Kaba15 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε Δεν την εχω δει ακόμα αλλά τόσο χάλια ταινία είναι; πολύ ΠΟΛΥ καλύτερη από κάποιες άλλες της μαρβελ πάντως οι περισσότεροι που κράζουν δεν την έχουν δει..
tosser Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Όλες οι ταινίες της Μάρβελ ίδια κοπριά είναι. Θυμάμαι το meme στο tiktok όλες οι ταινίες της Μάρβελ σε 6 δευτερόλεπτα.
icenex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα την δω και θα σας παρω να σας πω τα αποτελεσματα. Σοβαρα τωρα κατα πασα πιθανοτητα οι κριτικες θα ισχυουν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα περασεις καλα μαζι της εστω και αν ειναι κατω του μετριου.Ποσες φορες ειδα ταινιες που ειχαν παρει κακες κριτικες αλλα παραυτα περασα καλα μαζι τους. Δεν χρειαζεται ολες οι ταινιες να ειναι για οσκαρ. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από icenex 2
Bronaldo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα το διάβαζαν ''morebius'', κι είπαν να δώσουν μια 2η ευκαιρία. Αλλά μυρωδιάς ο σκηνοθέτης. Από μακέτα, πιο πολύ με ''bromius'' μοιάζει. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Bronaldo
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 6 hours ago, Tlykog said: Αν είσαι fan θα το δεις και θα πεις "έτσι κι έτσι"... Αν δεν είσαι... Σκέψου ότι εγώ είμαι φαν και τη λέω αίσχος 2
The_Other_One Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Γιατί αγρίεψε ο Elon; Που δεν γυρνούν οι εργαζόμενοι στα γραφεία;
teodoulke Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 μου αρεσε αρκετα. Τι περιμενατε δηλαδη να δειτε? καιρο ειχα να δω μια τοσο ωραια ταινια που θα με κρατουσε μεχρι τελους.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ το'λεγα. Ο Morbius είναι μία από τις ταινίες που υπάρχουν. Οι ηθοποιοί επίσης υπάρχουν. Jokes aside, αυτό αποδεικνύει ότι τα memes δεν μεταφράζονται σε έσοδα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Επισκέπτης
vgeovai Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, aspirini είπε Λοιπον επειδη 9 απο τις 10 ταινιες με super heroes ολοι λενε οτι ειναι μουφα , την εχει καποιος με "καλο γουστο" να μας πει την αληθεια ???? Πχ εχεις δει ολα τα spiderman και σου αρεσαν ? Εχεις δει ολα τα iron man και σου αρεσαν ? (σιγουρα καποια ηταν καλυτερα απο καποια αλλα , αλλα ολα ηταν fun to watch) Εχεις δει γενικα ολα τα superheroes και δεν βγηκες να κραξεις τα παντα και τους παντες σαν τον beta ιντερνετ geek??? Την δικη σου γνωμη θελουμε !! Εγώ προσωπικά κρατάω πάντα μικρό καλάθι οποτε σπανια απογοητεύομαι. Δεν ψάχνω κάνα βαθύτερο νόημα και τα μυστικά της ύπαρξης και του σύμπαντος στης ταινίες. Η ταινία ήταν στην καλύτερη αδιάφορη και βαρετή. Αρκετά cringe σε πολλά σημεία, ακόμα και χαλαρός να πας ένα eye roll θα το κανεις. Από της χειρότερες για εμενα, ελάχιστα καλύτερη από το Eternals. 1
Tlykog Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Kostasspil είπε Σκέψου ότι εγώ είμαι φαν και τη λέω αίσχος Δεκτό. Απλά εγώ την είδα νηστικός και άντεξα...
stefan123 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Εγω πάντως επιανα τον εαυτο μου σε καποια σημεια της ταινίας να αναρωτιεται τι χαζομαρες καθομαι και βλέπω...Δραση για την δράση, φτηνιαρικα εφε για τα εφε και απο σεναριο ενα μεγαλο μηδεν...Οτι ναναι πραγματικα.... 1
teodoreh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, Psyber είπε Ο Jared Leto ειναι η συνταγή της αποτυχίας... Fight Club (έστω και ρολάκι) Dallas Buyers Club (οσκαρικό) American Psycho (ρολάκι και πάλι αλλά ταινιάρα) κ.α. Το ότι έπαιξε και σε ταινίες που πάτωσαν δεν λέει κάτι γιατί δεν έχει τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο. Για παράδειγμα στο Suicide Squad, είχαν γυρίσει 40 λεπτά Joker και στο τέλος τον άφησαν να γελάει σαν χαζός μέσα σε έναν κύκλο με όπλα. Θέλω να πω, πως αν πετσοκόβεις το character development, δεν φταίει ο ηθοποιός, φταίει το μοντάζ και ο σκηνοθέτης. Για εμένα το πρόβλημα είναι πως ο κόσμος έχει ψιλο-κουραστεί με το MCU και ο τύπος έχει κουραστεί με την... επιτυχία του MCU, οπότε μόλις κάτι πάει λίγο στραβά, πέφτουν πάνω του να το φάνε. Κράξιμο έτρωγε και το Doctor Strange II στα reviews, και γενικά οτιδήποτε μετά το Endgame. Έχω δει σχεδόν τα πάντα από MCU, και θεωρώ πως υπάρχει κούραση όταν τα πράγματα δεν προχωράνε προς μία κατεύθυνση - προς κάποιο νόημα, καθώς και όταν ξεπετάγονται άσχετες ταινίες σε σχέση με το mainline. Υπάρχει το Deadpool που είχε πολύ μαύρο χιούμορ και έγινε επιτυχιάρα, υπάρχει το Venom που κατά βάση είναι επίσης χιουμοριστικό και έγινε επιτυχία (που κάπως ξεφούσκωσε στο Νο2), δεν γίνεται να υπάρχουν άλλες 2-3-4 παράπλευρες ταινίες ειδικά με ήρωες που δεν είναι γνωστοί στα non-comic-nerds. Και ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και όλες οι σειρές της Disney που περιστρέφονται γύρω από το MCU (Loki, Wandavision, what if, κτλ). Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τα DC. 150 batman ταινίες με σκοτάδι, με κακό που δεν τελειώνει ποτέ, χωρίς ένα βήμα εμπρός. Τα ίδια και τα ίδια. Τέλος, φταίει και το promotion. Το 1ο Venom το έχασα γιατί δεν διαφημίστηκε πραγματικά για αυτό που είναι. Ίσως και το Morbium το κράζει άπειρος κόσμος που δεν το έχει καν δει. 2
Psyber Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 @teodoreh Συμφωνώ μαζί σου. Δε λέω ότι είναι ατάλαντος ο άνθρωπος, απλά δεν του έχει κάτσει με όλα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα