Qwerty_2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, Applemaniac81 είπε Πλάκα έχετε μερικοί. Αναρωτιέμαι, έτσι ειρωνικοί είστε και στην πραγματικότητα ή είναι κάτι που βγαίνει στο πληκτρολόγιο; Τρέχω ήδη άλλες 2 επιχειρήσεις, δεν έχω το χρόνο να τρέξω ενεργά και μια 3η. Κάποιος είπε για "αφεντιλίκια". Ειρωνεύεστε για το οτι θελω να το τρεχει καποιος υπευθυνος. Πειτε απλα οτι δε γίνεται, για τους Χ Υ λόγους. Εγώ δεν έχω χρόνο. Θα ηθελα να έχω έναν μάγειρα, να του δείξω το μενού, 2-3 πράγματα θα φτιάχνει, αλλά θα είναι με διαφορά τα καλύτερα στην πόλη (Θεσσαλονίκη) και η τιμή τους θα είναι λογική. Θα τρώνε και οι φοιτητές θα τρώνε και οι φραγκάτοι. Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα να το τρέχει κάποιος υπεύθυνος; Άλλοι ειρωνεύονται για την τεχνική του μπέργκερ. Μάλλον δεν έχουν φάει καλό μπεργκερ στη ζωή τους. Λέτε ότι όλα κλείνουν και πάμε κατά διαβόλου. Η χώρα έχει 1000δες φαστφουνταδικα. Όλα αυτά κλείνουν; Γιατί εγώ τα βλέπω ακόμη ανοιχτά. Φαστ Φουντάδικα αν εννοείς σε εμάς στους επαρχιώτες είναι τυροπιτάδικο με κατεψυγμένα φυσικά. Δεν υπάρχει φαστ φουντ με την παλιά έννοια ούτε καν goodys δεν υπάρχουν. Μόνο ένα σαντουιτσάδικο υπάρχει που ''φυτοζωή''
nermain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Λογικό να κλείσουν είναι κάτι σχετικά άχρηστο για την αγορά εστίασης που είναι κορεσμενη με σχεδόν τα πάντα και εκτός αυτού διανύουμε άσχημες εποχές. Το νέο μαγαζί που αναφέρομαι τώρα πουλάει άλλες 4-5 κατηγορίες φαγητών, μόνο με burger ισως αν ήμασταν στο 90s-00s να επιβιωνε. Δεν θα ανοίξει εστιατοριο, αλλά μουσακαδικο (λεω τώρα για χαβαλέ). και ελεγα τη μανα μου, μαγειρευεις τοσο καλα ας ανοιξουμε κανενα μαγειριο με delivery αν με ακουγε τωρα θα καναμε διακοπες στις μπαχαμες, μπορει και οχι.
RcManiac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν το ανοίξεις διάβασε το The E-Myth Revisited - Michael E. Gerber Θα προλάβεις πολλά προβλήματα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από RcManiac
anonymous999 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Applemaniac81 είπε Θα ηθελα να έχω έναν μάγειρα, να του δείξω το μενού, 2-3 πράγματα θα φτιάχνει, αλλά θα είναι με διαφορά τα καλύτερα στην πόλη (Θεσσαλονίκη) και η τιμή τους θα είναι λογική. Θα τρώνε και οι φοιτητές θα τρώνε και οι φραγκάτοι. Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα να το τρέχει κάποιος υπεύθυνος; Η ειρωνεία που δέχτηκες μάλλον πηγάζει από το ότι ενώ τα παραπάνω υποδηλώνουν ότι έχεις κάνει business plan για το προσωπικό και τις ταμειακές σου ροες, ανάλυση της αγοράς για το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός και ποιο είναι το κοινό που απευθύνεσαι, οι υπόλοιπες ερωτήσεις είναι τόσο βασικού επιπέδου που δείχνουν ότι μάλλον όλο το έργο έχει παιχτεί στο μυαλό σου (ναι, και για την υποτιθέμενη ποιότητα των μπεργκερς). Μπορεί να λέμε (στα παιδιά κυρίως) ότι δεν υπάρχουν ανόητες ερωτήσεις, αλλά το πώς διαχειρίζεσαι τις απαντήσεις έχει σημασία για το αν θα πάρεις σοβαρές συμβουλές (που γράφτηκαν κάποιες) ή χαβαλε. 3
StamTheMan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Qwerty_2 είπε Φαστ Φουντάδικα αν εννοείς σε εμάς στους επαρχιώτες είναι τυροπιτάδικο με κατεψυγμένα φυσικά. Που ζεις μαν μου; Δεν ειναι ολη η επαρχια με ενα καφενειο,εναν τρελο και μια ελια μεσα στην πλατεια. 1 λεπτό πριν, anonymous999 είπε ναι, και για την υποτιθέμενη ποιότητα των μπεργκερς Αναμεσα σε ολα τα αλλα,παιζει ρολο αν μπορει ο φιλος να βγαλει 40 μπεργκερ,γρηγορα και ΙΔΙΑ ολα,απο το πρωτο ως το τελευταιο. 1
johnnieinlab Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Προχώρα αν έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία και εκτιμάς ότι βγαίνει. Δηλαδή έρευνα αγοράς, κοστολόγηση, εκτίμηση ισοζυγίου εσόδων-εξόδων (απαισιόδοξο), έχεις βρει τοποθεσία, ξέρεις πόσα θα πληρώνεις υπαλλήλους, ενοίκιο, ρεύμα, γκάζι, ύδρευση, δήμο, εφορία, απόσβεση εξοπλισμού, πρώτες ύλες, αναλώσιμα, διαφήμιση κτλ. Όμως, το ότι θέλεις να βάλεις άλλον να στο τρέχει είναι αρνητικό εξ αρχής. Δεν βρίσκονται εύκολα καλοί managers εμπιστοσύνης. Επίσης το ότι ρωτάς στο άσχετο τεχολογικό site, επίσης είναι κάπως αρνητικό... Γενικώς οι επιχειρήσεις είναι σαν οποιαδήποτε επένδυση: έχουν ρίσκο αλλά και μεγάλο προσδοκώμενο κέρδος αν πετύχουν! Αν δεν πετύχουν μπορεί να σου φάνε μια περιουσία. Θέλει να επενδύσεις χρόνο , χρήμα και να είσαι σε εγρήγορση ώστε να προσαρμόζεσαι στην αγορά, να προσθέτεις και να αφαιρείς προϊόντα, να ελέγχεις τους συνεργάτες σου... Αλλιώς μπαίνεις μέσα πριν προλάβεις να το πάρεις χαμπάρι! Κανείς δεν έγινε πλούσιος ως μισθωτός αλλά επίσης πολλοί φαλίρισαν ως επιχειρηματίες. Τα success stories και τα "follow your dreams" έχουν προαπαιτούμενα, μεταξύ αυτών και λίγη τύχη! Ειδάλλως μιλάμε για Survivorship bias 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, 1comment είπε Προσωπικά στην πόλη μου θυμάμαι μόνο 2-3 περιπτώσεις σουβλατζίδικων που έκλεισαν. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν αρκετά. Λες ότι ο καταναλωτής δύσκολα αλλάζει συνήθειες στο φαγητό. Κάνεις λάθος. Αν ίσχυε αυτό, τότε θα είχαν κλείσει όλα τα καινούργια μαγαζιά γιατί όλοι παίρνουμε από συγκεκριμένο και δεν δίνουμε ευκαιρίες να δοκιμάσουμε άλλο. Φυσικά και δεν ισχύει. Καταρχήν ειδικά τώρα με τις συνεχείς αυξήσεις, ο κόσμος ψάχνει το φθηνό. Άρα, αν ανοίξει ένας που δουλεύει με καλό προϊόν και το βάλει έστω και 0,20 φθηνότερα από τους άλλους, γιατί να μην του δώσουν ευκαιρία; Εγώ ψωνίζω σουβλάκι από 3 διαφορετικά μαγαζιά γιατί με ικανοποιούν και τα τρία. Για τα 10ωρα που λες, στην πόλη μου τουλάχιστον μόνο ένα σουβλατζίδικο είναι all day. Όλα τα υπόλοιπα που δουλεύουν και πολύ μάλιστα έχουν ωράριο από 8 βράδυ ως μεσάνυχτα. Για τους μισθούς που λες πέφτουν αρκετά αν μιλάμε για 4ωρο-5ωρο. Αλλά και αυτό να είναι το μισθολογικό κόστος, δεν νομίζω να είναι τρελό όταν ένα μέσο σουβλατζίδικο με το παραπάνω ωράριο μαθαίνω ότι κάνει 1-1,5 χιλιάρικο τη μέρα. Μακάρι να είχαμε κι εμείς επαφή με το αντικείμενο και θα είχαμε ανοίξει χθες σουβλατζίδικο. Ακόμα και τώρα με τις αυξήσεις, εξακολουθεί να είναι το πιο χορταστικό και συμφέρον φαγητό απ' έξω. Τότε επικρατούν αλλα καταναλωτικά δεδομένα και δεδομένα σχετικά με την αγορά εστίασης στην πόλη σου προφανώς λόγω επαρχίας και σχέσης πλήθους σουβλατζιδικων με μέγεθος πληθυσμού. Εδώ τα μαγαζιά αρχίζουν και ανοίγουν τις σούβλες κατά τις 12 το μεσημέρι και κλεινουν βράδυ από τις 12 μέχρι τις 3 τα χαράματα, εννοείται υπάλληλοι έχουν πάει από το πρωί για την προετοιμασία, ειδικά σε 2 που ξέρω και ετοιμάζουν μόνοι τους τα καλαμάκια από δικά τους κρέατα έρχονται πολύ πρωί για να ετοιμαστούν, τώρα πως αντέχουν τόσες ώρες σίγουρα οι υπάλληλοι θα είναι με βάρδια. Μόνο Εξάρχεια και πέριξ, καθώς και σε μερικά σημεία σε Αγ. Δημήτριο, Δάφνη, νέα Σμύρνη που ξέρω, μπορώ να θυμηθώ 10-15 μαγαζιά με σουβλάκια που έκλεισαν. Όσοι μένουν ανοιχτοί και θα μένουν είναι οι περιπτώσεις που εξήγησα στο τέλος του προηγούμενου ποστ και δεν είναι όλοι καλοι αλλά στην μετριότητα και ακόμα χειρότερα. Μαγαζιά και συνήθειες φαγητού δεν αλλάζει εύκολα ο κόσμος, τουλάχιστον εγώ και μερικοί φίλοι μου αν θες να το πω έτσι για να μην γενικευω. Βρίσκουμε έναν που μας αρέσει, βλέπουμε ποιότητα, τιμές,, γρήγορο service, μερικοί έχουνε συνηθίσει από παλιά κάποια μαγαζιά που δεν είναι καλά, αλλά τους τιμούμε μόνιμα ο καθένας. Περιπτώσεις να κάτσουμε αλλού μόνο ανάλογα τις περιστάσεις πχ συναντηση με φίλους σε ένα συγκεκριμενο σημείο και επίσκεψη στο πλησιέστερο μαγαζί εκεί δεν θα σκεφτούμε όπως πριν αλλά οι συναντήσεις και οι έξοδοι είναι τόσο σπάνιοι για εμάς που απλά δεν τους λαμβάνω υπόψη για να πεις ότι ενισχύεται ένα μαγαζί από εμάς με αυτόν τρόπο. Αν δεν είχα τα προβλήματα υγείας και είχα τις γνώσεις / εμπειρία να φτιάξω σουβλάκι ίδιο ή καλύτερο με τους καλύτερους εδώ θα άνοιγα σουβλατζιδικο κάπου πιο μακριά γιατί εδώ είναι πάρα πολλά τα μαγαζιά. Τζίρους έχουν και παραπανω από χιλιάρικο αλλά όσοι είναι καλοί, το θέμα είναι το καθαρό κέρδος μετά την αφαίρεση φόρων και εξόδων. 4 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε Φαστ Φουντάδικα αν εννοείς σε εμάς στους επαρχιώτες είναι τυροπιτάδικο με κατεψυγμένα φυσικά. Δεν υπάρχει φαστ φουντ με την παλιά έννοια ούτε καν goodys δεν υπάρχουν. Μόνο ένα σαντουιτσάδικο υπάρχει που ''φυτοζωή'' Εμείς στο χωριό μας λέμε ως φαστ φουνταδικο τις τράπεζες και τους τοκογλύφους, άμα δανειστεις λεφτά από αυτούς θα πας για γρήγορο φούντο. Τώρα τους βλέπουμε μόνο με το τηλεσκόπιο από μακριά. 6 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε Μόνο καφέ (περισσότερο takeaway - delivery) και ψησταρίες ανοίγουν. Δηλαδή 1 κατάστημα με ρούχα ανοίγει --> 3 καφετέριες με αυτόν τον προσανατολισμό ανοίγουν. Και φυσικά στην αρχή τέτοιου τύπου καφετέριες στην αρχή έχουν vfm και τίμιο καφέ αλλά στην πορεία φτάνει χρυσός η τιμή και έχουν χαλάσει την ποιότητα. Απορώ πως επιβιώνουν τόσες καφετέριες ειδικά σε μια κωμόπολη. Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για σουβλάκι η άλλο μαγαζί εστίασης. 5 ώρες πριν, Applemaniac81 είπε Λέτε ότι όλα κλείνουν και πάμε κατά διαβόλου. Η χώρα έχει 1000δες φαστφουνταδικα. Όλα αυτά κλείνουν; Γιατί εγώ τα βλέπω ακόμη ανοιχτά. Οχι. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από τέτοια μαγαζιά, κάθε έτος ένας σταθερός αριθμός κλείνουν και άλλοι τόσοι ανοίγουν, έτσι μας δίνεται η εντύπωση ότι δεν κλείνει τίποτα αλλά όλο ακούμε ότι κλείνουν.
Ducatista Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, unique798 είπε με 2-3 χιλ. εισαι οκ... Μεσα! κ μην ακους κανεναν.. Κανε το ονειρο σου, μην ακους τους φοβικους εδω μεσα. Νομίζω πως εισαι πολυ πολύ χαμηλά σε μπάτζετ... Ο καθενας έχει την δική του άποψη σε όλα 2 η και παραπάνω άτομα αν ανοίξουν ένα ίδιο μαγαζί σε ενα ιδιο μερος μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα οπότε μην μασάς από ότι λέει ο καθένας... για μένα θα πρότεινα να δεις το μπάτζετ σου να υπολογισεις τα πάγια και την αγορά.. ένα μαγαζί που θα είναι σε συνοικία δεν θα έχει αυξημένο ενοίκιο κλπ αλλά δεν θα έχει και τον κόσμο που θα σου κάνει τον τζίρο... υπολόγισε το ρίσκο σου και βγάλε εντελώς από το μυαλό σου να το δουλέψει αλλος... ιδανικά δούλεψε για κανένα χρόνο σε παρόμοια επιχείρηση να δεις πράγματα που ούτε φαντάζεσαι και να δεις τελικά αν σου κάνει η δουλειά αυτή γιατί το να φτιάχνεις 2 3 Μπέργκερ 4 φορές την εβδομάδα δεν έχει καμία σχέση με την δουλειά που θες να στήσεις... οσο για την ύφεση που λενε κάποιοι να ξερεις οτι πάντα θα υπάρχει θέση για μια επιχείρηση απλα ειναι αρκετά τα πράγματα που πρέπει να προσέξει κάποιος..... η ύφεση υπάρχει αλλά υπάρχουν και μαγαζιά που δουλεύουν και φυσικά πάνε καλά δεν κλείνουν όλα πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα ξοδέψει... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από Ducatista
makis269 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 7/6/2022 στις 9:24 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Αλήθεια ,τι τεχνική χρειάζεται ένα μπεργκερ; η τεχνική του " ξέρεις ποιος είμαι εγώ " του " να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα " και άλλες τόσες τεχνικές που έχουν γαλουχήσει τον Ελληνικό λαό εκατοντάδες χρόνια τώρα με πολύ ιδρώτα .
Cocomel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε Μόνο καφέ (περισσότερο takeaway - delivery) και ψησταρίες ανοίγουν. Δηλαδή 1 κατάστημα με ρούχα ανοίγει --> 3 καφετέριες με αυτόν τον προσανατολισμό ανοίγουν. Και φυσικά στην αρχή τέτοιου τύπου καφετέριες στην αρχή έχουν vfm και τίμιο καφέ αλλά στην πορεία φτάνει χρυσός η τιμή και έχουν χαλάσει την ποιότητα. Απορώ πως επιβιώνουν τόσες καφετέριες ειδικά σε μια κωμόπολη. το 90% απλα βγάζουν μεροκάματο τίποτα αλλο 1
sphinxgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δεν έχω διαβάσει τι λένε οι άλλοι, αλλά απο το πρώτο post μπορώ να πω πως έτσι ακριβώς ξεκινά κάποιος μαγαζί και στο τέλος καταλήγει να χρωστάει άπειρα και σε λίγο καιρό να κλείνει. Συνοπτικά τι μπορεί να κάνει κάποιος ? Να δουλέψει σε ενα παρόμοιο μαγαζί να δει τι γίνεται και αν βγαζει χρήμα ο ιδιοκτήτης Να κάνει Business Plan και σε ένα excel να γράψει ΟΛΟ τα έξοδα που θα έχει σε ορίζοντα έτους και να δει αν τελικά βγαίνει κέρδος. Χρόνια πιστεύω πως θα έπρεπε το άνοιγμα μιας επιχείρησης να έχει ως υποχρεωτικό προαπαιτούμενο τη σύνταξη Business Plan που αναφέρει τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος. Πάνε ανοίγουν μαγαζιά που τα βλέπεις απο χιλιόμετρα ότι θα κλείσουν και τελικά όντως κλείνουν σε λίγους μήνες. Γιατι? Γιατί κάποιος έκανε κίνηση βάσει συναισθήματος και όχι λογικής. Στις επιχειρήσεις η λογική φέρνει τα λεφτά. Όχι το συναίσθημα. 2
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Applemaniac81 είπε Πλάκα έχετε μερικοί. Αναρωτιέμαι, έτσι ειρωνικοί είστε και στην πραγματικότητα ή είναι κάτι που βγαίνει στο πληκτρολόγιο; Τρέχω ήδη άλλες 2 επιχειρήσεις, δεν έχω το χρόνο να τρέξω ενεργά και μια 3η. Κάποιος είπε για "αφεντιλίκια". "Τρέχεις" 2 επιχειρήσεις αλλά θέλεις να κάνεις στον ελευθερο χρόνο σου τον μάγειρα ή να κάτσεις να μάθεις σε κάποιον άλλο το ΜΟΝΟ πράγμα που - ας πούμε - ξέρεις γύρω από τη 3η; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από DrLo 1
Dr_Pepper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 9:21 ΜΜ, Applemaniac81 είπε Εχω σκεφτει μεχρι και ονομα. Το θέμα είναι να αρχίσω να ξετυλίγω το νήμα. Ναι όλοι μπορούν να σκεφτούν το όνομα... όλα τα άλλα ειναι το θέμα. Τι εξοπλισμό θα χρειαστείς λες έχεις εμπειρία με το επιχειρείν και την μαγειρική και αναρωτιέσαι για τον εξοπλισμό σε όποια απο τα 2 αυτά και να έχεις επαφή θα ήξερες την απάντηση, εσυ έχεις και στα δύο. Η δική μου άποψη ειναι να πάρεις καντίνα για να μπορείς να μεταφέρεσαι ειδικά τώρα το καλοκαίρι σε διάφορα μέρη. Στις 6/6/2022 στις 9:21 ΜΜ, Applemaniac81 είπε Εγώ ιδανικά θα ήθελα να υπάρχει ένας υπεύθυνος και να μη χρειάζεται να ασχολούμαι τόσο ενεργά. το παρέβλεψα αυτό... Ξεκίνησες να λες ότι έχεις τελειοποιήσει τα burger και θες υπεύθυνο; δηλαδή αν δεν εισαι εσύ εκεί στο μαγαζί όση ώρα θα ειναι ανοιχτό ποίος θα κάνει τα burger; θα "διδάξεις" την τέχνη σου σε έναν και θα βάλεις κάποιον να τον επιβλέπει ένας δεύτερος σε ένα μαγαζί 3χ3 ;
sphinxgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε Ξεκίνησες να λες ότι έχεις τελειοποιήσει τα burger και θες υπεύθυνο; δηλαδή αν δεν εισαι εσύ εκεί στο μαγαζί όση ώρα θα ειναι ανοιχτό ποίος θα κάνει τα burger; θα "διδάξεις" την τέχνη σου σε έναν και θα βάλεις κάποιον να τον επιβλέπει ένας δεύτερος σε ένα μαγαζί 3χ3 ; Ολοι στην Ελλάδα αυτό θέλουν. Παθητικό εισόδημα. Να αράααααααααααααααζουν και να έρχεται το χρήμα.... Πέφτω απο τα σύννεφα που το ακούω για χιλιοστή φορά αυτό το μήνα!!!! 1
Dr_Pepper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Ολοι στην Ελλάδα αυτό θέλουν. Παθητικό εισόδημα. Να αράααααααααααααααζουν και να έρχεται το χρήμα.... Πέφτω απο τα σύννεφα που το ακούω για χιλιοστή φορά αυτό το μήνα!!!! Όχι ούτε καν σε αυτή την κατιγορία δεν βάζω τον συγκεκριμένο. Δεν γίνεται να μιλάει σοβαρά. Γιατί πολύ απλά βάσει της ίδιας του της φιλοδοξίας ειναι άτοπο αυτό που λέει και το ανέφερε αυτό με τον υπεύθυνο ακριβώς γιατί όλοι θα σχολιάσουν αυτό που σχολίασες μόλις αυτό περίμενε δηλαδή και τώρα που το συνεχίζουμε απλά κάνουμε το χατίρι του. Πολύ απλά γιατί η βάση του ήταν ότι έμαθε να κάνει καλά μπέργκερ και εξαιτίας αυτού το σκέφτεται όλο αυτό (παραβλέπω όλα τα άλλα οξύμωρα στο ποστ ) Άρα θέλει να ειναι εκει έτσι και αλλιως σε έναν 3χ3 χώρο για να κάνει την "τέχνη" του, άρα τον υπεύθυνο τι να τον κάνει; εκτός αν δεν θέλει να ειναι εκει αλλά αν δεν θέλει να ειναι εκει τότε ακυρώνει αυτό που είπε ότι ειναι καλός στα μπέργκερ και θέλει να το κάνει επάγγελμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις