nchatz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Ο Morbius επέστρεψε στις κινηματογραφικές αίθουσες -παρόλο που κανείς δεν το ζήτησε- με το κοινό να συνεχίζει να μη συγκινείται. Η ταινία είχε εισπράξεις μόλις 85.000 δολαρίων την Παρασκευή μετά την επιστροφή της σε πάνω από 1.000 αίθουσες, ανεβάζοντας τις συνολικές επιδόσεις της στις ΗΠΑ στα 73,6 εκατομμύρια δολάρια. Το Morbius κυκλοφόρησε αρχικά την 1η Απριλίου και δεν έτυχε της καλύτερης υποδοχής, με τις περισσότερες κριτικές να το…θάβουν. Μία από αυτές προέρχεται από το The Verge, αναφέροντας ότι ο ρυθμός, η πλοκή και η απόδοση των πρωταγωνιστών του Morbius μοιάζουν «κακοσχεδιασμένα» ενώ «θέτει υπό αμφισβήτηση το μεγάλο σχέδιο της Sony να χτίσει ένα ολόκληρο κινηματογραφικό σύμπαν στην πλάτη του Spider-Man». Η Sony πιθανότατα επανακυκλοφόρησε την ταινία με την ελπίδα ότι η επιτυχία του meme "it's morbin' time" θα πυροδοτούσε με κάποιο τρόπο ένα δεύτερο μεγαλύτερο κύμα ανθρώπων που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν το spinoff του Spider-Man. Όμως αποδεικνύεται ότι η δημοτικότητα ενός meme δεν συσχετίζεται άμεσα με το πραγματικό ενδιαφέρον του κόσμου. Μάλιστα στην όλη κίνηση της Sony συμμετείχε και ο Jared Leto - ο πρωταγωνιστής του Morbius - δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Twitter που τον δείχνει να διαβάζει ένα ψεύτικο σενάριο με τίτλο Morbius 2: It's Morbin' Time. Οι (πολύ) χαμηλές πτήσεις της ταινίας στο box office αναμενόμενα θα αποκλείσουν και κάθε συζήτηση για ένα πραγματικό σίκουελ. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Alexaras1991 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δεν την εχω δει ακόμα αλλά τόσο χάλια ταινία είναι;
Just_travel_everywhere Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Εμένα μου άρεσε !!! δεν ξέρω τι περιμένουν μερικοί να δουν . Μια ταινία είναι !! Δεν θα την παντρευτείτε κιόλας !! 9 2 1
geodevil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, Alexaras1991 είπε Δεν την εχω δει ακόμα αλλά τόσο χάλια ταινία είναι; Ναι. Αν και ο Λετο δεν είναι κακός στο ρόλο (προσωπικά μου άρεσε), η ταινία είναι λες και την έχουν γυρίσει κομμάτια και τα έραψαν πρόχειρα. Καμιά συνοχή, άθλια σκηνοθεσία. Έχουμε δει πολύ καλύτερες hero movies (και ειδικά από marvel). 2
Panzeras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Αν η marvel και πρεπει να επιστρατευσει 2 δεκαετιες ιστορια και να πατησει σε 15 ταινιες υπάρχουσες ταινίες για να βγάλει ένα καλό spiderman τότε εύκολα βλέπουμε πως η sony δεν εχει καμια ελπιδα. Ο κοσμος τους εχει βαρεθει λιγο και αυτοι εχουν χασει το πατημα τους και μονο κατηφορα ειναι αυτες οι ταινιες απο εδω και περα εκτος αν βγει κατι το τρομερο. 3
Dantε Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Τη ξεκινησα απο το θειο,ειδα 15 λεπτα και σταματησα. Ε διαβαζοντας ολες τις κριτικες δε τη συνεχισα ποτε και απλα την εσβησα,για τον απλουστατο λογο πως οτι ειδα στα 15 λεπτα ερχοταν σε συμφωνια με αυτα που διαβαζα... Οποτε μη σπαταλησω και το χρονο μου 😁 2
Stefanos683 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 το σινεμα ειναι πολυ θεμα εμποριου κ λεφτων. εβαλαν το δρακουλα κ τα μυστηριωδης για να τραβηξει κοσμο αλλα με λιγα λεφτα ,χαμηλο προυπολογισμο,εφε, σεναρια κλπ πατωσε κ ο δρακουλας, τι να σου κανει..
mike299 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από mike299 7
polaki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Εμένα μου άρεσε !!! δεν ξέρω τι περιμένουν μερικοί να δουν . Μια ταινία είναι !! Δεν θα την παντρευτείτε κιόλας !! Νομίζω είναι ακριβώς επειδή στήθηκε γύρω από ένα γνωστό σύμπαν, αν ήταν τελείως standalone ταινία ίσως να είχε καλύτερη υποδοχη, και σίγουρα θα την έβλεπαν πολλοί περισσότεροι με λιγότερο κράξιμο. Τώρα όλοι το κρίνουν (και καλά κάνουν) με βάση το universe που γνωρίζουν. Ας πρόσεχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα