Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Είδες αυτό ειναι προσβολή γιατί ειναι χαρακτηρισμός με λες εκτός τόπου και χρόνου και επικίνδυνο.

Εγώ απο την άλλη δεν σε χαρακτήρισα απλά σχεδόν "παραπονέθηκα" που με έβαλες να πω κάτι που θα μπορούσες να το απαντήσεις και μόνο σου  (εξού η φράση να σε πάρω απο το χέρι)  

Αλλά εγώ δεν κρατάω μανιάτικα απλά το αναφέρω για να δεις ότι εγώ ειμαι εντάξει :P 

Απο εκει και πέρα δεν πάω να προστατεύσω κανένα κλέφτη να πιαστουν και να πάνε στην μπουζού όρεξη είχα να τους υπερασπίζομαι. 

Μίλησα απλά για κίτρινο τύπο γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω κάθε αρνητική λεπτομέρεια για τα κρύπτο να φουσκώνεται στα νέα λες και έχει κάποια αξία σαν είδηση. 

Πόσοι χάνουν τα λεφτά τους καθημερινά απο Nigerian scams τύπου "κληρονόμησες 10000000000 δολάρια απο τον πρίγκηπα της Νιγηρίας ειμαι ο δικηγόρος του και χρειάζομαι να μου στείλεις 1000 ευρώ για τα τραπεζικά έξοδα της μεταφοράς"  ή απο τα Ινδικά τηλέφωνα για tech support κτλ δεν είδα καμιά είδηση για αυτά. 

Αν αρχίσουν οι Ινδοι να σου κλέβουν crypto αντι για πιστωτικές κάρτες με τα δήθεν tech support τους θα γίνει πρωτοσέλιδο πάλι όμως ! :P 

Ελπιζω κάποια στιγμή να καταλάβεις πόσο μα πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι…

μια καλή αρχή θα ήταν να διαβάσεις ξανά το άρθρο…

🙂 

• Thanks 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ελπιζω κάποια στιγμή να καταλάβεις πόσο μα πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι…

μια καλή αρχή θα ήταν να διαβάσεις ξανά το άρθρο…

🙂

Καλά συνέχισε έτσι τι να πω... 

16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

wind media.

Δάγκωσε καλά και δάγκωσε γερά κάμποσες χιλιάδες.

Σε ένα βιντεάκι πάνω σε αυτό είδα ένας να λέει "το ποσό που μου κλέψανε ήταν 350 ευρώ που δεν ακούγεται μεγάλο αλλά ένας φοιτητής με αυτό το ποσό περνάει 1 και 2 μήνες" 

α) εγώ με 350 δεν έβγαζα ούτε μήνα γιατί 300 ήταν το νοίκι μου :P 

β) αν είσαι φοιτητής και χάσεις τα λεφτά σου απο μια τέτοια βλακεία που νόμιζες θα σε πλήρωνε κάποιος 1,5 για το κάθε like ενώ με ένα απλό google μπορείς να δεις ότι τα 100 λικες κάνουν πχ 10 ευρώ τότε καλύτερα να παρατήσεις την σχολή και να αρχίσεις τα χωράφια :P  

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Καλά συνέχισε έτσι τι να πω... 

Σε ένα βιντεάκι πάνω σε αυτό είδα ένας να λέει "το ποσό που μου κλέψανε ήταν 350 ευρώ που δεν ακούγεται μεγάλο αλλά ένας φοιτητής με αυτό το ποσό περνάει 1 και 2 μήνες" 

α) εγώ με 350 δεν έβγαζα ούτε μήνα γιατί 300 ήταν το νοίκι μου :P 

β) αν είσαι φοιτητής και χάσεις τα λεφτά σου απο μια τέτοια βλακεία που νόμιζες θα σε πλήρωνε κάποιος 1,5 για το κάθε like ενώ με ένα απλό google μπορείς να δεις ότι τα 100 λικες κάνουν πχ 10 ευρω τότε καλύτερα να παρατήσεις την σχολή και να αρχίσεις τα χωράφια :P  

Χάνεις το νόημα . 

Δημοσ.

Aυτό που με κάνει και γελάω, είναι οτι στο τέλος, αν τα κρυπτος πάνε άπατα,  θα βγαίνει κόσμος και θα λέει οτι έλεγε και με τον Σημίτη... "Τι έκανε το κράτος να μας προστατεύσει ?..."

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

εχουν φτασει 3ψηφιο αριθμο τα θυματα απο μηχανες καβασακι

ηθικον διδαγμαν να τις θεσουμε εκτος νομου λες και θα σταματησει ο κοσμος να πεθαινει απο μηχανες

λογικη ινσομνια? οχι απλως λογικη clickbait

ναι και εγω εχω πεσει θυμα και εχω χασει αρκετα λεφτα αλλα δεν ειμαι τοσο μαλακας που να βριζω το βιτκοιν γιαυτο

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, georgeps21 said:

να πεθανει η κατσίκα του γείτονα...

α ρε αν εισαι μεγαλόκαρδος :)

Να ευχηθούμε και εμείς, σαν μεγαλόκαρδοι γείτονες, το Ευρώ να φτάσει στα 10 cents του Δολλαρίου!

Τι? Όχι? 😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeps21 είπε

ναι εχεις δικιο...

a2.PNG

α1.PNG

Άρα η Apple και η Google είναι καλύτερες για επένδυση χωρίς να χρειάζεται να κανείς και κάτι παραπάνω…

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, AtiX είπε

Άρα η Apple και η Google είναι καλύτερες για επένδυση χωρίς να χρειάζεται να κανείς και κάτι παραπάνω…

πεστα ντε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, AtiX είπε

14 λεπτά πριν, iatreio είπε

πεστα ντε

Όχι γιατί πέρα ότι έχουν καλύτερες επιδόσεις 

1) δεν μπορείς (άμεσα και εύκολα τουλάχιστον) να αγοράσεις 0,0001 μετοχής της apple ή παίρνεις μια δύο τρεις (φυσικούς αριθμούς ) ή καμία

τώρα δηλαδή για μια μετοχή πρέπει να δώσεις 149$ 

Αν έχεις 50 τότε πάει το άλογο. 

Τα crypto επειδή ειναι νομίσματα έχουν υποδιαιρέσεις μπορείς να αγοράσεις όσα μπορείς να αγοράσεις. 

2) Στο ένα ποντάρεις σε μια εταιρία που κάνει τηλέφωνα κυρίως που σημαίνει αν κάποια στιγμή τα τηλέφωνα αυτά βγουν εκτός μόδας τελείωσε η εταιρία αυτή στα crypto επενδύεις σε ένα αποκεντρωμένο σύστημα συναλλαγών πολύ καλύτερο απο το ισχύον τραπεζικό πέρα απο την ιδεολογία ακόμη και σε επιδόσεις και ασφάλεια. 

Είναι κάτι πιο σίγουρο δηλαδή. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, AtiX είπε

Μπινγκο!

Νατη και η apple.

Απλα για ξεκαρφωμα διπλα στην google.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, AtiX είπε

Σου φύγαν 3 μηδενικά φιλε. Τα 569 στο btc ειναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...