power_1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Καλησπερα .Μολις παρελαβα το A52s απο γνωστο μαγαζι του best price και βλεπω : α) Το κουτι δεν εχει ζελατινα απεξω κι β)ενω εχει δυο αυτοκολητα τις samsung στις δυο πλευρες του κουτιου φαινεται Οτι τα δυο αυτοκολητα ειναι διαφορετικα το ενα ειναι μονο στα αγγλικα ενω το δευτερο σε 3 γλωσσες !!!!σαν να κολησαν διαφορετικο αυτοκολητο samsung και να ξεκολλησαν το αλλο (σαγρε επιφανεια κι οχι λεια διακρινεται διπλα στο αυτοκολλητο (με τις 3 γλωσσες ) Eτσι πρεπει να ειναι χωρις ζελατινα και με αυτοκολητα διαφορετικα ? Λετε να ανοιχτηκε απο την εταιρια κι να ξανακληστηκε με αλλo αυτοκολητo ? Να το ανοιξω η να μιλησω με την εταιρεια ? Παντος ειναι γνησιο .Τσεκαρα το imei . ( sold in Italy Poland Hungary Czechia Slovakia Bulgaria Open ) =Τι σημαινει αυτο ?
gianniz_k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, power_1 είπε Καλησπερα .Μολις παρελαβα το A52s απο γνωστο μαγαζι του best price και βλεπω : α) Το κουτι δεν εχει ζελατινα απεξω κι β)ενω εχει δυο αυτοκολητα τις samsung στις δυο πλευρες του κουτιου φαινεται Οτι τα δυο αυτοκολητα ειναι διαφορετικα το ενα ειναι μονο στα αγγλικα ενω το δευτερο σε 3 γλωσσες !!!!σαν να κολησαν διαφορετικο αυτοκολητο samsung και να ξεκολλησαν το αλλο (σαγρε επιφανεια κι οχι λεια διακρινεται διπλα στο αυτοκολλητο (με τις 3 γλωσσες ) Eτσι πρεπει να ειναι χωρις ζελατινα και με αυτοκολητα διαφορετικα ? Λετε να ανοιχτηκε απο την εταιρια κι να ξανακληστηκε με αλλo αυτοκολητo ? Να το ανοιξω η να μιλησω με την εταιρεια ? Παντος ειναι γνησιο .Τσεκαρα το imei . ( sold in Italy Poland Hungary Czechia Slovakia Bulgaria Open ) =Τι σημαινει αυτο ? Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως τα samsung δεν έρχονται με ζελατίνα,αλλά με τα αυτοκόλλητα που βλέπεις. Για τα αυτοκόλλητα δεν ξέρω να σου πω. Βάσει imei είναι ευρωπαϊκό, πιστεύω είσαι ok. Με γεια 2
vaggos231 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 το α52ς που πηρα απο γερμανο ηρθε με 2 αυτοκολλητα ιδια, χωρις ζελατινα
Pwpwpw Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα αγορασει προ 3μηνου ένα a52s για τον πατέρα μου, δεν έχει ζελατίνα η συσκευασία παρά μόνο 2 αυτοκόλλητα της Samsung που σφράγιζαν την συσκευασία. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από Pwpwpw
power_1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 7/6/2022 στις 12:40 ΜΜ, vaggos231 είπε το α52ς που πηρα απο γερμανο ηρθε με 2 αυτοκολλητα ιδια, χωρις ζελατινα 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Είχα αγορασει προ 3μηνου ένα a52s για τον πατέρα μου, δεν έχει ζελατίνα η συσκευασία παρά μόνο 2 αυτοκόλλητα της Samsung που σφράγιζαν την συσκευασία. Ολα οκ μεσα στη συσκευασια με Αndroid 12
vaggos231 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, power_1 είπε Ολα οκ μεσα στη συσκευασια με Αndroid 12 μπορεις να δεις λιγο τι security update σου εχει; γιατι εχω ενα θεμα εγω
power_1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, vaggos231 είπε μπορεις να δεις λιγο τι security update σου εχει; γιατι εχω ενα θεμα εγω Που το βρησκω αυτο ? Το εχω ελληνικα
vaggos231 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 ρυθμισεις και κατω κατω στην ενημερωση λογισμικου
power_1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελευταιο update 8/06/2022 Smr may 2022 release 1 Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από power_1 1
andreas1gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 8:52 ΜΜ, power_1 είπε Καλησπερα .Μολις παρελαβα το A52s απο γνωστο μαγαζι του best price και βλεπω : α) Το κουτι δεν εχει ζελατινα απεξω κι β)ενω εχει δυο αυτοκολητα τις samsung στις δυο πλευρες του κουτιου φαινεται Οτι τα δυο αυτοκολητα ειναι διαφορετικα το ενα ειναι μονο στα αγγλικα ενω το δευτερο σε 3 γλωσσες !!!!σαν να κολησαν διαφορετικο αυτοκολητο samsung και να ξεκολλησαν το αλλο (σαγρε επιφανεια κι οχι λεια διακρινεται διπλα στο αυτοκολλητο (με τις 3 γλωσσες ) Eτσι πρεπει να ειναι χωρις ζελατινα και με αυτοκολητα διαφορετικα ? Λετε να ανοιχτηκε απο την εταιρια κι να ξανακληστηκε με αλλo αυτοκολητo ? Να το ανοιξω η να μιλησω με την εταιρεια ? Παντος ειναι γνησιο .Τσεκαρα το imei . ( sold in Italy Poland Hungary Czechia Slovakia Bulgaria Open ) =Τι σημαινει αυτο ?
power_1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Η πλευρα που φαινοταν να ειχε ξεκοληση ειχε αυτο το αυτοκολητο η αλλη πλευρα ειχε αυτοκολητο που δεν ειχε ....κινεζικα. Ειπαν απο το μαγαζι οτι δεν ....πηραξαν κατι και στειλαν οτι παρελαβαν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα