PredGR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μόλις αγόρασα ένα κουτί με Front Audio Ports (Antec Sonata) τις οποίες θέλω να χρησιμοποιήσω. Το πρόβλημα είναι πως δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την onboard κάρτα ήχου της μητρικής αλλά την Audigy Player 2 που έχω. Το ερώτημα λοιπόν είναι, μπορώ να τις συνδέσω στην Audigy με κάποια πατέντα και αν ναι πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamcast Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 pou einai to problem?tha kopseis ta kalwdia tou front audio panel kai me ena allo kalwdio tha enoseis ta analog out tis audigy me monotikh tainia! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PredGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Μην κάνω καμιά μλκια... Σε ποιό σημείο θα κόψω τα καλώδια και με τι "άλλο καλώδιο" θα τα ενώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAMARTIC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 min kaneis kamia blakeia kai ta kopseis. to case exei kalvdia ta opoia bgainoyne apo thn piso meria kai ta sundeis pano sthn audigy. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.