gianso Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Σε εξοχικό (σε κεντρικό σημείο / πλατεία επαρχιακήσ πόλης) το adsl δε λειτουργει (το χειμώνα με το κατεξοχην του ΟΤΕ ηταν κλειστο οποτε δεν εχω εικονα ποτε χαλασε / τι χαλασε) και το cosmote speedport δινει NO LINK (στο status μεσα στο admin panel ενω το adsl λαμπακι δεν αναβοσβήνει καν και μενει σταθερα κλειστό) ενώ και το fritzbox (δοκιμασα και με αλλο router) δίνει adsl connection problem bla bla. O ote καθε μερα στο 13788 κοροιδευει λεγοντας οτι θα ερθει τεχνικοσ στο καφαο προσ επιλυση , μονο που δε ξερουν οτι βλεπω το καφαο απο το μπαλκονι μου και κανενασ τεχνικοσ δε παει ποτε στο καφαο εδω και 5 μερες. Εχετε καμια ιδεα / τροπο να πιεσω παραπανω ? Ζητησα πολλες φορες στο 13788 και στο 13888 να μιλησω με υπευθυνο. Μια φορα που με συνεδεσαν σημερα το πρωι μου ειπαν πωσ στελνουν επιτοπου συνεργειο και το συνεργειο μετα απο 5 ωρες ακομα προφανωσ δεν εχει εμφανιστει ... Προτιμω να πουν οτι θα φτιαχτει σε 10 μερες , παρα αυτο το τραγικο σκηνικο που το πανε απο μερα σε μερα (οταν ειχα δηλωση βλαβη το cosmote app ελεγε επιλυση την αλλη μερα αλλα προφανωσ και ηταν τρολλια)... Επειδη μαλλον δε μπορω να κανω κατι παραπανω , αφηνω αυτο το rage post για δυσφημιση του μεγαλου εθνικου παροχου μασ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Update : μετα απο αρκετα τηλεφωνα και ταλαιπωρια το θεμα λυθηκε. Ήρθε τεχνικοσ στο καφαο και με συνεδεσε (δε το ειπε αλλα πρεπει να με ειχαν ξεσυνδεσει εδω και καιρο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα