kage Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 <<the msnmsg.exe file is linked to missing export OLEAUT32.dll:176>> <<a device attached to the system is not functioning>> αυτα μου βγαζει οταν παω να ανοιξω...ekana delete,reinstal,install αλλα τιποτα ειναι προβλημα win? μπορω να βρω καπου αυτο το dll ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μπες στο Google βαλε το OLEAUT32.dll:176 πατα search και θα σου βγαλει αποτελεσματα για να το κατεβασεις.
kage Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Download this Visual Basic Files from here: http://download.microsoft.com/download/vb60pro/install/6/Win98Me/EN-US/VBRun60.exe install and reboot ur pc and problem solved ή αν το βρειτε καπου μονο του βαλτε το στο folder windows. υπαρχουν κ μεσα στο cd ,οχι ομως με την ονομασια αυτη. (sthn εγκατασταση custom των win να επιλεγεται k thn epilogh vbr) thanks
kalhmera Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ MESSENGER ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΗΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΥ e-mail ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ MESSENGER ME MIA ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ? Η ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ MANUAL ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Καλημέρα kalhmera, 1. Είναι τόσο τραγικό που κάποιος σε πρόσθεσε στην λίστα του?? 2. Μπορείς με δεξί κλίκ "πάνω του" να τον κάνεις "Block" 3. Φυσικά μπορείς να αλλάξεις mail, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν θα υπάρξει το ίδιο φαινόμενο? 4. Δεν κατάλαβα τι θα κερδίσεις με το να μην έχεις καμμία τοποθετημένη?? Ούτως ή άλλως, δεν "διαβάζει" την διεύθυνσή σου, αλλά τις διευθύνσεις στον messenger. 5. Μπορείς να μήν γράφεις με κεφαλαία?? Είναι κουραστικό και δείχνει οτι φωνάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.