Herald Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, i love rock είπε Ναι σωστή παρατήρηση ναι δεν είναι για όλους αλλά για τους περισσότερους . Τους λιγότερους εννοεις
NickTG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 30 minutes ago, i love rock said: Ναι σωστή παρατήρηση ναι δεν είναι για όλους αλλά για τους περισσότερους . Έχεις κάποια νούμερα και το λες ή μια γενική αίσθηση?
i love rock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, NickTG είπε Έχεις κάποια νούμερα και το λες ή μια γενική αίσθηση? Γενικά , παίζει ρόλο ο αριθμός ;
Zosimas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 9:38 ΜΜ, keysmith είπε pol;y καλός επεξεργαστής στη σωστή κατεύθυνση για φορητές συσκευές αλλά πνίγεται στην εξεφτελιστική για την νοημοσύνη (και αξιοπρέπεια 😛 ) του ανθρώπου υλοποίηση της apple. αφού αγοράζετε λαπτοπ που ούτε δίσκο δεν μπορείς να αλλάξεις (αναβαθμίσεις) και το κατσαβίδι πρέπει να έχει apple σήμα πάνω για να ξεβιδώσει την βίδα.. οκ.. είναι για σας. Τουλάχιστον δεν θα καίει πολύ ρεύμα. ανέβηκε και η κιλοβατώρα.. Εμείς η πλέμπα θα πάρουμε κανα acer με ryzen και δεύτερο slot για μνήμη μηπως βρούμε πιο μετά λεφτά να τον αναβαθμίσουμε σε ram αμα τότε χρειαστούμε extra ram.. A ναι και θα εχει και usb-A να βάζουμε κανα φλασάκι.. ξέρετε αυτά τα κοινα, τα λαικά σε 32gb.. και καμιά άλλη μπας κλας θυρα (hdmi, sd, ίσως και ethernet) Ok θα εχει βεντιλατέρ που και που θα ξεφυσάει.. Ας είναι τουλάχιστον φλασάκι θα παίρνει χωρίς αντάπτορα. Α και που'σαι, να πεις στην lenovo να βάλει και την VGA θύρα πίσω για να κάνεις την δουλειά σου φυσικά. Ε και μην ασχολείσαι τώρα φυσικά με τις καινούριες (15 ετών) τις χαζές τις θύρες τις USB-C, μείνε με την σίγουρη λύση της USB-A (1996), που όλοι ξέρουμε και εμπιστευόμαστε. Και να μην ξεχάσεις να πεις στη μητέρα σου, το λάπτοπ της, να το ξεβιδώνει κάθε χρόνο να το καθαρίζει, και να αλλάζει και πάστα στον επεξεργαστή για να δουλέυει σφαίρα. Και κάθε 6 μήνες να κάνει και ένα format τα windows που θα έχουν αρχίσει να σέρνονται. Α και ακόμα καλύτερα, ο παππούς μου έζησε μια χαρά και χωρίς λάπτοπ, εγώ λέω να τα πετάξουμε όλα να ζήσουμε σαν άνθρωποι επιτέλους ρε αδερφέ! Εγώ δουλέυω σε ένα iMac του 2014 και ακόμα πάει μια χαρά η "άθλια υλοποίηση της apple" και λογικά θα πάει και άλλα χρόνια. Ας μετρήσουμε λοιπόν ποιός έδωσε περισσότερα λεφτά μέσα σε αυτά τα 8+ χρόνια για υπολογιστή, και ποιανού ο υπολογιστής δούλευε με αξιοπρέπεια. 1
_filippos_ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Zosimas είπε Εγώ δουλέυω σε ένα iMac του 2014 και ακόμα πάει μια χαρά η "άθλια υλοποίηση της apple" και λογικά θα πάει και άλλα χρόνια. Ας μετρήσουμε λοιπόν ποιός έδωσε περισσότερα λεφτά μέσα σε αυτά τα 8+ χρόνια για υπολογιστή, και ποιανού ο υπολογιστής δούλευε με αξιοπρέπεια. Αυτό ακριβώς! Ο προηγούμενος imac μου, μεσα στα 8 χρόνια που τον είχα βγήκε σκυλί σε όλα του και με υποστήριξη απο apple σε software κανονικότατα. Μόνον εαν μπεις σε mac καταλαβαίνεις τη δυναμική του οικοσυστήματος. Όσο είσαι απο έξω έχεις λογική generic made. 1 1
NickTG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 hours ago, i love rock said: Γενικά , παίζει ρόλο ο αριθμός ; Όταν λες ότι είναι για τους περισσότερους επαγγελματίες παίζει ένα ρόλο να έχουμε μια εικόνα. Όχι απόλυτα νούμερα αλλά ένα ποσοστό έστω. Αλλιώς λες απλά ότι είναι για κάποιους επαγγελματίες και κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει. 1 hour ago, Zosimas said: Εγώ δουλέυω σε ένα iMac του 2014 και ακόμα πάει μια χαρά η "άθλια υλοποίηση της apple" και λογικά θα πάει και άλλα χρόνια. Ας μετρήσουμε λοιπόν ποιός έδωσε περισσότερα λεφτά μέσα σε αυτά τα 8+ χρόνια για υπολογιστή, και ποιανού ο υπολογιστής δούλευε με αξιοπρέπεια. Μέχρι πρόσφατα είχα σε λειτουργία το 2ο PC με Phenom του 2009. Μια χαρά δούλευε και έπαιζε και παιχνίδια. Βγήκε εκτός απλά γιατί πλέον δεν χρειαζόταν το 2ο PC. 1
vasilisbasil Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 στις τιμες αμερικης θα βαζεις και ενα 24% φπα.. αρα 1199 συν 24% φπα 1486 ευρω ,,. εεε στο apple γερμανιας το πιο απλο Μ2 apple air εχει 1499 και το 10 core 1849 ευρω .. αρα και εδω τοσο θα εχουν ..
keysmith Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Στις 8/6/2022 στις 5:50 ΜΜ, Zosimas είπε Α και που'σαι, να πεις στην lenovo να βάλει και την VGA θύρα πίσω για να κάνεις την δουλειά σου φυσικά. Ε και μην ασχολείσαι τώρα φυσικά με τις καινούριες (15 ετών) τις χαζές τις θύρες τις USB-C, μείνε με την σίγουρη λύση της USB-A (1996), που όλοι ξέρουμε και εμπιστευόμαστε. Και να μην ξεχάσεις να πεις στη μητέρα σου, το λάπτοπ της, να το ξεβιδώνει κάθε χρόνο να το καθαρίζει, και να αλλάζει και πάστα στον επεξεργαστή για να δουλέυει σφαίρα. Και κάθε 6 μήνες να κάνει και ένα format τα windows που θα έχουν αρχίσει να σέρνονται. Α και ακόμα καλύτερα, ο παππούς μου έζησε μια χαρά και χωρίς λάπτοπ, εγώ λέω να τα πετάξουμε όλα να ζήσουμε σαν άνθρωποι επιτέλους ρε αδερφέ! Εγώ δουλέυω σε ένα iMac του 2014 και ακόμα πάει μια χαρά η "άθλια υλοποίηση της apple" και λογικά θα πάει και άλλα χρόνια. Ας μετρήσουμε λοιπόν ποιός έδωσε περισσότερα λεφτά μέσα σε αυτά τα 8+ χρόνια για υπολογιστή, και ποιανού ο υπολογιστής δούλευε με αξιοπρέπεια. Εγώ έχω μικρό subnotebook 11.6'' του 2012 και επίσης πάει καλά (με SSD/RAM αναβάθμιση) και το πήρα 285€ και έχει VGA, HDMI, RJ45, 3x USΒ-A, BT, SD και εσείς θα ψάχνετε αντάπτορα να βάλετε κοινό φλασάκι να συνδέσετε Ασε φιλε.. του 2014 κάτι έλεγαν τα mac. Δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα μεγάλα καραγκιοζιλίκια (κοντρόλερ ssd πάνω στο Mb να μην μπορείς να αλλάξεις ούτε χωρητικότητα δίσκου από 256 px να πας 1tb από άλλο apple γνήσιο ανταλλακτικό πχ soldered ram και άλλα πολλά.. δλδ κλείδωμα στα specs αγοράς!!! 😂).. Αλλά είπαμε "θρησκεία" γίνατε και τσαντίζεστε όταν σας θίγουν τον "αλαχ" σας..
The_Mentor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Πολύ bandwidth έχει ξοδευτεί για κάτι που είναι πολύ απλό. Αυτοί που τους αρέσουν τα μηχανάκια τις Apple (και είμαι ένας από αυτούς) θα τα αγοράσουν είτε τώρα, είτε αργότερα όταν οι προσφορές θα ξεκινήσουν κάπου κοντά στα Χριστούγεννα. Οι υπόλοιποι πιστοί των Windows, για τα οποία 11 ακούω πολύ καλά λόγια, έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές για να διαλέξουν. Στο τέλος, οι μαχητές τις ελευθερίας που χρησιμοποιούν LiNUX (το οποίο είναι το κύριο εργαλείο δουλειάς μου) θα συνεχίσουν να παλεύουν με τις κ@λ@εταιρείες που δεν θέλουν να το υποστηρίξουν. Η αγορά έχει κάτι για όλους. Ως προς τι η εντροπία; 1
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 On 07/06/2022 at 17:20, Hacker?pcs said: Πάντα το είχα απορία... Γιατί να μην βάλεις απλά την μουσική στο κινητό σου και να έχεις 2η συσκευή; Προσωπικά που δεν έχω streaming υπηρεσίες αλλά δικά μου αρχεία, έχω μια 256άρα SD με MP3 V0/AAC 256/Vorbis Q6 ήτοι ίδια πρακτικά με τα αρχικά FLAC του PC και είμαι καλυμμένος πλεον αυτο κανω και πραγματι ειναι ωραιο να τα εχεις ολα σε ενα.αλλα το ipod classic ηταν απλα κορυφη για αυτο που ηταν και σε πιανει μια νοσταλγια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα