Mariosleagueoflegends Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω ένα gaming pc εδώ και 2-3 χρόνια και σήμερα αποφάσισα να αλλάξω thermal paste επειδή έφτανε μέχρι και 80-90 βαθμούς όταν έπαιζα παιχνίδια, 60-68 idle. άλλαξα thermal paste τώρα και idle έχω 48-50 βαθμούς, είναι υπερβολικό? ( stock cooler ) σκέφτηκα πως λογικά θα φταίει που έχω στοκ κουλερ και είναι και παλιό, λογικό να είναι ψηλά επειδή στις αρχές είχα 40 idle. αν αλλάξω cooler θα βοηθήσει κάπου?
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε έχω στοκ κουλερ Είναι και αθόρυβο την ώρα του gaming; 38 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε αν αλλάξω cooler θα βοηθήσει κάπου? Ε, προφανώς! Το κουτί του υπολογιστή ποιο είναι; Ανεμιστήρες έχει τους δικούς του ή προσθέσατε κι άλλους; 1
Mariosleagueoflegends Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Είναι και αθόρυβο την ώρα του gaming; Ε, προφανώς! Το κουτί του υπολογιστή ποιο είναι; Ανεμιστήρες έχει τους δικούς του ή προσθέσατε κι άλλους; Καλησπέρα! Ναι σχετικά ειναι αθόρυβο εν ώρα gaming, το κουτί ειναι MASTERBOX K500 της coolermaster Ανεμιστήρες είχε τους δικούς του, εναν πίσο και 2 μπροστά, τους καθάρισα και αυτούς σημερα με την αλλαγη της παστας. ( Γενικα motherboard, GPU κτλπ, μετριες θερμοκρασιες, ειναι λιγο σκουριασμένοι βεβαια οι ανεμιστήρες εδω και τοσο κάιρο )
fotaras76 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Με μια arctic freezer 34 στη cpu και επιπλέον 3 fans είσαι κομπλέ. Το κουτί σου παίρνει αλλά 2 fans πάνω και 1 ακόμα μπροστά. 1
Λύση Τέρης Α. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Λύση Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 43 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε σχετικά ειναι αθόρυβο εν ώρα gaming Αν ανέβουν κι άλλο οι στροφές θα έχει καλύτερες θερμοκρασίες, αλλά και περισσότερο θόρυβο... 43 λεπτά πριν, Mariosleagueoflegends είπε το κουτί ειναι MASTERBOX K500 Καλό φαίνεται. Με ένα ακόμα φανάκι μπροστά θα δει λίγη βελτίωση και το υπόλοιπο σύστημα.
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δωσε 30 ευρω και μη βαζεις ανεμιστηρες , αλλαξε μονο την ψυκτρα σου , το κουτι σου παιρνει μεχρι 160mm Στα 159mm https://www.skroutz.gr/s/16742465/CoolerMaster-Hyper-212-Black-Edition-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-για-Socket-AM4-115x-AM3-AM3.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα