Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Kostasspil said:

Ναι αλλά είμαστε σίγουροι ότι συνεργαζόταν ακόμα at that point? 

Δεν θυμάμαι, πέρασαν χρόνια πλέον. :(

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν εννοώ ότι δεν ασχολείται με τη σειρά ή με comics, αλλά για το ότι θα είναι καλή επειδή ασχολείται.

Κι ο GRRM συνεργαζόταν με το HBO και δες πως βγήκε η τελευταία season.

Παντως και στο imprint που αναβίωσε πριν λίγα χρόνια και είχε την επιμέλεια δεν ήταν άσχημη… 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Δεν θυμάμαι, πέρασαν χρόνια πλέον. :(

Τη τελευταία σεζόν του GoT δεν την είχε γράψει ακόμα ο GRRM, γι' αυτό βγήκε πατάτα από τους Benioff και Weiss.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, sarisn said:

Τη τελευταία σεζόν του GoT δεν την είχε γράψει ακόμα ο GRRM, γι' αυτό βγήκε πατάτα από τους Benioff και Weiss.

Το ξέρω, αλλά υποθέτω ότι ακόμα και γνώμες να έδωσε, έκαναν αυτό που ήθελαν οι showrunners. Ομοίως φοβάμαι ότι θα συμβεί και για το Sandman

• Like 1
Δημοσ.

To Netflix έχει αποδείξει ότι κάνει πολύ καλές μεταφορές στην μικρή οθόνη και σέβεται το αρχικό υλχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα α α α. Αχαα α α α αχαχαχαχχαχαχαχαχα αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

To Netflix έχει αποδείξει ότι κάνει πολύ καλές μεταφορές στην μικρή οθόνη και σέβεται το αρχικό υλχαχαχχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα α α α. Αχαα α α α αχαχαχαχχαχαχαχαχα αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

Δεν μπορεί κανένα studio να αποδώσει πιστά το αρχικό υλικό. Δεν θυμάμαι καμία περίπτωση, ούτε καν στις μεγάλες παραγωγές τύπου LoTR. Δυστυχώς. Οπότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι είτε να το βλέπουμε για αυτό που είναι και όπως βγει βγήκε, ή να μην το δούμε καν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Δεν μπορεί κανένα studio να αποδώσει πιστά το αρχικό υλικό. Δεν θυμάμαι καμία περίπτωση, ούτε καν στις μεγάλες παραγωγές τύπου LoTR. Δυστυχώς. Οπότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι είτε να το βλέπουμε για αυτό που είναι και όπως βγει βγήκε, ή να μην το δούμε καν. 

Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν γίνεται να αποδοθεί πιστά το αρχικό υλικό. Αλλά περιμένω τουλάχιστον να το σεβαστούν και να μην το αλλοιώνουν ως έναν βαθμό. Δηλαδή περιμένω να κάνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έκαναν με το Witcher και αντίστοιχα η Amazon με το LOTR. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το Locke & Key ήταν αρκετά καλό και έχω διαβάσει τα comics της σειράς. Εννοείτε ότι πάντα θα υπάρχουν παρεκτροπές και προσαρμογές αλλά σε γενικές γραμμές ακολούθησε καλά τα comics.

Λέω να πιάσω και το sandman μέχρι να βγει η σειρά και ελπίζω να μην με απογοητεύσει (η σειρά).

Δημοσ.
22 ώρες πριν, anax111 είπε

Εξαιρετικό το graphic novel αλλά θεωρώ αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί η όλη ατμόσφαιρά του σε live action σειρά. Πάντως το τρέιλερ δείχνει καλό. Ας το ελπίσουμε μιας και μετά το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things δεν βλέπω κάτι άλλο στο Netflix που να με τραβάει. 

XMMM stranger things E;

Δημοσ.

Αίντε να δούμε , η πρόσφατη μεταφορά σε δραματοποιημένο audiobook άξιζε τον κόπο , ελπίζω να αξίζει και η σειρά .

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ff7lucas είπε

XMMM stranger things E;

Ναι ρε φίλε, ξέρω πως ακούγεται, αλλά ήμουν έφηβος, νέος και ωραίος την δεκαετία του 80 οπότε η νοσταλγία της εποχής για μένα είναι ακατανίκητη! 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/6/2022 στις 11:41 ΠΜ, AtiX είπε

Πιστεύω ότι από την στιγμή που συμμετέχει ο Gaiman θα έχουμε μια σωστή μεταφορά…

Και στο Witcher συμμετείχε ο Sapkowski αλλά το Netflix θεώρησε καλή ιδέα να βιάσει το αρχικό υλικό, μιας και οι συγγραφείς του έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους….

Δημοσ.
Στις 8/6/2022 στις 10:48 ΜΜ, anax111 είπε

Ναι ρε φίλε, ξέρω πως ακούγεται, αλλά ήμουν έφηβος, νέος και ωραίος την δεκαετία του 80 οπότε η νοσταλγία της εποχής για μένα είναι ακατανίκητη! 

Σε καταλαβαίνω. ειδα τους 2 πρωτους κυκλους και το σταματησα. πηγε και εγινε δρακουλιαρικο απλα. και με ενα ολ σταρ και μια καμπινα αρκειντ και μια διασκευη τραγουδιων ( ο καστανακης στον πεπερ εχει παθει εκσταση ) δεν τσιμπησα στο αρμεγμα των 80ς. δεν θυμαμαι αν ειχε και γκει προσθηκες, αν δεν ειχε μπορει στο μελλον να αντεξω να το δω διοτι εβαλα ποια ορο στον εαυτο μου οποια σειρα το γυρναει προς τα εκει να την κοβω αμεσα ( το σοκ ξεκινησε με το τσακι ). απλα η γνωμη μου.

4 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

Σε καταλαβαίνω. ειδα τους 2 πρωτους κυκλους και το σταματησα. πηγε και εγινε δρακουλιαρικο απλα. και με ενα ολ σταρ και μια καμπινα αρκειντ και μια διασκευη τραγουδιων ( ο καστανακης στον πεπερ εχει παθει εκσταση ) δεν τσιμπησα στο αρμεγμα των 80ς. δεν θυμαμαι αν ειχε και γκει προσθηκες, αν δεν ειχε μπορει στο μελλον να αντεξω να το δω διοτι εβαλα ποια ορο στον εαυτο μου οποια σειρα το γυρναει προς τα εκει να την κοβω αμεσα ( το σοκ ξεκινησε με το τσακι ). απλα η γνωμη μου.

και μολις μπαινω να δω για τα χειριστηρια του χβοχ  και το πρωτο δειγμα ειναι λοατκι... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. σαν να λεμε οτι ολοι οι παικτες το πρωτο που θα τους νοιαζει ειναι να φτιαξουν χειριστηριο ρεινμποου και οχι κατι ποιο χαρντ πχ. απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...