MariosTz21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, μου έκαναν πρόσφατα μια πρόταση από Wind οι οποίοι λένε ότι έχουν στήσει δίκτυο Fiber στην περιοχή μου η οποία ομολογουμένως είναι αρκετά καλή. Αυτό που με απασχολεί είναι η μετάβαση από Vodafone που έχω ήδη απλό VDSL (24 μήνες και είμαι στους 18) στην νέα εταιρεία και το κατά πόσο θα πρέπει να πληρώσω κάποιο υπέρογκο ποσό στην Vodafone ως διακοπή ακυρώνοντας οποιοδήποτε όφελος. Με βάση τους υπαλλήλους της Wind δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όταν αφορά μετάβαση σε γραμμή fiber. Γνωρίζετε κάτι σχετικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Θα το πληρώσεις κανονικά και με τον νόμο. Ότι θέλουν ισχυρίζονται για να σε κάνουν πελάτη τους. Ρώτα τους υπάλληλους της Wind για ποιον λόγο η εταιρεία σε αντίστοιχη περίπτωση ζητά το τέλος πρόωρης διακοπής (κάτι που αναφέρεται στα συμβόλαιά τους). Πες τους επίσης ότι συμφωνείς για την φορητότητα υπό τον όρο να καλύψει η εταιρεία το πέναλτι της Vodafone, κάτι που πρέπει να αναφέρεται στο συμβόλαιο ή στην ηχογραφημένη κλήση για δική σου κατοχύρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 4 hours ago, jkoukos said: κάτι που πρέπει να αναφέρεται στο συμβόλαιο ή στην ηχογραφημένη κλήση για δική σου κατοχύρωση. Μόνο αν αναφέρεται στο συμβόλαιο έχει ουσία, από το τηλέφωνο μπορούν να πουν ότι θέλουν χωρίς καμία επίπτωση ακόμα και αν ζητήσεις την συνομιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Το πρόστιμο το πληρώνεις κανονικά. Επίσης, κατά 99% το "Fiber" που σου πουλάνε θα είναι πάλι VDSL. Γνωστές οι παπάτζες τους χρόνια με τις δήθεν οπτικές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα