Messi99 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, έπαθα πριν λίγο καιρό ρήξη μηνίσκου και έκανα χειρουργείο. Όταν πήγα στο ΙΚΑ για το επίδομα ασθενείας μου είπαν ότι πρόκειται για ατύχημα και όχι ασθένεια και μου έδωσαν 2 χαρτιά. Μια αναγγελία ατυχήματος που πρέπει να την συμπληρωσει ο γιατρός και μια δήλωση ατυχήματος που την συμπληρώνω εγώ. Στην δήλωση μου ζητάει κάποια στοιχεία του εργοδότη. Το ατύχημα όμως δεν ειναι εργατικό. Πρέπει εγώ να συμπληρώσω κι αυτά τα στοιχεία;
james01gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, Messi99 είπε Καλησπέρα παιδιά, έπαθα πριν λίγο καιρό ρήξη μηνίσκου και έκανα χειρουργείο. Όταν πήγα στο ΙΚΑ για το επίδομα ασθενείας μου είπαν ότι πρόκειται για ατύχημα και όχι ασθένεια και μου έδωσαν 2 χαρτιά. Μια αναγγελία ατυχήματος που πρέπει να την συμπληρωσει ο γιατρός και μια δήλωση ατυχήματος που την συμπληρώνω εγώ. Στην δήλωση μου ζητάει κάποια στοιχεία του εργοδότη. Το ατύχημα όμως δεν ειναι εργατικό. Πρέπει εγώ να συμπληρώσω κι αυτά τα στοιχεία; μάλλον δεν τους διευκρίνησες τι ήθελες. πας για αναρρωτική άδεια και όχι για ατύχημα. λογικά θέλει χαρτιά από δημόσια νοσοκομεία.
Messi99 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, james01gr είπε μάλλον δεν τους διευκρίνησες τι ήθελες. πας για αναρρωτική άδεια και όχι για ατύχημα. λογικά θέλει χαρτιά από δημόσια νοσοκομεία. Μου είπαν ότι η ρήξη που είχα θεωρείται ατύχημα και δεν μπορεί να περαστεί σαν ασθένεια.
andreas1gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 42 λεπτά πριν, Messi99 είπε Μου είπαν ότι η ρήξη που είχα θεωρείται ατύχημα και δεν μπορεί να περαστεί σαν ασθένεια. Δηλαδή πχ πας στον υπάλληλο και του λες έπαθα στο 5x5 ρήξη μηνίσκου και αυτός επιμένει ότι είναι εργατικό ατύχημα....;;;;
Messi99 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή πχ πας στον υπάλληλο και του λες έπαθα στο 5x5 ρήξη μηνίσκου και αυτός επιμένει ότι είναι εργατικό ατύχημα....;;;; Όχι εργατικό αλλά λέει πρέπει να δηλωθεί ατύχημα. Στην δήλωση ατυχήματος το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι αν πρόκειται για εργατικό. Εγώ θα βάλω ότι δεν ήταν. Τι να πω δεν ξέρω και εγώ πρώτη φορά τα συναντάω αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα