Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alexaras1991 είπε

Δεν την εχω δει ακόμα αλλά τόσο χάλια ταινία είναι;

Αν είσαι fan θα το δεις και θα πεις "έτσι κι έτσι"... Αν δεν είσαι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα το λάθος και πήγα σινεμά (είμαι φαν των ταινιών του είδους) χωρίς να διαβάσω κρητικές. :(

Λοιπόν, το πρώτο μέρος της ταινίας είναι μπλα-μπλα, κάποια προσπάθεια για character development που ως ένα σημείο κάτι πήγε να κάνει αλλά το τράβηξαν πολύ και κούρασε.

Μετά είναι το θέμα των υπερδυνάμεων. Το Πάρκερ τον δάγκωσε ραδιενεργή αράχνη και αφού τον ταλαιπώρησε αρκετές μέρες, απόκτησε γρήγορα αντανακλαστικά, δύναμη, αυξημένες αισθήσεις και την ικανότητα να σκαρφαλώνει στους τοίχους ( η εκτόξευση ιστού από τους καρπούς ήταν δημιούργημα της Sony). Ο Μόρμπιους έκανε στον εαυτό του ένεση με εκχύλισμα νυχτερίδας βαμπίρ (που το επεξεργάστηκε με πολύ-πολύ-πολύ ακριβό τρόπο) και σε λίγα λεπτά απέκτησε μεγάλη δύναμη, ταχύτητα και αντανακλαστικά, αυτοανάρρωση, έβγαλε δόντια, νύχια, μεγάλωσε η μύτη του, απέκτησε υπέρηχο και υπεραισθήσεις, γινόταν καπνός (σαν τον Κρόστοφερ Λή, ευτυχώς δεν μεταμορφώθηκε τελείως και σε νυχτερίδα) και μπορούσε να κάνει ανεμοπτερισμό σαν να είχε φτερά νυχτερίδας.

Χέσε μας δηλαδή ρε Sony. Θα προτιμούσα να τον δάγκωνε βρυκόλακας, πιο νορμάλ θα ήταν.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο αλλα σε καμια περιπτωση τοσο χαλια οσο το περιγραφουν καποιοι. Καλυτερο απο τα Eternals, Dark Phoenix, New Mutants (οτι χειροτερο)  και καπως κοντα στην αισθητικη των Venom, μια χαρα επισης επαιξε ο Jared Leto οποτε δε καταλαβαινω το λογο που θεωρειται τραγικη σαν ταινια.

Υπαρχουν αρκετες superhero ταινιες που δεν πηγαν καλα ή πχ υστερουσαν σε διαφορα θεματα οπως τα Spiderman με τον Andrew Garfield, τα 2 Wolverine (Hugh Jackman), οι 2 ταινιες Incredible Hulk και αρκετες απο το συμπαν της DC. Μαλλον ο κοσμος περιμενει καθε παρομοια ταινια να κανει οτι και τα Avengers και οταν αυτο δεν συμβαινει βρισκει την ευκαιρια για κραξιμο κτλ κτλ

Επεξ/σία από torgar
  • Like 5
Δημοσ.

Δεν το έχω δει, πατάτα ακούγεται αλλά έχοντας βγάλει (θα βγάλει) περίπου 2 φορές + το budget μια χαρά κέρδος τους έφερε 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Perfect είπε

Δεν το έχω δει, πατάτα ακούγεται αλλά έχοντας βγάλει (θα βγάλει) περίπου 2 φορές + το budget μια χαρά κέρδος τους έφερε 

Απ αυτή την άποψη ταινιάρα χαχαχα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Έκανα το λάθος και πήγα σινεμά (είμαι φαν των ταινιών του είδους) χωρίς να διαβάσω κρητικές. :(

Λοιπόν, το πρώτο μέρος της ταινίας είναι μπλα-μπλα, κάποια προσπάθεια για character development που ως ένα σημείο κάτι πήγε να κάνει αλλά το τράβηξαν πολύ και κούρασε.

Μετά είναι το θέμα των υπερδυνάμεων. Το Πάρκερ τον δάγκωσε ραδιενεργή αράχνη και αφού τον ταλαιπώρησε αρκετές μέρες, απόκτησε γρήγορα αντανακλαστικά, δύναμη, αυξημένες αισθήσεις και την ικανότητα να σκαρφαλώνει στους τοίχους ( η εκτόξευση ιστού από τους καρπούς ήταν δημιούργημα της Sony). Ο Μόρμπιους έκανε στον εαυτό του ένεση με εκχύλισμα νυχτερίδας βαμπίρ (που το επεξεργάστηκε με πολύ-πολύ-πολύ ακριβό τρόπο) και σε λίγα λεπτά απέκτησε μεγάλη δύναμη, ταχύτητα και αντανακλαστικά, αυτοανάρρωση, έβγαλε δόντια, νύχια, μεγάλωσε η μύτη του, απέκτησε υπέρηχο και υπεραισθήσεις, γινόταν καπνός (σαν τον Κρόστοφερ Λή, ευτυχώς δεν μεταμορφώθηκε τελείως και σε νυχτερίδα) και μπορούσε να κάνει ανεμοπτερισμό σαν να είχε φτερά νυχτερίδας.

Χέσε μας δηλαδή ρε Sony. Θα προτιμούσα να τον δάγκωνε βρυκόλακας, πιο νορμάλ θα ήταν.

... ή έστω λυσσασμένος, ραδιενεργός λύκος 

Αυτός είναι σαν το hulk αλλά με κοφτερά δόντια, νύχια και άλλο χρώμα.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη 9 απο τις 10 ταινιες με super heroes ολοι λενε οτι ειναι μουφα , την εχει καποιος με "καλο γουστο" να μας πει την αληθεια ????

Πχ εχεις δει ολα τα spiderman και σου αρεσαν ?

Εχεις δει ολα τα iron man και σου αρεσαν ?

(σιγουρα καποια ηταν καλυτερα απο καποια αλλα , αλλα ολα ηταν fun to watch)

Εχεις δει γενικα ολα τα superheroes και δεν βγηκες να κραξεις τα παντα και τους παντες σαν τον beta ιντερνετ geek???

Την δικη σου γνωμη θελουμε !!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα μέρος της άποψης μου είναι γραμμένη στην αρχή σελίδας και έχω δει ΟΛΕΣ τις ταινίες με υπερήρωες και σχεδόν όλες τις sci-fi ταινίες με ανάμικτα αισθήματα για διάφορες από αυτές. Αυτήν δεν την έκραξα απλά με χάλασαν κάποια σημεία που τα έγραψα και θα προτιμούσα να μην είχα πληρώσει τα 10€ και να την έβλεπα στο σπίτι. BTW, η end scene και η post credit ήταν έξυπνες.

Επίσης, οι σκηνές δράσης ήταν λίγο μπλεγμένες και το ίδιο με είχε χαλάσει στο τρίτο transformers και στο jupiter ricing όπου οι σκηνές δράσης ήταν απογοητευτικές, ο κακός ήταν τουλάχιστον γελοίος και τα κλισέ πήγαιναν σύννεφο και χωρίς μέτρο.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Εμένα μου άρεσε !!! δεν ξέρω τι περιμένουν μερικοί να δουν . Μια ταινία είναι !! Δεν θα την παντρευτείτε κιόλας !!

Κ <<Ο Ταμτακος στο ναυτικό >> μια ταινία ειναι . Δεν σημαινει οτι πρεπει να τη δουμε ή οτι πρεπει να μας αρεσει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...