Ducatista Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Επειδή παιδιά δεν πρόκειται να βρω άκρη με αυτούς υπάρχει κανένα router να αγοράσω με wifi cat6; θελω να βγαλω το παλιό και να βάλω το καινούριο αν γίνεται χωρίς πολλά πολλά... στο μαγαζί έχω OTE μου έκαναν αλλαγή από 24 σε 100 και μου έδωσαν το καινούριο router που είναι wifi 6 κι η ταχύτητα από 25-30 πήγε στο 95 στο speed test και θέλω το ίδιο για το σπίτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Το θέμα είναι ότι εκτός του ΟΤΕ, στους άλλους παντρεύεσαι την συσκευή τους σε περίπτωση VoIP τηλεφωνίας. Μπορείς ωστόσο να την βάλεις σε Bridge Mode ώστε να δουλεύει μόνο ως Modem κάνοντας τον συγχρονισμό μαζί με την τηλεφωνία και πίσω του το δικό σου super duper Router που θα κάνει την κλήση ΡΡΡοΕ και την σύνδεση στο διαδίκτυο. Router του εμπορίου με WiFi 6 υπάρχουν για όλα τα βαλάντια ανάλογα τα χαρακτηριστικά που έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Και με modem/router με wifi 5GHz , ανετα σε καλυπτει σε 100αρα συνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Και με modem/router με wifi 5GHz , ανετα σε καλυπτει σε 100αρα συνδεση. Θελω 2.4 οχι 5.. άρα κάποιο modem-router Που να ειναι αξιόπιστο και να μπορώ να συνδεσω και 5 πράγματα στο wifi χωρίς να κολλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Στην μπάντα των 2,4GHz πολύ δύσκολα θα πιάσεις μεγάλες ταχύτητες, ακόμη και το ακριβότερο και δυνατότερο Router να πάρεις. Εκτός αν είσαι σε περιοχή που δεν υπάρχουν πολλά ασύρματα δίκτυα και βρίσκεις ακόμη καθαρά κανάλια. Επίσης το WiFi 6 που ζητάς, προϋποθέτει χρήση των 5GHz διαφορετικά δεν έχει νόημα ένναντι του WiFi 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, Ducatista είπε Θελω 2.4 Oι συσκευες που θα ειναι συνδεδεμενες στο 2.4GHz δεν θα μπορουν να εκμεταλλευτουν στο επακρο την 100αρα συνδεση. Στην 2.4 βαζουμε μη απαιτητικες συσκευες π.χ. ασυρματους εκτυπωτες , ip camera κλπ , ενω στο 5GHz τις απαιτητικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Στην μπάντα των 2,4GHz πολύ δύσκολα θα πιάσεις μεγάλες ταχύτητες, ακόμη και το ακριβότερο και δυνατότερο Router να πάρεις. Εκτός αν είσαι σε περιοχή που δεν υπάρχουν πολλά ασύρματα δίκτυα και βρίσκεις ακόμη καθαρά κανάλια. Επίσης το WiFi 6 που ζητάς, προϋποθέτει χρήση των 5GHz διαφορετικά δεν έχει νόημα ένναντι του WiFi 5. Τοτε φαντάζομαι στο ρουτερ του ΟΤΕ ήταν 5 ghz γιατί έπιασε το wifi 95 1 ώρα πριν, mphxths είπε Oι συσκευες που θα ειναι συνδεδεμενες στο 2.4GHz δεν θα μπορουν να εκμεταλλευτουν στο επακρο την 100αρα συνδεση. Στην 2.4 βαζουμε μη απαιτητικες συσκευες π.χ. ασυρματους εκτυπωτες , ip camera κλπ , ενω στο 5GHz τις απαιτητικες. Φαντάζομαι ότι μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα και οι 2 μπάντες τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 βρήκα αυτό https://www.skroutz.gr/s/26323869/AVM-FRITZ-Box-7530-AX-VDSL2-Ασύρματο-Modem-Router-Wi-Fi-6-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html δεν ξερω τι μπορεί να κάνει εγώ θέλω απλά να διαχειρίζεται αρκετές συσκευές ασύρματες κάμερες smart home κλπ και να μου δίνει την δυνατότητα για online game του γιου με wifi και όχι απαραίτητα με Lan! Να έχει αρκετή ταχύτητα στο wifi και να μην χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση κάθε μέρα όπως κάνω με της nova την χαζομάρα που έχουν για modem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Ducatista είπε Φαντάζομαι ότι μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα και οι 2 μπάντες τοτε Προφανως και ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα