Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

λέω να φύγω απο μιουι για πιο στοκ αντροιντ, μετά απο ρεντμι νοτε 4, και νοτε 7.

ποσό 150-250+ , απο Ελλάδα, σκρουτζ ή μπεστπραις, φυσικά όσο γίνεται λιγότερα, δεκτά και μεταχειρισμένα.

έχω σύνδεση απεριόριστα όλα, οπότε υποθέτω το 5g επιθυμητό  

Γενικά , το χρησιμοποιώ λίγο σαν Η/Υ, περιήγηση με πολλά ανοιχτά παράθυρα, λίγα ελαφριά παιχνίδια, ταινίες,  gps, 

Οθόνη ευδιάκριτη στον ήλιο

Καθώς συνηθίζω να σπάω τις οθόνες με πτώσεις,  επιθυμητές προτάσεις και για μια θήκη 360

Μου αρέσει η φωτογραφία, αλλά  όχι σαν προτεραιότητα στην επιλογή

Dual SIM;       Οχι

Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; όχι ιδιαίτερα, να βγάζει την μέρα με κανονική χρήση, θα έχω και powerbank 

ένα huawei π20, 4/64 του 2018 που μου δίνει ο μικρός, με πρόσβαση σε πλειστορ, θα μπορούσε να με καλύψει για ένα διάστημα?

ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έστω και καθυστερημένα το παρήγγειλα και το παραλαμβάνω σήμερα. (Κοιτούσα και προς realme, OnePlus για πιο καθαρό android, κατέληξα εδώ σάν πιο all-around συσκευή.)

Για θήκη βλέπω την Spigen rugged armor , είναι και αυτή "360"  back cover.

Έχω άγχος με τίς πτώσεις λόγω παλιού τραύματος στο χέρι. Βλέπω πάντως να  προτιμούνται αυτές οι θήκες σέ σχέση με τύπου wallet  ή bookcase .

Για τζάμι τί προτείνετε;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, zelez1979 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έστω και καθυστερημένα το παρήγγειλα και το παραλαμβάνω σήμερα. (Κοιτούσα και προς realme, OnePlus για πιο καθαρό android, κατέληξα εδώ σάν πιο all-around συσκευή.)

Για θήκη βλέπω την Spigen rugged armor , είναι και αυτή "360"  back cover.

Έχω άγχος με τίς πτώσεις λόγω παλιού τραύματος στο χέρι. Βλέπω πάντως να  προτιμούνται αυτές οι θήκες σέ σχέση με τύπου wallet  ή bookcase .

Για τζάμι τί προτείνετε;

Η Spigen rugged armor είναι μόνο για πίσω (back cover) ενώ αυτή πού σου έστειλα είναι Full Cover(μπρος - πίσω).

Τζαμακι αυτό https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...