Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Προσπαθώ να καταλήξω σε smartwatch εδώ και μήνες αλλά όλο το αναβάλλω γιατί δεν βρίσκω κάτι που να με καλύπτει.

Στο παρελθόν είχα το fossil hr αλλά δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση και τις λειτουργίες του. Κυρίως έχανε στην άθλια μπαταρία και την οθόνη του. 

Το είχα πάρει όμως γιατί μου άρεσε εμφανισιακά και κάπως έτσι με ενδιαφέρει να είναι και το ρολόι που θα πάρω.

Μου έχουν τραβήξει πολύ την προσοχη της huawei τα gt 2 και gt 3 

Αλλά δεν μπορώ να βρω αν υποστηρίζουν πληρωμές nfc εντός Ελλάδας που με ενδιαφέρει όπως επίσης και αν συνεργάζονται σωστά με το κινητό και την κάμερα του κινητού λόγο λογισμικού της huawei και του θέματος που έχουν με τα google services...

Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε κάπως ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ethnik471 είπε

Καλησπέρα ! Προσπαθώ να καταλήξω σε smartwatch εδώ και μήνες αλλά όλο το αναβάλλω γιατί δεν βρίσκω κάτι που να με καλύπτει.

Στο παρελθόν είχα το fossil hr αλλά δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση και τις λειτουργίες του. Κυρίως έχανε στην άθλια μπαταρία και την οθόνη του. 

Το είχα πάρει όμως γιατί μου άρεσε εμφανισιακά και κάπως έτσι με ενδιαφέρει να είναι και το ρολόι που θα πάρω.

Μου έχουν τραβήξει πολύ την προσοχη της huawei τα gt 2 και gt 3 

Αλλά δεν μπορώ να βρω αν υποστηρίζουν πληρωμές nfc εντός Ελλάδας που με ενδιαφέρει όπως επίσης και αν συνεργάζονται σωστά με το κινητό και την κάμερα του κινητού λόγο λογισμικού της huawei και του θέματος που έχουν με τα google services...

Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε κάπως ;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε! Είμαι πρώην κάτοχος του gt 2 (sport) και τώρα έχω το Garmin Venu 2 plus. Τα gt 2 προσφέρουν εξαιρετικό vfm, αν και το sport δεν έχει NFC. Το gt 2 pro είχα ακούσει ότι έχει τσιπάκι για NFC δεν ξέρω όμως αν το έχουν ενεργοποιήσει. Επίσης το gt 2 pro είναι πιο κομψό και λίγο μεγαλύτερο από το sport. Δυστυχώς το gt 3 δεν κρατάει πολύ στην μπαταρία, διαθέτει όμως NFC. Το venu 2 plus που αγόρασα το Φλεβάρη είναι το καλύτερο smartwatch που είχα ποτέ, διαθέτει NFC, έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, δέχεται κλήσεις κτλ όπως τα GT, μπορείς να του βάλεις εφαρμογές, έχει την καλύτερη υποστήριξη αθλητικών εφαρμογών και πολλά άλλα. Αν θες NFC το Venu 2 plus είναι μονόδρομος, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε αυτό αντί το gt 3. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση πολύ κατατοπιστική...

Το σκέφτομαι σοβαρά και για το venu 2 plus αλλά θα εκτιμούσα κάποιος γνώριζε τι παίζει με nfc πληρωμές και gt 3 ...

Και πάλι ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...