Dr_Pepper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Εγώ θα έπαιρνα τον πρώτο μου mac αν κάνανε το ipad pro συμβατό με macos θέλω την ευελιξία του τάμπλετ (ή του να γυρνάει η οθόνη και να γίνεται σαν ταμπλετ αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το κάνουν για να μην χτυπήσουν σε πωλήσεις τα ipad ) για να μπορώ να κάνω μαθήματα με γραφίδα και δικά μου σχέδια αλλά και να διαβάζω βιβλία με την άνεση μου, στον βαθμό που σχεδόν θα έπαιρνα ipad pro με εκεινο το ψεύτικο μαγνητικό πληκτρολόγιο που γίνεται σαν λαπτοπ αλλά να δώσω τόσα χρήματα και να έχει τέτοιο perfomance και να χαραμίζεται λόγω του λειτουργικού ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 29 minutes ago, poulinos said: Με νέο σχεδιασμό και Apple M2 SoC, το MacBook Air κλέβει καρδιές Τι έγινε?αντι για νεφρά πλεον πάμε σε καρδια? Δεν εχουμε 2 καρδιες βρε apple Πάρε acer. 2 1
atheatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, dimos33@ είπε Χωρίς ανεμιστήρα όσο καλές επιδόσεις και να έχει o M2, κάποια στιγμή δεν θα έχει πρόβλημα με thermals, ειδικά με καμιά πιο βαριά εργασία? Πάντως για χιλιάρικο+ θεωρώ αυτονόητο usb-c. Όχι magsafe και να ξεκινάω καινούργια συλλογή καλωδιών. Θα φορτίζει και από την usb. Usb c είναι ξεπερασμένη από την usb 4. 2
nick_corobos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, mants118 είπε αυτά τα μηχανήματα αξίζουν 1000% για τον μέσο χρήστη που αντί για μια πλαστικούρα των 500-700 ευρώ επιλέξει αυτό! Απλα εχει macos που ειναι αποτρεπτικο. 4 1 3 1
lasithi12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, dimos33@ είπε Χωρίς ανεμιστήρα όσο καλές επιδόσεις και να έχει o M2, κάποια στιγμή δεν θα έχει πρόβλημα με thermals, ειδικά με καμιά πιο βαριά εργασία? Πάντως για χιλιάρικο+ θεωρώ αυτονόητο usb-c. Όχι magsafe και να ξεκινάω καινούργια συλλογή καλωδιών. φαντάζομαι φορτίζει και απο usb c 2
ektordesign Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, dimos33@ είπε Χωρίς ανεμιστήρα όσο καλές επιδόσεις και να έχει o M2, κάποια στιγμή δεν θα έχει πρόβλημα με thermals, ειδικά με καμιά πιο βαριά εργασία? Πάντως για χιλιάρικο+ θεωρώ αυτονόητο usb-c. Όχι magsafe και να ξεκινάω καινούργια συλλογή καλωδιών. H επιστροφή του magsafe ήταν απαίτηση σχεδόν όλων των χρηστών macbook! ορθώς επέστρεψε λοιπόν, και ας έχει ένα εξτρα καλώδιο. Εξάλλου μπορει να φορτίσει νομίζω και απο την usb. 7 1
atheatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, nick_corobos είπε Απλα εχει macos που ειναι αποτρεπτικο. Να ήξερες πόσοι παρακαλάνε να τους βάλω hackintosh…. Λιώνει και η τελευταία καραμέλα. Να δούμε τι άλλο θα βρείτε να γλείφετε μετά…. 11 4 5
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, atheatos said: Λιώνει και η τελευταία καραμέλα. Να δούμε τι άλλο θα βρείτε να γλείφετε μετά…. To πολύ απλό που δεν θα αλλάξει ποτέ στην Apple, ότι laptop με 1000 ευρώ δεν παίρνει ο μέσος χρήστης ποτέ και καφέ να κάνει και encoding στο premiere στο 1/5 του χρόνου από 5950x Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Hacker?pcs 2
georgiosmix Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Στο σπίτι στο χωριό η προγιαγιά μου(Θεός Σχωρέστην) είχε πει για κάτι λίρες κάτω από μια σκάλα. Από αύριο ξεκινάω ανασκαφές. Λογικά με λίρες+κάποιο όργανο του σώματος την κάναμε καλή για το Air !!! 1
atheatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε To πολύ απλό που δεν θα αλλάξει ποτέ στην Apple, ότι laptop με 1000 ευρώ δεν παίρνει ο μέσος χρήστης ποτέ και καφέ να κάνει με encoding στο premiere στο 1/5 του χρόνου από 5950x Οκ. Το πήγαμε στα λεφτά τώρα. Καραμέλα διαρκείας. Ποτέ δεν λιώνει … ΥΓ. Ένας από τους λόγους που θέλουν hackintosh άλλωστε. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από atheatos 1
chncynic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, atheatos είπε Να ήξερες πόσοι παρακαλάνε να τους βάλω hackintosh…. Λιώνει και η τελευταία καραμέλα. Να δούμε τι άλλο θα βρείτε να γλείφετε μετά…. Πόσοι παρακαλάνε να τους βάλεις hackintosh? Εγώ επαγγελματίας στο χώρο είμαι αλλα δεν έχω δεί ΚΑΝΕΝΑΝ με hackintosh. Το ανάποδο αρκετά συχνά. Λαρώστε με τις καραμέλες - That said, ωραίο το μηχάνημα για τους λάτρεις. 10 2
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 minute ago, atheatos said: Οκ. Το πήγαμε στα λεφτά τώρα. Καραμέλα διαρκείας. Ποτέ δεν λιώνει … Ε πάντα εκεί θα πάει, για mail/FB/Viber/Word/καμιά ταινία που κάνει ο μέσος χρήστης είναι δυνατόν να δώσει 1000 ευρώ για το οποιοδήποτε laptop; Πεταμένα λεφτά θα είναι σε οποιαδήποτε περίπτωση. Μιλάμε για το μέσο χρήστη που ανέφερε το πρώτο σχόλιο 2
Leo360 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Ωραίο το νέο Air, αλλά αν προσέξατε αφήνουν στην αγορά το παλιό Air με M1 (μοντέλο του 2020) με την ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ και κάνουν πιο ακριβό το νέο Air με M2. 6 2
atheatos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, atheatos είπε Οκ. Το πήγαμε στα λεφτά τώρα. Καραμέλα διαρκείας. Ποτέ δεν λιώνει … Μόλις τώρα, chncynic είπε Πόσοι παρακαλάνε να τους βάλεις hackintosh? Εγώ επαγγελματίας στο χώρο είμαι αλλα δεν έχω δεί ΚΑΝΕΝΑΝ με hackintosh. Το ανάποδο αρκετά συχνά. Λαρώστε με τις καραμέλες - That said, ωραίο το μηχάνημα για τους λάτρεις. Έλα εντάξει , με έπεισες. Επαγγελματίας στο χώρο , που ξέρει από Mac ή δουλεύει Mac που είναι άλλωστε απαραίτητο να κάνει hackintosh? Έλα δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά λες ανέκδοτα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα