Προς το περιεχόμενο

COSMOTE HOME CONNECT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εδω και 5-6 μηνες μετεφερα την γραμμη απο nova 100αρα σε Οτε 100αρα ( ειχα θέματα με την Nova χαμηλού συγχρονισμού)  ολα καλα ημουν στα 94Mbps καμια φορα εγραφε και 84Mbps αλλα μετα απο λιγο ημουν παλι στο 90+ , εδω και μια εβδομδα βλεπω 74 , 78 εχω δει και 30 και το ρουτερ για να συγχρονίσει θελει 40+ λεπτα , εκανα αιτημα για ελενχο και μου ηρθε απαντηση οτι πρεπει να τσεκαρω την εσωτερική μου καλωδίωση  , με την nova ειχα ριξει εξωτερικο καλωδιο δυκτιου απο το ρουτερ μεχρι κατω στον κουτι τις πολυκατοικίας και δεν ειχα διαφορες , τωρα για τον ελενχο που λενε μου γραφουν για την υπηρεσια HOME CONNECTπου εχουν 

Εργασίες υποδομής:

Κατασκευή καλωδίωσης δικτύου Internet & δεδομένων (data) / Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση εσωτερικού δικτύου Ethernet (LAN)

Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση οριζόντιας ή κάθετης εσωτερικής καλωδίωσης κτιρίου

Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση εξωτερικής καλωδίωσης κτιρίου έως το σημείο τερματικού ΟΤΕ

Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση σε πρίζες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών

Με αρχικο κοστος για να ερθουν και να δουν και να σου πουν τι θελεις στα 25 ευρω .

Το ερωτημα ειναι το εξής ....

Εχει κανει καποιο παιδι την χρήση αυτης τις υπηρεσίας ? και αν ναι με τι κοστος και αν ειδε διαφορα στην γραμμη του ?

Εχει αλλάξει καποιος τα καλωδια του σε καποιον αλλο εκτος οτε και με τι κοστος ?

Ευχαριστω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...