The_Judas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το user name στην ααδε; γιατί εγώ έχω από τα παλιά username που έδιναν τότε τύπου: qd324687bfg (τυχαίο παράδειγμα) και δεν μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από The_Judas
Ichimaru Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kalaxan είπε Online από ότι θυμάμαι έκανα όλη τη διαδικασία Σε ευχαριστώ! Τελικά ακολούθησα τη διαδικασία 'Ξέχασα τον κωδικό μου' από τη σελίδα: https://www1.gsis.gr/registration/chooseRegistrationType.htm και άλλαξα κωδικό, το οποίο χρειάζεται να ξέρεις τον κλειδάριθμο. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Ichimaru
Estevan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το user name στην ααδε; γιατί εγώ έχω από τα παλιά username που έδιναν τότε τύπου: qd324687bfg (τυχαίο παράδειγμα) και δεν μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα. Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό: Πώς μπορώ να κάνω αλλαγή username; Δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης αλλαγής του username με το νέο σύστημα. Για να αλλάξετε το username, πρέπει από τις υπηρεσίες πιστοποίησης να κάνετε επανεγγραφή, όπου έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε νέο username. Μετά την επανεγγραφή θα πάτε στη Δ.Ο.Υ. να πάρετε νέο κλειδάριθμο και στη συνέχεια ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα