Προς το περιεχόμενο

Hardspace: Shipbreaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω κάποιος να έχει ανεβάσει νήμα για το παιχνίδι, οπότε ας κάνω την αρχή :)

Το λοιπόν, το Hardspace: Shipbreaker σε βάζει στην θέση αποσυναρμολογητή διαστημικών αεροσκαφών (oh yeah!).

Η αρένα σου είναι ένας σταθμός σε τροχιά γύρω από την γη. Τα όπλα σου...

...Ξεκινάς με έναν κόφτη-λέϊζερ και ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να διευθύνεις τα κομμάτια στις ανάλογες θέσεις τους, π.χ. nanocarbon στον processor, αλουμίνιο στην κάμινο.

Δεν έχω παίξει ΠΟΛΛΕΣ ώρες αλλά αρκετές για να πω με σιγουριά οτι είναι ένα παιχνίδι που - άπαξ και εξοικειωθείς με τον χειρισμό του, τρισδιάστατη κίνηση γαρ - πας με τον δικό σου ρυθμό, μεθοδικά, αποσυναρμολογώντας το σκάφος. Η επιτυχία είναι να κάνεις όσο το δυνατόν λιγότερα άχρηστα κοψίματα μιας και αφαιρώντας καίρια σημεία σύνδεσης, στο τέλος έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας = $$$.

Αξίζει μια δοκιμή !

https://store.steampowered.com/app/1161580/Hardspace_Shipbreaker/

ss_aacdc238ea9d16a06f93ed2e31712e4d136288cc.600x338 (1).jpg

Επεξ/σία από seithan
  • Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Νόμιζα ότι μόνο εγώ το έπαιζα από εδώ μέσα. :P
Το έχω από τις 30/6/2020, σε Early Access εποχές. Δεν έχω γράψει πολλές ώρες, αλλά σίγουρα ήταν χαλαρωτικές (όταν δεν κάνω κάτι λάθος και χάνουμε κομμάτι του σκάφους ^_^ ) με Open Shift / No oxygen loss απ' όταν μπήκαν.
Πρέπει να βρω χρόνο για να παίξω το campaign τώρα.

• Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Νόμιζα ότι μόνο εγώ το έπαιζα από εδώ μέσα. :P
Το έχω από τις 30/6/2020, σε Early Access εποχές. Δεν έχω γράψει πολλές ώρες, αλλά σίγουρα ήταν χαλαρωτικές (όταν δεν κάνω κάτι λάθος και χάνουμε κομμάτι του σκάφους ^_^ ) με Open Shift / No oxygen loss απ' όταν μπήκαν.
Πρέπει να βρω χρόνο για να παίξω το campaign τώρα.

Έτσι και εγώ , ανοιχτή βάρδια, no oxygen leak. L5, παίζω που και που αλλά έχω αρχίσει και συνηθίζω τον χειρισμό και έχει γίνει που ευχάριστο, όπως επίσης ποια σημεία να κόψω έτσι ώστε να ανοίγει σαν λελούδι. Το πρώτο σκάφος το είχα κόψει σαν χασάπης και έφυγα μια στην κάμινο και μια στον επεξεργαστή. Το τελευταίο πήγε πολύ όμορφα αλλά μου πήρε μία ώρα και σαράντα λεπτά. Το αποτέλεσμα ήταν 97% όμως :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πρόσεχε γενικά όταν θες να στείλεις πράγματα στον επεξεργαστή, να μην έχουν στρίψει και περάσει στην μεριά του φούρνου, γιατί δεν τα μαζεύεις με τίποτα μετά. :P
L5 δεν είμαι σίγουρος σε ποιο σημείο είσαι, αλλά έχει φάση μετά που μπαίνουν αντιδραστήρες σε άλλα σημεία, πρέπει να παίζεις με τα ψυκτικά, βαλβίδες καυσίμων και τέτοια χαρούμενα. ^_^

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Πρόσεχε γενικά όταν θες να στείλεις πράγματα στον επεξεργαστή, να μην έχουν στρίψει και περάσει στην μεριά του φούρνου, γιατί δεν τα μαζεύεις με τίποτα μετά. :P
L5 δεν είμαι σίγουρος σε ποιο σημείο είσαι, αλλά έχει φάση μετά που μπαίνουν αντιδραστήρες σε άλλα σημεία, πρέπει να παίζεις με τα ψυκτικά, βαλβίδες καυσίμων και τέτοια χαρούμενα. ^_^

Είμαι στους reactors αλλά το άφησα να είμαι ξεκούραστος να βγει η βάρδια 😂🤣😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...