darkman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Καλησπερα εδω και 5-6 μηνες μετεφερα την γραμμη απο nova 100αρα σε Οτε 100αρα ( ειχα θέματα με την Nova χαμηλού συγχρονισμού) ολα καλα ημουν στα 94Mbps καμια φορα εγραφε και 84Mbps αλλα μετα απο λιγο ημουν παλι στο 90+ , εδω και μια εβδομδα βλεπω 74 , 78 εχω δει και 30 και το ρουτερ για να συγχρονίσει θελει 40+ λεπτα , εκανα αιτημα για ελενχο και μου ηρθε απαντηση οτι πρεπει να τσεκαρω την εσωτερική μου καλωδίωση , με την nova ειχα ριξει εξωτερικο καλωδιο δυκτιου απο το ρουτερ μεχρι κατω στον κουτι τις πολυκατοικίας και δεν ειχα διαφορες , τωρα για τον ελενχο που λενε μου γραφουν για την υπηρεσια HOME CONNECTπου εχουν Εργασίες υποδομής: Κατασκευή καλωδίωσης δικτύου Internet & δεδομένων (data) / Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση εσωτερικού δικτύου Ethernet (LAN) Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση οριζόντιας ή κάθετης εσωτερικής καλωδίωσης κτιρίου Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση εξωτερικής καλωδίωσης κτιρίου έως το σημείο τερματικού ΟΤΕ Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση σε πρίζες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών Με αρχικο κοστος για να ερθουν και να δουν και να σου πουν τι θελεις στα 25 ευρω . Το ερωτημα ειναι το εξής .... Εχει κανει καποιο παιδι την χρήση αυτης τις υπηρεσίας ? και αν ναι με τι κοστος και αν ειδε διαφορα στην γραμμη του ? Εχει αλλάξει καποιος τα καλωδια του σε καποιον αλλο εκτος οτε και με τι κοστος ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα