kalaxan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μετά από λανθασμένες προσπάθειες μου βγάζει το εξής μήνυμα: ""Ο λογαριασμός χρήστη είναι κλειδωμένος ή απενεργοποιημένος. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος. "" Έχω στην κατοχή μου τον κλειδάριθμο με το δικο τους username και password που μου δωσανε το 2012 αλλα δε με βοηθάνε οταν παω στην επιλογη ξεχασα το κωδικο μου. μου βγαζουν σφλαμα Καμια ιδεα ποιο ειναι το mail του administrator?
SilentVoice Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Τα μητρώο στην ΔΟΥ νομίζω. Και μέιλ να στείλεις κάπου, δεν ξέρω αν θα το ξεκλειδώσουν.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Θα οας στην εφορεία να το λυσεις ή βαλε ενα λογιστη να το κάνει
dtzgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δοκίμασε πάλι αύριο, ξεκλειδώνει μόνο του μετά από κάποιες ώρες. 2
kalaxan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τελικά δεν ξεκλείδωσε από μόνο του, έκανα επανεγγραφή, δηλαδή νέοι κωδικοί , νέος κλειδάριθμος, σταλθήκανε στο Mail και στο κινητό και Problem solved 1
Qwerty_2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Επειδή θα αλλάξω λογιστή, υπαρχει σαν επιλογή να μεν να έχει τα στοιχεία του taxis αλλά να έχει περιορισμένη είσοδο και επιλογές;
marmagia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 22 minutes ago, Qwerty_2 said: Επειδή θα αλλάξω λογιστή, υπαρχει σαν επιλογή να μεν να έχει τα στοιχεία του taxis αλλά να έχει περιορισμένη είσοδο και επιλογές; https://www.minfin.gr/sychnes-eroteseis-apanteseis-gia-pistopoiese-physikon-prosopon/-/asset_publisher/IHVElSi5KsS6/content/pos-mporo-na-exousiodoteso-logiste-gia-tis-phorologikes-mou-ypochreoseis-yparchei-aute-e-dynatoteta-?inheritRedirect=false
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Qwerty_2 είπε Επειδή θα αλλάξω λογιστή, υπαρχει σαν επιλογή να μεν να έχει τα στοιχεία του taxis αλλά να έχει περιορισμένη είσοδο και επιλογές; Γιατι δεν αλλαζεις κωδικο ωστε να μην μπορει να μπει;
Qwerty_2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Γιατι δεν αλλαζεις κωδικο ωστε να μην μπορει να μπει; Τους κωδικούς τους είχα και εγώ για να χρησιμοποιώ το gov.gr. Άλλαξα κωδικό πρόσβασης αλλά επειδή δεν έχω ξέρεις τι γίνεται θέλω ο νέος λογιστής να έχει περιορισμένη πρόσβαση δηλαδή στην φορολογική δήλωση άντε και σε άλλες αιτήσεις να έχει πρόσβαση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε Τους κωδικούς τους είχα και εγώ για να χρησιμοποιώ το gov.gr. Άλλαξα κωδικό πρόσβασης αλλά επειδή δεν έχω ξέρεις τι γίνεται θέλω ο νέος λογιστής να έχει περιορισμένη πρόσβαση δηλαδή στην φορολογική δήλωση άντε και σε άλλες αιτήσεις να έχει πρόσβαση. Τοτε υπαρχει η επιλογη εξουσιοδότησης. Ουσιαστικα κανεις μια διαδικασια μεσω του ταξις και τοτε ο λογιστης σου εχει προσβαση απο το λογαριασμο ΤΟΥ για να κανει καποια πραγματα εκ μερους σου. Τωρα δεν ξερω αν στην πραγματικοτητα το κανουν ή οχι
Qwerty_2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Spect~ είπε Τοτε υπαρχει η επιλογη εξουσιοδότησης. Ουσιαστικα κανεις μια διαδικασια μεσω του ταξις και τοτε ο λογιστης σου εχει προσβαση απο το λογαριασμο ΤΟΥ για να κανει καποια πραγματα εκ μερους σου. Τωρα δεν ξερω αν στην πραγματικοτητα το κανουν ή οχι Επειδή έχω και προσωπικά δεδομένα (εξουσιοδοτήσεις μέσω gov - δηλώσεις covid κλπ) για αυτό ρωτάω
MikeJ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 16 hours ago, kalaxan said: Μετά από λανθασμένες προσπάθειες μου βγάζει το εξής μήνυμα: ""Ο λογαριασμός χρήστη είναι κλειδωμένος ή απενεργοποιημένος. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος. "" Έχω στην κατοχή μου τον κλειδάριθμο με το δικο τους username και password που μου δωσανε το 2012 αλλα δε με βοηθάνε οταν παω στην επιλογη ξεχασα το κωδικο μου. μου βγαζουν σφλαμα Καμια ιδεα ποιο ειναι το mail του administrator? Πόσες δοκιμές έκανες; Θυμάμαι μια μέρα είχα φάει σκάλωμα και είχα κάνει αρκετές και δε με μπλόκαρε με τίποτα.
kalaxan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 κάπου 6-7 πρέπει να έκανα και μετά δεν ξανάνοιξε ποτέ
Ichimaru Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/6/2022 στις 8:19 ΠΜ, kalaxan είπε Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τελικά δεν ξεκλείδωσε από μόνο του, έκανα επανεγγραφή, δηλαδή νέοι κωδικοί , νέος κλειδάριθμος, σταλθήκανε στο Mail και στο κινητό και Problem solved @kalaxan η επανεγγραφή γίνεται online ή απαιτείται φυσική παρουσία σε ΔΟΥ ή επικοινωνία μέσω λογιστή; Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Ichimaru
kalaxan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Online από ότι θυμάμαι έκανα όλη τη διαδικασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα