Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αδερφός μου δουλευει στο χωριό αλλα ειναι ώρες που δεν κάνει κάτι και δεν εχει Internet.

Θέλει να βλέπει πραγματάκια στο youtube από το laptop του. Ποια ειναι η καλυτερη λύση;

Πακέτο Ιντερνετ και tethering? Αν ναι ποια εταιρεία διαλέγουμε η παρέχει τέτοια λυση;

Θα χρειαστεί ισως καποιος εξοπλισμος;

Δημοσ.

Ρωτας τους κατοικους ποια εταιρια εχει το καλυτερο σημα στην περιοχη, παιρνεις μια καρτουλα την φορτωνεις data,κανεις το κινητο hotspot και καθαρισες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο είναι το budget του αρχικά; Λύσεις υπάρχουν με καλύτερη όλων το starlink αλλά αυτό έχει νόημα μόνο αν εργάζεσαι εξ αποστάσεως κατά τη γνώμη μου. 
Μετα data από πάροχο κινητής και hotspot.

Υπαρχει και η skytelecom https://skytelecom.gr/kalipsi/

Επεξ/σία από george1807
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, george1807 είπε

Ποιο είναι το budget του αρχικά; Λύσεις υπάρχουν με καλύτερη όλων το starlink αλλά αυτό έχει νόημα μόνο αν εργάζεσαι εξ αποστάσεως κατά τη γνώμη μου. 

μιλάμε για περιστασιακή χρήση. 1-2 ώρες την ημέρα internet να παιρνάει η ωρα οταν δεν κάνει κάτι.

το σταρλινκ φαντάζομαι θα ηταν καλη λυση αν ηταν μόνιμος κατοικος. αλλα εδώ μιλάμε για 2 ωρες smurf surf

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george1807 είπε

Σωστός. Αν το κόστος δεν είναι εμπόδιο πας για starlink. Αν και πιστεύω σχεδόν για όλους μας είναι απαγορευτικό το κόστος του. 

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι τέτοιο, αν βολεύει και συμφέρει οικονομικά

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

τι σημασια εχει;

Αν και καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους δεν θες να απαντήσεις σε κάτι τόσο συγκεκριμένο, υποθέτω ότι ο φίλος ρωτάει για να δει τι λύσεις υπάρχουν διαθέσιμες. Κρήτη, και νησία Β. Αιγαίου πχ δεν καλύπτονται από το STARLINK ακόμη.

Δημοσ.

παιδια ψάχνω κάτι με πάροχο, όπως ειπα η χρηση θα ειναι τελειως περιστασιακη (τουλάχισοτν για το καλοκαίρι)

ποιος πάροχος άρα προσφέρει καλυτερα data plans για τετοια χρηση

Δημοσ.

Vodafone giga WiFi 200gb 20E τον μήνα,καρτοσυμβολαιο με μηδενικό πάγιο,αν έχεις καλό σήμα εκεί.

Πρέπει να έχουν ανοίξει κάμποσα παρόμοια θέματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει προσφορα στα καταστηματα cosmote αυτη την περιοδο, internet για το καλοκαιρι λεγεται. 

30€ ο μηνας χωρις δεσμευση, για 24ρα γραμμη με δωρραν τα τελη συνδεσης εφοσον υπαρζει ηδη καποια συνδεση cosmotw στην οικογενεια. 

Η μοναδικη δεσμευση ειναι οι δυο πρωτοι μηνες. 

Πανε σε καταστημα να ενημερωθεις. Ηδη το εκανε συναδελφος για το εξοχικο στην Χαλκιδικη και περιμενει τον τεχνικο να ερθει αυριο. Σημειωτεον πως στο εξοζικο δεν ειχε ποτς γραμμη τηλεφωνου, οποτε θα του φερει ο τεχνικος γραμμη εναερια μεχρι μπροστα στην καγκελοπορτα. Το μοντεμ του το δωσαν δωρεαν την προηγουμενη εβδομαδα με το που πηγε να υπογραψει το συμβολαιο. 

Εγω στο σπιτι μου εχω αγορασει modem σαν το πιο πανω που αναφερθηκε (mr600), αλλα το πλήρωσα 90€ και εβαλα πακετο για δυο χρονια, το gigamax unlimited με δυο σιμ, μια για το κινητο της συζυγου με ολα απεριοριστα και μια μονο για data για το σπιτι. 

Επεξ/σία από Tommygre
  • Like 1
Δημοσ.

Πέρυσι που το έψαχνα κι εγώ ήταν περίπου τα ίδια.

internet μέσω sim, υπάρχει εύκολα αρκεί να υπάρχει κάλυψη.

Πέρυσι, όπως και φέτος, έβγαλε προσφορά η vodafone cu(νομίζω ακολούθησαν και οι άλλες εταιρίες), 1 μήνα unlimited data με 9,99 για τους 3 μήνες του καλοκαιριού.

Κάναμε hotspot το κινητό και είχαμε όλοι internet. Αν υπάρχει παλιά συσκευή να εξυπηρετήσει ακόμη καλύτερα, έχω την αίσθηση οτι υπάρχουν και router με κάρτα sim

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν θέλει συμβόλαιο, Vodafone Giga Wifi on the spot με κάρτα sim

ενεργοποιεί το πακέτο με τα 200GB 19 ευρώ το μήνα

Ή με ένα 10αρικο τα 40GB αν του φθάνουν

αν θέλει συμβόλαιο Vodafone Giga Wifi Home με 300GB το μηνα 19 ευρώ/μήνα και δώρο μόντεμ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...