ αγοράζεις με vpn αλλιώς σου λέει ότι είναι εκτός στοκ στο αμαζον. Για το playstation αδιάφορο το vpn. Εξαργυρώνεις κωδικό αγοράζεις παιχνίδι το κατεβάζεις κονσόλα σου από το ινδικό account κ παίζεις τη πλειονότητα από το κανονικό σου account με gameshare
Stavros_13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Απο eneba που κοιταγα ποιο φτηνα απο Ελλαδα και υπάρχει ειναι για Αμερική Ευχαριστώ 17 λεπτά πριν, sndev είπε Κοίτα εγώ παίρνω συχνά από store Ινδίας. Ειδικά στα day one έχουν σημαντικές διαφορές κόστους. Πχ είχα πάρει το re village deluxe 35 euro όταν έπαιζε σε έκπτωση εδώ 60 με έκπτωση. Στα παιχνίδια μικρότερου κόστους είναι μικρή η διαφορά να ασχοληθείτε πχ kena 40 εδω 32 εκει. Κάρτες βρίσκεις από αμαζον Ινδίας. κάνεις λογαριασμό αμαζον με vpn κ αγοράζεις με vpn αλλιώς σου λέει ότι είναι εκτός στοκ στο αμαζον. Για το playstation αδιάφορο το vpn. Εξαργυρώνεις κωδικό αγοράζεις παιχνίδι το κατεβάζεις κονσόλα σου από το ινδικό account κ παίζεις τη πλειονότητα από το κανονικό σου account με gameshare Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα