Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με wifi του HP Pavilion 15-ec2011nv

broxopios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν στιγμές που χάνεται το δίκτυο wifi και όταν πατάω να δω τα διαθέσιμα δίκτυα για να ξανασυνδεθώ, λέει ότι δεν υπάρχουν δίκτυα. Αυτό λύνεται κάθε φορά με επανεκκίνηση του λάπτοπ. Είναι λίγο εκνευριστικό κάποιες φορές γιατί αν είμαι στη μέση μιας δουλειάς που απαιτεί δίκτυο πρέπει να διακόψω με όποιες απώλειες και να κάνω επανεκκίνηση. 

Αν βάλω καλώδιο ethernet λειτουργεί το ίντερνετ αλλά η θέση που είμαι δεν βολεύει να έχω καλώδιο. Να είναι θέμα hardware του λάπτοπ ή κάποια δυσλειτουργία των windows 11?

Έκανα και ενημέρωση του wifi lan από το hp support assistant χωρίς επιτυχία. 

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; 

Επεξ/σία από broxopios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, GATE123 είπε

Το ίδιο πρόβλημα με Windows 11 σε άλλο λάπτοπ 

Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο πρόβλημα καθώς εμένα δεν έχει μικρή εμβέλεια, αλλά δεν εμφανίζει καθόλου δίκτυα. Και το λάπτοπ είναι πολύ κοντά στο ρούτερ που συνήθως πιάνει 5 γραμμές φουλ. Όταν λειτουργεί πιάνει 6-7 δίκτυα μαζί με το δικό μου. Όταν τρώει αυτό το σκάλωμα που ανέφερα, δεν βρίσκει κανένα. Με επανεκκίνηση όλα καλά πάλι. 

Φυσικά προτιμώ να είναι θέμα των windows 11 και να λυθεί κάποια στιγμή παρά να έχει πρόβλημα η wifi κάρτα του λάπτοπ. Αν και είμαι μέσα στην εγγύηση ακόμη.

12 ώρες πριν, broxopios είπε

Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο πρόβλημα καθώς εμένα δεν έχει μικρή εμβέλεια, αλλά δεν εμφανίζει καθόλου δίκτυα. Και το λάπτοπ είναι πολύ κοντά στο ρούτερ που συνήθως πιάνει 5 γραμμές φουλ. Όταν λειτουργεί πιάνει 6-7 δίκτυα μαζί με το δικό μου. Όταν τρώει αυτό το σκάλωμα που ανέφερα, δεν βρίσκει κανένα. Με επανεκκίνηση όλα καλά πάλι. 

Φυσικά προτιμώ να είναι θέμα των windows 11 και να λυθεί κάποια στιγμή παρά να έχει πρόβλημα η wifi κάρτα του λάπτοπ. Αν και είμαι μέσα στην εγγύηση ακόμη.

Καταργησε την επιλογη τα windows να απενεργοποισουν τη συσκευη για εξοικονόμηση ενεργειας. μπορει να φτιαχτει σχετικα ευκολα.

Στις 7/6/2022 στις 11:54 ΠΜ, GATE123 είπε

Αφού έχεις εγγύηση γιατί δεν το πηγαίνεις να το δουν?

Ίσως το κάνω εν τέλει αν συνεχιστεί. Απλά δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνουν να μου το επιστρέψουν και δεν έχω άλλο pc να κάνω τη δουλειά μου. Γενικά η HP έχει καλό service?

14 ώρες πριν, kremenarasi είπε

Καταργησε την επιλογη τα windows να απενεργοποισουν τη συσκευη για εξοικονόμηση ενεργειας. μπορει να φτιαχτει σχετικα ευκολα.

Δηλαδή να μην κλείνει ποτέ το λάπτοπ? Λες να συμβαίνει τότε; 

9 λεπτά πριν, broxopios είπε

Ίσως το κάνω εν τέλει αν συνεχιστεί. Απλά δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνουν να μου το επιστρέψουν και δεν έχω άλλο pc να κάνω τη δουλειά μου. Γενικά η HP έχει καλό service?

Δηλαδή να μην κλείνει ποτέ το λάπτοπ? Λες να συμβαίνει τότε; 

Όχι το λάπτοπ.

Να καταργήσεις την δυνατότητα τα windows να απενεργοποιήσουν το WiFi σου για εξοικονόμηση ενέργειας.

Στο DEVICE MANAGER βρες τη κάρτα δικτύου σού και στις ιδιότητες υπάρχει το αντίστοιχο μενού .

• Like 1

6 ώρες πριν, kremenarasi είπε

Όχι το λάπτοπ.

Να καταργήσεις την δυνατότητα τα windows να απενεργοποιήσουν το WiFi σου για εξοικονόμηση ενέργειας.

Στο DEVICE MANAGER βρες τη κάρτα δικτύου σού και στις ιδιότητες υπάρχει το αντίστοιχο μενού .

Το έκανα. Μακάρι να είναι αυτό. Θα επανέλθω αν δεν αλλάξει κάτι. Σε ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...