colombiano747 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδια, επειδη εχω πολλα χρονια να ταξιδεψω με τρενο, μπορειτε να μου πειτε τι πλεονεκτηματα εχει η Α θεση απο την Β θεση στα IC δρομολογια αθηνας με θεσσαλονικης; βλεπω οτι το κοστος με επιστροφη ειναι περιπου 15 ευρω παραπανω (69 ευρω με β θεση και 84 με Α θεση). Αξιζει να κλεισεις Α θεση; Επισης, οι θεσεις αυτες ειναι στο πρωτο βαγονι της αμαξοστοιχιας;
Qwerty_2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Με 60ευρώ πας με aegaen Αθήνα Θεσσαλονίκη μέσα σε 1ώρα + 40' από το αεροδρόμιο μέχρι κέντρο με οασθ Εμένα είναι επιπλέον 1μιση ώρα από Κόρινθο μέχρι σκα και σκα αεροδρόμιο με προαστοιακό
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε Με 60ευρώ πας με aegaen Αθήνα Θεσσαλονίκη μέσα σε 1ώρα + 40' από το αεροδρόμιο μέχρι κέντρο με οασθ Εμένα είναι επιπλέον 1μιση ώρα από Κόρινθο μέχρι σκα και σκα αεροδρόμιο με προαστοιακό Δεν εχει μεγαλη διαφορα αυτο που περιγραφεις. Στο ερωτημα του φιλου εγω θα ελεγα οτι η β θεση ειναι μια χαρα.
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε Με 60ευρώ πας με aegaen Αθήνα Θεσσαλονίκη μέσα σε 1ώρα + 40' από το αεροδρόμιο μέχρι κέντρο με οασθ Εμένα είναι επιπλέον 1μιση ώρα από Κόρινθο μέχρι σκα και σκα αεροδρόμιο με προαστοιακό Αναλογως που μενεις και που θα πας στις 2 πολεις. Θεσσαλονικη κεντρο -> αεροδρομιο 1 ωρα + 1 ωρα για την πτηση + 45 λεπτα πτησης + 20 λεπτα να βγεις + 40 λεπτα για κεντρο. Με ΟΣΕ ξεκινας απο κεντρο και φτανεις κεντρο, στην μιση τιμη, στην σχεδον ιδια ωρα 4
haris_216 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Όπως πάντα κάποιος κάνει μία πολύ συγκεκριμένη ερώτηση (εδώ για τραίνο και ΟΧΙ για το "πως να πάω από εδώ εκεί") και ξεκινάμε με απαντήσεις που αφορούν αεροπλάνο, διαστημόπλοιο και λοιπές μεταφορικές μεθόδους Είμαστε άπαιχτοι στο insomnia 1
filip123go Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 6/6/2022 στις 2:42 ΜΜ, colombiano747 είπε Καλησπέρα παιδια, επειδη εχω πολλα χρονια να ταξιδεψω με τρενο, μπορειτε να μου πειτε τι πλεονεκτηματα εχει η Α θεση απο την Β θεση στα IC δρομολογια αθηνας με θεσσαλονικης; βλεπω οτι το κοστος με επιστροφη ειναι περιπου 15 ευρω παραπανω (69 ευρω με β θεση και 84 με Α θεση). Αξιζει να κλεισεις Α θεση; Επισης, οι θεσεις αυτες ειναι στο πρωτο βαγονι της αμαξοστοιχιας; H διαφορά είναι πως έχεις περισσότερο χώρο για τα πόδια και δεν μπαίνει ο κάθε άσχετος στο βαγόνι. Συνήθως έχει και περισσότερη ησυχία. Εγώ πλέον μόνο Α θέση κλείνω. 1
fmarulezkd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/6/2022 στις 12:58 ΜΜ, Qwerty_2 είπε Με 60ευρώ πας με aegaen Αθήνα Θεσσαλονίκη μέσα σε 1ώρα + 40' από το αεροδρόμιο μέχρι κέντρο με οασθ Εμένα είναι επιπλέον 1μιση ώρα από Κόρινθο μέχρι σκα και σκα αεροδρόμιο με προαστοιακό Εμένα είναι μισή ώρα το αεροδρόμιο από το σπίτι και η πτήση Οσλο Θεσσαλονίκη είναι περίπου 4 ώρες. Εγκρίνω δλδ, γρηγορότερο από το αργό τραίνο. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2022 από fmarulezkd
ekrepali Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Ασχέτως Α ή Β θέσης... φρόντισε να μην είναι η θέση ανάποδα. Αυτό δεν φαίνεται μέσα στο σύστημα αλλά ένας έμπειρος υπάλληλος ξέρει πως είναι οι θέσεις στα βαγόνια όταν πάνε ή όταν έρχονται.
kage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπηρεσίες στα ETR Elettro Treno Rapido Τρένα • Εστιατόριο - Bar: Οι υπηρεσίες παρέχονται στον αναβαθμισμένο χώρο του εστιατορίου των ETR τρένων & στην υπόλοιπη αμαξοστοιχία (στις θέσεις των επιβατών) σε τακτά χρονικά διαστήματα. • Α θέση: Στους επιβάτες της Α Θέσης παρέχονται δωρεάν αναψυκτικό/ καφές, νερό και σνακ στη θέση του επιβάτη. • Lockers: Παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης χειραποσκευών στους σταθμούς της Αθήνας/Λάρισας/Θεσσαλονίκης. • AMEA/AMK: Παρέχονται ειδικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό για την πρόσβαση στους σταθμούς και τα ETR τρένα. • Πληροφορίες: Συνεχής ενημέρωση του επιβατικού κοινού στις αποβάθρες και επί των ETR τρένων. • Παροχή ρεύματος: Πρίζες εντός των ETR τρένων δωρεάν μεταφοράς μικρών ζώων σε κλουβί με μέγιστες διαστάσεις 50x40x70 διαθέτουν εννέα βαγόνια, ένα εκ των οποίων εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης και πέντε οικονομικής https://youtu.be/4h0KUNjmQ2o Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από kage 2
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, kage είπε Υπηρεσίες στα ETR Τρένα • Εστιατόριο - Bar: Οι υπηρεσίες παρέχονται στον αναβαθμισμένο χώρο του εστιατορίου των ETR τρένων & στην υπόλοιπη αμαξοστοιχία (στις θέσεις των επιβατών) σε τακτά χρονικά διαστήματα. • Α θέση: Στους επιβάτες της Α Θέσης παρέχονται δωρεάν αναψυκτικό/ καφές, νερό και σνακ στη θέση του επιβάτη. • Lockers: Παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης χειραποσκευών στους σταθμούς της Αθήνας/Λάρισας/Θεσσαλονίκης. • AMEA/AMK: Παρέχονται ειδικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό για την πρόσβαση στους σταθμούς και τα ETR τρένα. • Πληροφορίες: Συνεχής ενημέρωση του επιβατικού κοινού στις αποβάθρες και επί των ETR τρένων. • Παροχή ρεύματος: Πρίζες εντός των ETR τρένων δωρεάν μεταφοράς μικρών ζώων σε κλουβί με μέγιστες διαστάσεις 50x40x70 διαθέτουν εννέα βαγόνια, ένα εκ των οποίων εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης και πέντε οικονομικής https://youtu.be/4h0KUNjmQ2o Γεια σου kage μάγκα καραμπουζουκλή!
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 2:17 ΜΜ, ekrepali είπε Ασχέτως Α ή Β θέσης... φρόντισε να μην είναι η θέση ανάποδα. Αυτό δεν φαίνεται μέσα στο σύστημα αλλά ένας έμπειρος υπάλληλος ξέρει πως είναι οι θέσεις στα βαγόνια όταν πάνε ή όταν έρχονται. Στην εφαρμογη του οσε δεν εχει υπομνημα που δειχνει : θεση που βλεπει προς την φορα του ταξιδιου και θεση αντιθετη στην φορα του ταξιδιου? Ειναι ενα Π και ενα αναποδο ελληνικο πι 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα