Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, chncynic είπε

Χρησιμοποιούσα για 2-3 χρόνια Mac καθημερινά στην δουλειά μου - προσωπικά το σιχάθηκα. Όχι οτι σημαίνει κάτι για τους υπόλοιπους βέβαια. Κάτι μου λέει οτι δεν έχεις ιδέα τι λες αδελφέ. Η τα έχεις κάνει αχταρμά στο μυαλό σου η θέλεις να πεις κάτι άλλο.

Αν έχεις mac χρησιμοποιείς macOs. Το να βάλεις MacOs σε άλλο μηχάνημα, δεν έχω δεί κανέναν να το θέλει όσα χρόνια είμαι γύρα. Μπορεί να υπάρχει κανένας βλαχοχίψτερ φαντάζομαι, αλλα "Πόσοι παρακαλάνε"? Το τσιμπάς λίγο

Αδελφέ ο χώρος σου δουελευει με Mac? Ανέκδοτα μας λες?

Το δούλευες 2-3 χρόνια μόνο λέει πολλά γιατί δεν θα ακούσεις ποτέ κανέναν να σου ζητάει για hackintosh….

Πάλι καλά που μαζεύεστε σε κάθε apple event και γελάμε …..

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από apple.com

Για 16άρα + 200

Για 24άρα +400

Για διπλασιασμό χώρου πάμε επί 2. 512 +200, 1 τέρα +400, 2 τέρα +800

1078313837_2022-06-0622_46_16.png.4929e1ccff8726825e6fce680543f8cf.png

Επεξ/σία από aris_rom
Δημοσ.

εχω το Mac AIr Μ1 και δηλώνω ακόμα ενθουσιασμένος από επιδόσεις, αυτονομία... Το fanless είναι όλα τα λεφτά

Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην προχωρήσω στην αγορά του αντίστοιχου με το Μ2 chip... Ουσιαστικά ανυπομονώ

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

καθηστε base model με ποσο ram ειναι;

24 μαξ η με 24 έρχεται;

κριμα δεν ειδαμε μακ μινι μ2 αλλα θα ταν τρελος ανταγωνισμός για ένα mac studio που απευθήνεται σε πολλους αρκετους ή και λιγους (κατεμε) επαγγελματιες.

Είναι και πολύ κοντινή η κυκλοφορία του studio για την ανακοίνωση του Mac mini…

μακάρι να πάει η κυκλοφορία του για φθινόπωρο μπας και δούμε και κανέναν επανασχεδιασμό με μικρότερες διαστάσεις…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, chncynic said:

Πόσοι παρακαλάνε να τους βάλεις hackintosh? Εγώ επαγγελματίας στο χώρο είμαι αλλα δεν έχω δεί ΚΑΝΕΝΑΝ με hackintosh. Το ανάποδο αρκετά συχνά.

Λαρώστε με τις καραμέλες - That said, ωραίο το μηχάνημα για τους λάτρεις.

"Macbook Air, το οικονομικό μοντέλο της Apple για on the go χρήση (browsing, mails)". Που στο 10ο tab αρχίζει και throtlarei... και μετά ακους για fanless μοντέλο που ισοπεδώνει τον ανταγωνισμό. Τι να πω... νιώθω ότι έχασα λίγο IQ.

Όσον αφορά το hackintosh και εγώ παραξενεύτηκα γτ δεν έχω δει κανέναν μέσο χρήστη να έχει καούρα για τo macos. Μάλιστα και αυτοί οι "powerusers" που κάνανε hackintosh το έχουν σταματήσει και περνάει η μόδα σιγά σιγά. (σαν τότε με τα custom roms με τα android).

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, wakabanka είπε

Καλή ανανέωση, με ουσιαστικές αναβαθμίσεις, mag safe, καλύτερη webcam  κτλ αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει το καινούργιο καπέλο.

999το m1 air = 1179€ εδώ επίσημα η γύρω στο 1000ρικο από amazon

1199$ το m2 air  άρα 1379€ τουλάχιστον εδώ και ίσως πέσει στα 1200-300€  κάποια στιγμή στο μέλλον

Εκτός κι αν έχουν κάνει την έκπλήξη και έχουν ανεβάσει τη ram στα 16gb η τον ssd στα 512  στο βασικό μοντέλο.

Αυτό δυστυχώς ήταν το καλό σενάριο...

m2 air -> από 1499€

Mac pro -> από 1599€

Τιμές Γερμανίας (που απέχουν ελάχιστα από τις επίσημες ελληνικές)

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, poulinos said:

εκει ζητανε ενα δαχτυλο. εχω δωσει ηδη 2.οχι αλλο.  😛 .. το σχολιο μου ηταν sarcasm.δεν εχω κανενα θεμα με τα apple. ισα που τα θεωρω πανεμορφα οπως hp envy και διαφορα  αλλα.

οπως το ειπες.αστειακι ηταν.δεν εχω θεμα με την apple και με καμια εταιρεια. ισα που ειχα και ipod classic και μακαρι να το ξαναβγαζε. :(

Προφανώς κανουμε πλάκα.
Δεν θα μπορούσε ενα νέο air με Μ2 να εξακολουθεί να ειναι φθηνότερο απο το base pro 13! Γι αυτο κι αν δεις τις τιμές, στην Ελλάδα το νέο air με τα 16gb ram, τους 10 cores και τα 512storage, θα κοστίζει 2000 ευρώ! 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, wakabanka είπε

Καλή ανανέωση, με ουσιαστικές αναβαθμίσεις, mag safe, καλύτερη webcam  κτλ αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει το καινούργιο καπέλο.

999το m1 air = 1179€ εδώ επίσημα η γύρω στο 1000ρικο από amazon

1199$ το m2 air  άρα 1379€ τουλάχιστον εδώ και ίσως πέσει στα 1200-300€  κάποια στιγμή στο μέλλον

Εκτός κι αν έχουν κάνει την έκπλήξη και έχουν ανεβάσει τη ram στα 16gb η τον ssd στα 512  στο βασικό μοντέλο.

m1 air - 899 ευρώ σήμερα στο Media Markt

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

"Macbook Air, το οικονομικό μοντέλο της Apple για on the go χρήση (browsing, mails)". Που στο 10ο tab αρχίζει και throtlarei... και μετά ακους για fanless μοντέλο που ισοπεδώνει τον ανταγωνισμό. Τι να πω... νιώθω ότι έχασα λίγο IQ.

Καλό είναι να μην λέγονται ανακρίβειες. Εχω το Air για βαριά χρήση με όλα τα προγράμματα της adobe, τις περισσότερες φορές 3 & 4 απο αυτά να τρέχουν ταυτόχρονα + safari με καμια 20αρια tabs ανοιχτά (μόνιμα), και δεν καταλαβαίνει Χριστό.. Σε σημείο που αναρωτιέμαι πόσο καλύτερα μπορεί να τα κάνει το Pro.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, whiteman7 είπε

m1 air - 899 ευρώ σήμερα στο Media Markt

Μήπως το μπερδεύεις με την Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ για εκπαιδευτικούς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από περιέργεια έβαλα full specs σε MBA και ΜΒΡ και βγαίνει η ίδια τιμή. Πως γίνεται αυτό;

3EF77655-523B-411D-9360-E4982E5C1C27.jpeg

604AE3A1-F095-49C6-A645-A8201CC84487.jpeg
και επίσης, επέστρεψε η μπάρα στο MBP?

Επεξ/σία από Markantonis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, ektordesign said:

Καλό είναι να μην λέγονται ανακρίβειες. Εχω το Air για βαριά χρήση με όλα τα προγράμματα της adobe, τις περισσότερες φορές 3 & 4 απο αυτά να τρέχουν ταυτόχρονα + safari με καμια 20αρια tabs ανοιχτά (μόνιμα), και δεν καταλαβαίνει Χριστό.. Σε σημείο που αναρωτιέμαι πόσο καλύτερα μπορεί να τα κάνει το Pro.

Η ίδια η Apple το λέει ότι είναι για την χρήση που έγραψα. Δεν είναι για άλλα tasks δλδ.

Και εγώ σηκώνω 20 tabs, ανδροιδ στουντιο, youtube videos, με DDR3 και i5 smoothly, σε σημείο να νιώθω οκ και να μην επείγει καθόλου η αναβάθμιση. Το point μου είναι ότι μπορεί η εμπειρία να είναι αρκετά smooth αλλά δεν είναι η βέλτιστη. Μάλιστα απέχει αρκετά.

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.

νομίζω πως ήρθε η ώρα για το macbook pro M2.
2 χρόνια περίμενα να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η αρχιτεκτονική και πλέον έφτασε η στιγμή...

Δημοσ.
22 minutes ago, billdanos said:

Προφανώς κανουμε πλάκα.
Δεν θα μπορούσε ενα νέο air με Μ2 να εξακολουθεί να ειναι φθηνότερο απο το base pro 13! Γι αυτο κι αν δεις τις τιμές, στην Ελλάδα το νέο air με τα 16gb ram, τους 10 cores και τα 512storage, θα κοστίζει 2000 ευρώ! 

δεν θελω τα air mac. to i pod classic  θελω με ssd ομως σε νεα εκδοση.πιστευω αν ξαναβγαινε θα ξεπουλαγε ακομα και ως retro.  κατα τα αλλα γενικως πολλα ωραια λαπτοπ λεπτα και μικρα αλλα  οι τιμες πονανε δυστυχως.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, poulinos said:

δεν θελω τα air mac. to i pod classic  θελω με ssd ομως σε νεα εκδοση.πιστευω αν ξαναβγαινε θα ξεπουλαγε ακομα και ως retro

Μην το λες. Θα το αγόραζες εσυ κι εγω. 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...