chncynic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Δες μία edit, και το Windows terminal υπάρχει κανονικά Cygwin? Το cygwin είναι compat layer - Εγώ μιλάω για το καθαρό wsl2 που τρέχει "VM" απο πίσω. Πολλά πράγματα που κάνω απο συνήθεια τα τρέχω με unix tools οπότε είμαι ανάπηρος με το compat layer. Ξέρω πάντως οτι μπορείς να κάνεις install και να τρέχεις wsl2 στα 10 - Απλά λέω οτι και έχουν δουλέψει αρκετά στο implementation ( τρέχει X εφαρμογές εδώ και καιρό) και έχουν κάνει πολύ πιο tight το integration Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από chncynic
Hacker?pcs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Just now, chncynic said: Cygwin? Το cygwin είναι compat layer - Εγώ μιλάω για το καθαρό wsl2 που τρέχει "VM" απο πίσω. Πολλά πράγματα που κάνω απο συνήθεια τα τρέχω με unix tools οπότε είμαι ανάπηρος με το compat layer. Το έδειξα στο screen για να δείξω ότι τρέχει το terminal των 11 στα 10 με διαθέσιμο πολύ customization, έχω κλειστό το Virtualization που θέλει το WSL2 γιατί έχει θέμα ένας driver μιας κάρτας τηλεόρασης του 2007 που έχω και δεν παίζει
chncynic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε Το έδειξα στο screen για να δείξω ότι τρέχει το terminal των 11 στα 10 με διαθέσιμο πολύ customization, έχω κλειστό το Virtualization που θέλει το WSL2 γιατί έχει θέμα ένας driver μιας κάρτας τηλεόρασης του 2007 που έχω και δεν παίζει Ναι αυτό ειναι το terminal των 11 - αυτό λέω! Πολύ καλή δουλειά... Τώρα να φτιάχτεί και ένα σωστό keyboard driven tiling και θα τα τιμήσω
Ngodly Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/6/2022 στις 9:59 ΜΜ, atheatos είπε Να ήξερες πόσοι παρακαλάνε να τους βάλω hackintosh…. Λιώνει και η τελευταία καραμέλα. Να δούμε τι άλλο θα βρείτε να γλείφετε μετά…. Άσε μας ρε παπατζή, που σου ζητάνε hackintosh average users. Πρώτα απ όλα ο average user εκτος του οτι δεν ξέρει τι ειναι το hackintosh, δεν έχει ιδέα απο OS γενικά, νομίζουν πως είναι ολα windows. Έχουμε περάσει σε πόσους γνωστους σε λαπτοτ 8ετιας+ lightweight linux distros και εκτος οτι οι περισσοτεροι δεν καταλαβαν διαφορά, αυτοι οι λιγοι που το κατάλαβαν είπαν "λίγο διαφορετικά αυτα τα windows". Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από Ngodly 3
Hacker?pcs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 minutes ago, Ngodly said: Έχουμε περάσει σε πόσους γνωστους σε λαπτοτ 8ετιας+ lightweight linux distros και εκτος οτι οι περισσοτεροι δεν καταλαβαν διαφορά, αυτοι οι λιγοι που το κατάλαβας είπαν "λίγο διαφορετικά αυτα τα windows". Office?
Ngodly Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Office? Only office με πανομοιοτυπο ui.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Χαχαχ.. πλάκα έχει.. (γενικώς) i7 - 12Gen z690 chipset 2
vasim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Ας μην είχα το iOS Development και θα σου έλεγα που θα πήγαιναν τα 1500 που ζητάει.. Ξέρουν αυτοί τι κάνουν..
DmC10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, martisaul είπε Τι εννοείς; Άλλα λάπτοπ πώς έχουν λεπτά μπέζελ και κάμερα δηλαδή; Απο οσο ξέρω + το γρηγορο google search που εκανα, αυτα που εχουν το windows hello (IR+extra sensors) οπως και στο macbook εχουν χοντρά bezels. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων υποστηρίζω windows laptops. Αυτο που θέλω να πώ είναι, οτι σου δίνουν εξτρά οθόνη...γιατι να θές μπέζελ εναντι οθόνης?
freegr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Λοιπόν το θέμα δεν είναι ότι..κλέβει καρδιές λόγω τεχνολογίας αλλά μας δημιουργεί επιθυμία για ξόδεμα, άρα το πορτοφόλι θα ελαφρύνει σε τέτοιους καιρούς χωρίς να υπολογίσω ότι η τιμή του στην Ελλάδα θα είναι πολύ υψηλότερη
pmike Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 10:20 ΜΜ, filip123go είπε Δεν ξέρω για τους άλλους, θα σου πω για εμένα. 12 microservices δοκιμασμένα και σε K8s και OCP σε επαγγελματικό project, τα τρέχει 10 φορές χειρότερα απο dell του 2019. Και είναι πιο αργό σε όλα. Και στο build και στο deploy. Καλά για virtual machines και τέτοια πράγματα ούτε συζήτηση... Ναι ναι, ξέρω δεν φταίει η apple blah blah blah.... Εγώ τη δουλεία μου δεν μπορώ να την κάνω. Σου κάνει αυτό για καραμέλα; Κατά τα άλλα σε ios development που το χρησιμοποιώ (το οποίο είναι μονοδρομος, because Apple) είναι εξαιρετικό. K8s και OCP πως ακριβώς τα τρέχεις; Σε τι μηχάνημα; Το ακριβώς συγκρίνεις και πως κάνεις τη σύγκριση; Πως προκυπτει το «10 φορές χειρότερα»; 1
cli22 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, Ngodly είπε Only office με πανομοιοτυπο ui. WPS Office https://www.wps.com/office/linux/
cris41 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Νομίζω άξιζε η αναμονή του να μην πάρω τελικά το Air M1 τον Φεβρουάριο και να περιμένω αυτό. Από εμένα είναι ναι. Εντομεταξύ γελάω με τις τιμές που πουλάνε μερικοί τα mac τους. Βγήκε το καινούργιο και ακόμα και τώρα τα δίνουν ίδια τιμή με σκρούτζ ή 100ευρώ λιγότερα (με έναν χρόνο εγγύηση να έχουν ακόμα ή και λιγότερο). 1
stsp Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, cris41 είπε Νομίζω άξιζε η αναμονή του να μην πάρω τελικά το Air M1 τον Φεβρουάριο και να περιμένω αυτό. Από εμένα είναι ναι. Εντομεταξύ γελάω με τις τιμές που πουλάνε μερικοί τα mac τους. Βγήκε το καινούργιο και ακόμα και τώρα τα δίνουν ίδια τιμή με σκρούτζ ή 100ευρώ λιγότερα (με έναν χρόνο εγγύηση να έχουν ακόμα ή και λιγότερο). Αν ένα προϊόν είναι αγορασμένο απο πλαίσιο, media markt κλπ, που είναι επίσημοι διανομείς της apple, προφανώς και έχει υψηλότερο κόστος σε σχέση με τα Σκρουτζομαγαζα και αναμφίβολα ο πελάτης έχει δώσει βαρος στο after sales service, δεδομενου ότι θεωρεί ότι δεν είναι το ίδιο εξασφάλισμενος σε σχέση με διάφορους ανεξάρτητους Νο νειμ. Το να κατηγορεισ Ομως καποιους, οι οποίοι έδωσαν αρκετά παραπάνω χρήματα αγοραζοντας από public, πλαίσιο , κλπ, οτι πουλάνε ακριβά, και μάλιστα όταν κ εσυ θες να αγοράσεις με μεγάλο υπόλοιπο εγγύησης από αυτους τους επισήμους διανομείς, για να αισθάνεσαι και εσυ εξασφαλισμένος αν πάθει κάποια βλάβη, νομίζω δεν είναι σωστό . Θα ήταν σωστό να αγοράσεις μεταχειρισμένο που αγοράσθηκαν από σκρουτζομαγαζα και είμαι βέβαιος ότι οι τιμές θα ήταν πιο δελεαστικές . . Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από stsp
i love rock Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, NickTG είπε Για συγκεκριμένους επαγγελματίες. Δεν κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά. Ναι σωστή παρατήρηση ναι δεν είναι για όλους αλλά για τους περισσότερους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα