Προς το περιεχόμενο

Stereo mix δεν υπαρχει πουθενα στα windows10. Αναπαραγωγη media ταυτοχρονα απο δυο ακουστικα.

Witcher1st

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να κανω ταυτοχρονη αναπαραγωγη media σε δυο ακουστικα ή ακουστικο/ηχεια και εχω διαβασει οτι πρεπει να ενεργοποιησω το stereo mix στις ρυθμισεις ηχου. Αλλα δεν βρισκω πουθενα τετοια ρυθμιση. Ουτε στα hidden/disconnected devices. Εχω την μητρικη Tomahawk b450 max. Καρτα ηχου δεν εχω. Μικροφωνο δεν εχω συνδεδεμενο αυτη τη στιγμη.

Εβαλα και τη τελευταια bios απο μητρικη, παλι τιποτα. Υπαρχει καποια λυση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να κατεβάσεις  εφαρμογή για την ενσωματωμένη κάρτα ήχου είτε από την msi η από την realtek εκεί ίσως έχει πιο πολλές επιλογές 

Με κάτι τέτοιο https://www.e-shop.gr/hama-106334-alu-line-jack-adapter-35mm-jack-plug-2x-socket-stereo-p-PER.757582?gclid=CjwKCAjw7vuUBhBUEiwAEdu2pJzG6rknyXD1qHllFASt2U9ac-5NzsbiX9oKFEHnPyc0H_uiwpq1BhoCqO8QAvD_BwE μπορείς να συνδέσεις στην έξοδο του ήχου και μετά σε ακουστικά /ηχεία, ακουστικά /ακουστικά 

Και ότι παίζει στο ένα θα παίζει και στο άλλο. 

Το stereo mix ρίχνει την ποιότητα και έχει λίγο καθηστερηση. 

Στη καρτέλα "εγγραφή "  ψάξε για το stereo mix

4 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Με κάτι τέτοιο https://www.e-shop.gr/hama-106334-alu-line-jack-adapter-35mm-jack-plug-2x-socket-stereo-p-PER.757582?gclid=CjwKCAjw7vuUBhBUEiwAEdu2pJzG6rknyXD1qHllFASt2U9ac-5NzsbiX9oKFEHnPyc0H_uiwpq1BhoCqO8QAvD_BwE μπορείς να συνδέσεις στην έξοδο του ήχου και μετά σε ακουστικά /ηχεία, ακουστικά /ακουστικά 

Και ότι παίζει στο ένα θα παίζει και στο άλλο. 

Το stereo mix ρίχνει την ποιότητα και έχει λίγο καθηστερηση. 

Στη καρτέλα "εγγραφή "  ψάξε για το stereo mix

Εχω τετοιο καλωδιο, και ριχνει τελειως την ποιοτητα. Αλλα δεν ξερω αν φταιει το καλωδιο. Επισης το stereo mix βοηθαει αν θελω να συνδεσω και bluetooth ακουστικα. Δεν υπαρχει πουθενα στην καρτελα "εγγραφη¨, οπως εγραψα και στο αρχικο ποστ. Και ειναι περιεργο.

Καλησπέρα, φίλε αντιμετώπιζα και εγώ αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει stereo mix αν δεν κατεβάσεις τους realtek drivers για την μητρική σου. Όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση μετά θα πας στην εγγραφή και στο mic σου θα επιλέξεις τις ρυθμίσεις και αλλάζεις εκεί που θα δώσεις την δεύτερη έξοδο.

Αλλά το stereo mix έχει μερικούς περιορισμούς. Πχ δεν μπορείς να έχεις δύο ακουστικά Bluetooth (σε εμένα που ήθελα να το κάνω στα ακουστικά με Bluetooth δεν δούλεψε).

Ο ήχος, όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω, έχει μια μικρή καθυστέρηση. Αντιληπτή.

2 ώρες πριν, ntinos19 είπε

δεν μπορείς να έχεις δύο ακουστικά Bluetooth (σε εμένα που ήθελα να το κάνω στα ακουστικά με Bluetooth δεν δούλεψε).

https://thegadgetbuyer.com/connect-two-bluetooth-headphones-simultaneously/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...