Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω ένα gaming pc εδώ και 2-3 χρόνια και σήμερα αποφάσισα να αλλάξω thermal paste επειδή έφτανε μέχρι και 80-90 βαθμούς όταν έπαιζα παιχνίδια, 60-68 idle. άλλαξα thermal paste τώρα και idle έχω 48-50 βαθμούς, είναι υπερβολικό? ( stock cooler ) σκέφτηκα πως λογικά θα φταίει που έχω στοκ κουλερ και είναι και παλιό, λογικό να είναι ψηλά επειδή στις αρχές είχα 40 idle. αν αλλάξω cooler θα βοηθήσει κάπου?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

έχω στοκ κουλερ

Είναι και αθόρυβο την ώρα του gaming;

38 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

αν αλλάξω cooler θα βοηθήσει κάπου?

Ε, προφανώς!

Το κουτί του υπολογιστή ποιο είναι; Ανεμιστήρες έχει τους δικούς του ή προσθέσατε κι άλλους;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Είναι και αθόρυβο την ώρα του gaming;

Ε, προφανώς!

Το κουτί του υπολογιστή ποιο είναι; Ανεμιστήρες έχει τους δικούς του ή προσθέσατε κι άλλους;

Καλησπέρα!

Ναι σχετικά ειναι αθόρυβο εν ώρα gaming, το κουτί ειναι MASTERBOX K500 της coolermaster

Ανεμιστήρες είχε τους δικούς του, εναν πίσο και 2 μπροστά, τους καθάρισα και αυτούς σημερα με την αλλαγη της παστας.

( Γενικα motherboard, GPU κτλπ, μετριες θερμοκρασιες, ειναι λιγο σκουριασμένοι βεβαια οι ανεμιστήρες εδω και τοσο κάιρο )

• Λύση
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

σχετικά ειναι αθόρυβο εν ώρα gaming

Αν ανέβουν κι άλλο οι στροφές θα έχει καλύτερες θερμοκρασίες, αλλά και περισσότερο θόρυβο...

43 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε

το κουτί ειναι MASTERBOX K500

Καλό φαίνεται. Με ένα ακόμα φανάκι μπροστά θα δει λίγη βελτίωση και το υπόλοιπο σύστημα.

Δημοσ.

Δωσε 30 ευρω και μη βαζεις ανεμιστηρες , αλλαξε μονο την ψυκτρα σου , το κουτι σου παιρνει μεχρι 160mm

Στα 159mm https://www.skroutz.gr/s/16742465/CoolerMaster-Hyper-212-Black-Edition-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-AM4-115x-AM3-AM3.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...