The_Other_One Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Όχι ούτε καν σε αυτή την κατιγορία δεν βάζω τον συγκεκριμένο. Απλά τρολλοθέμα ήθελε να ανοίξει δεν γίνεται να μιλάει σοβαρά. Γιατί πολύ απλά βάσει της ίδιας του της φιλοδοξίας ειναι άτοπο αυτό που λέει και το ανέφερε αυτό με τον υπεύθυνο ακριβώς γιατί όλοι θα σχολιάσουν αυτό που σχολίασες μόλις αυτό περίμενε δηλαδή και τώρα που το συνεχίζουμε απλά κάνουμε το χατίρι του. Πολύ απλά γιατί η βάση του ήταν ότι έμαθε να κάνει καλά μπέργκερ και εξετιας αυτού το σκέφτεται όλο αυτό (παραβλέπω όλα τα άλλα οξύμωρα στο ποστ ) Άρα θέλει να ειναι εκει έτσι και αλλιως σε έναν 3χ3 χώρο άρα το υπεύθυνο τι να τον κάνει; εκτός αν δεν θέλει να ειναι εκει αλλά αν δεν θέλει να ειναι εκει τότε ακυρώνει αυτό που είπε ότι ειναι καλός στα μπέργκερ και θέλει να το κάνει επάγγελμα. Δεν θα φτιάχνει ο ιδιος τα burger, αλλά θα είναι σαν να τα φτιάχνει. Τόσα χρόνια με τις προφητείες/memes τίποτα δεν μάθαμε; @Dr_Pepper 😆😆😆 Κύριος Αυγολέμονος, σταθερή αξία.
vaggos231 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Applemaniac81 είπε Πλάκα έχετε μερικοί. Αναρωτιέμαι, έτσι ειρωνικοί είστε και στην πραγματικότητα ή είναι κάτι που βγαίνει στο πληκτρολόγιο; Τρέχω ήδη άλλες 2 επιχειρήσεις, δεν έχω το χρόνο να τρέξω ενεργά και μια 3η. Κάποιος είπε για "αφεντιλίκια". Ειρωνεύεστε για το οτι θελω να το τρεχει καποιος υπευθυνος. Πειτε απλα οτι δε γίνεται, για τους Χ Υ λόγους. Εγώ δεν έχω χρόνο. Θα ηθελα να έχω έναν μάγειρα, να του δείξω το μενού, 2-3 πράγματα θα φτιάχνει, αλλά θα είναι με διαφορά τα καλύτερα στην πόλη (Θεσσαλονίκη) και η τιμή τους θα είναι λογική. Θα τρώνε και οι φοιτητές θα τρώνε και οι φραγκάτοι. Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα να το τρέχει κάποιος υπεύθυνος; Άλλοι ειρωνεύονται για την τεχνική του μπέργκερ. Μάλλον δεν έχουν φάει καλό μπεργκερ στη ζωή τους. Λέτε ότι όλα κλείνουν και πάμε κατά διαβόλου. Η χώρα έχει 1000δες φαστφουνταδικα. Όλα αυτά κλείνουν; Γιατί εγώ τα βλέπω ακόμη ανοιχτά. συγνωμη φιλε μου για την ειρωνεια, δεν το θελα, αλλα μπορεις να μου πεις που μπορω να σου στειλω βιογραφικο; Σπιτι των ονειρων σου με 380.000 πηρες τελικα η τα ενοικια απο τις γκαρσονιερες δεν φτανουν; edit: δηλαδη το burger σου ειναι καλυτερο απο tarantino? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από vaggos231 1
vorlon68 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δηλαδή εχεις αλλες 2 επιχειρήσεις και ανοιγεις θέμα εδώ λέγοντας οτι τελειοποίησες την τεχνική σου στα burger και θές να κάνεις μαγαζι..... Οκ.... Και μετα θες να σε πάρουν στα σοβαρα...... Αν πραγματικά ισχύει αυτο που λες, τοτε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Τι θες τις γνώμες αγνώστων...... 1
The_Other_One Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, vaggos231 είπε συγνωμη φιλε μου για την ειρωνεια, δεν το θελα, αλλα μπορεις να μου πεις που μπορω να σου στειλω βιογραφικο; Σπιτι των ονειρων σου με 380.000 πηρες τελικα η τα ενοικια απο τις γκαρσονιερες δεν φτανουν; edit: δηλαδη το burger σου ειναι καλυτερο απο tarantino? Μην βιάζεσαι να του στείλεις CV, παίζει να τον ζει η γυναίκα του ακόμη. (Πωωω τι είπα, θα έχουμε δράματα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις