Aggelos_INSM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Καλημέρα . Δεν ξερω αν αυτο ειναι το σωστο thread αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθω με wifi αντι για ethernet γιατι το ρουτερ με την τηλεοραση απέχουν περίπου 15 μετρα και δεν εχω καλωδιο . Υπάρχει 5ghz band ή μονο 2.4; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Καλημέρα . Δεν ξερω αν αυτο ειναι το σωστο thread αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθω με wifi αντι για ethernet γιατι το ρουτερ με την τηλεοραση απέχουν περίπου 15 μετρα και δεν εχω καλωδιο . Υπάρχει 5ghz band ή μονο 2.4; Ευχαριστω Καλημέρα. Αν δεν κάνω λάθος, το wifi στο boxάκι είναι απενεργοποιημένο. Πρέπει να μιλήσεις με την τεχνική υποστήριξη της Nova για να στο ξεκλειδώσουν. Νομίζω το είχα διαβάσει από άλλους συμφορουμήτες αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μιας και άνοιξες το θέμα, ας μας πει κάποιος που έχει ΕΟΝ(+), πως είναι η εικόνα? Διαβάζω για χαμηλή ποιότητα από το box με κολλήματα της εικόνας και γι απαράδεκτη ποιότητα εικόνας από το app... Μας είχε κακομάθει η Cosmote ακόμα και με 4Κ, αλλά άφησε την Premier League... Σκέφτομαι για ΕΟΝ, αλλά αν είναι να πληρώνουμε για πονέσουν τα μάτια μας, άστο καλύτερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 50 λεπτά πριν, stcp είπε Μιας και άνοιξες το θέμα, ας μας πει κάποιος που έχει ΕΟΝ(+), πως είναι η εικόνα? Διαβάζω για χαμηλή ποιότητα από το box με κολλήματα της εικόνας και γι απαράδεκτη ποιότητα εικόνας από το app... Μας είχε κακομάθει η Cosmote ακόμα και με 4Κ, αλλά άφησε την Premier League... Σκέφτομαι για ΕΟΝ, αλλά αν είναι να πληρώνουμε για πονέσουν τα μάτια μας, άστο καλύτερα! Πεντακάθαρη ειναι η εικόνα , κολλήματα μονο οταν κατεβαζω κατι σε αλλη συσκευή και ως αποτέλεσμα πέφτει η ταχυτητα , αλλα σε αυτο δεν ευθύνεται η Νόβα . 52 λεπτά πριν, stcp είπε Μιας και άνοιξες το θέμα, ας μας πει κάποιος που έχει ΕΟΝ(+), πως είναι η εικόνα? Διαβάζω για χαμηλή ποιότητα από το box με κολλήματα της εικόνας και γι απαράδεκτη ποιότητα εικόνας από το app... Μας είχε κακομάθει η Cosmote ακόμα και με 4Κ, αλλά άφησε την Premier League... Σκέφτομαι για ΕΟΝ, αλλά αν είναι να πληρώνουμε για πονέσουν τα μάτια μας, άστο καλύτερα! Δεν εχω δοκιμάσει το app του κινητού γιατι δεν ξερω που να βρω τα στοιχεια λογαριασμού ... Ξερει κανεις αν θα πρεπε να μου τα χαν στειλει ή αν εγω τον φτιάχνω τον λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stcp είπε Μιας και άνοιξες το θέμα, ας μας πει κάποιος που έχει ΕΟΝ(+), πως είναι η εικόνα? Διαβάζω για χαμηλή ποιότητα από το box με κολλήματα της εικόνας και γι απαράδεκτη ποιότητα εικόνας από το app... Μας είχε κακομάθει η Cosmote ακόμα και με 4Κ, αλλά άφησε την Premier League... Σκέφτομαι για ΕΟΝ, αλλά αν είναι να πληρώνουμε για πονέσουν τα μάτια μας, άστο καλύτερα! Έχω Cosmote TV και είχα κάνει το δοκιμαστικό ΕΟΝ για 7 ημέρες που έδινε πριν λίγο καιρό. Συγκριτικά μου φάνηκε εμφανής η διαφορά στην ποιότητα εικόνας (υπέρ της Cosmote), τόσο σε smart TV όσο και σε κινητό. Δεν θα την έλεγα βέβαια απαράδεκτη την ποιότητα εικόνας της Nova, αλλά ήταν υποδεέστερη από της Cosmote. Δεν είχα καθόλου κολλήματα της εικόνας ούτε στην τηλεόραση ούτε στο κινητό, όλα μια χαρά κατά τ'άλλα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από Giama 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την εικόνα της eon ; Έχω καλή σύνδεση internet fth και παρόλα αυτά η εικόνα είναι ψιλοχαλια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, totalius είπε Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την εικόνα της eon ; Έχω καλή σύνδεση internet fth και παρόλα αυτά η εικόνα είναι ψιλοχαλια . Τι ποιοτητα εχεις επιλέξει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Τι ποιοτητα εχεις επιλέξει ? Αυτόματη εναλλαγή σε βέλτιστη ανάλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, totalius είπε Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την εικόνα της eon ; Έχω καλή σύνδεση internet fth και παρόλα αυτά η εικόνα είναι ψιλοχαλια . Όχι. Δυστυχώς η εικόνα της EON στην TV είναι πολύ κακή σε σχέση πάντα με την αντίστοιχη στην Cosmote. Και δεν φταίει η σύνδεσή σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, -WISE- είπε Όχι. Δυστυχώς η εικόνα της EON στην TV είναι πολύ κακή σε σχέση πάντα με την αντίστοιχη στην Cosmote. Και δεν φταίει η σύνδεσή σου. Λογικό από μια άποψη αφού στο θέμα τεχνολογία στην Ελλάδα είμαστε στη προϊστορική εποχή . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 25/10/2024 στις 11:15 ΠΜ, -WISE- είπε Όχι. Δυστυχώς η εικόνα της EON στην TV είναι πολύ κακή σε σχέση πάντα με την αντίστοιχη στην Cosmote. Και δεν φταίει η σύνδεσή σου. Αυτό το shied mode που διαβάζω ότι βελτιώνει τη κατάσταση τι είναι ; Αυτή τη στιγμή βλέπω MTV με εικόνα δεκαετίας 80 Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου από totalius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, totalius είπε Αυτό το shied mode που διαβάζω ότι βελτιώνει τη κατάσταση τι είναι ; Αυτή τη στιγμή βλέπω MTV με εικόνα δεκαετίας 80 Καλό είναι αυτό. Επίτηδες το κάνουνε για να νοσταλγουμε τα παιδικά μας χρόνια, όταν βλέπαμε το αυθεντικό MTV των 80s-90s.😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, -WISE- είπε Καλό είναι αυτό. Επίτηδες το κάνουνε για να νοσταλγουμε τα παιδικά μας χρόνια, όταν βλέπαμε το αυθεντικό MTV των 80s-90s.😄 😁😁😁 Κάπως έτσι βλέπω τώρα το Παναθηναικο της εποχής Γκμοχ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Σήμερα πάλι άθλια εικόνα στο Βόλος-Παναθηναϊκός στη τηλεόραση Οπότε εβαλα το ap στο tablet και δεν είχε καμία σχέση. Πολύ καλύτερη εικόνα και καθόλου κολλήματα. Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα είναι στον αρχαίο σκουπιδιαποκωδικοποιητη της eon γιατί το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα κανάλια. Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποιο firmware update ή πέταγμα στα σκουπίδια. Update Τελικά έβαλα την εφαρμογή στη τηλεόραση και ειδα κανονικη εικονα .Με λιγο κόπο εινσι η αλήθεια γιατί δεν ήξερα που να γράψω τον κωδικό που μου έδινε αλλά το βρήκα. Τα κουτιά μπορεί να τα πάρει η nova για ανακύκλωση ή ότι άλλο θέλει αλλά κρίμα η ταλαιπωρία τόσο καιρό με τα σκουπίδια που τα διαφήμιζαν κιόλας. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από totalius 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα