tz_aristotelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Καλημερα καλησπερα φιλοι ες Εχω ενα λαπτοπ με ryzen 5800Η και την δικη του καρτα γραφικων και εχει επιπλεον και την 3050. Το λαπτοπ ειναι HP 15 ec-2xxx Οταν παιζω παιχνιδια και πχ κοπει το ρευμα η βγαλω την πριζα τα fps πεφτουν τρελα , νομιζω οτι στην ουσια κλεινει η 3050 και μπαινει η καρτα του 5800H. Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω στο ιντερνετ λυση. Ο καθενας λεει, οτι πιστευει οτι μπορει να φταιει , και στο τελος καταληγουμε στο update drivers η προφιλ μπαταριας κλπ. Ξερει καποιος φιλος απο που μπορω να πω στο λαπτοπ να χρησιμοποιει την 3050 ακομα και οταν δεν λειτουργει με ρευμα? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αριστοτελης
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που θες. Με μπαταρία δεν μπορεί να λειτουργήσει η κάρτα γραφικών στο 100% σε κανέναν φορητό, κυρίως για να προστατευτεί και η μπαταρία απο την γρήγορη αποφόρτιση λόγω μεγάλης ζήτησης ισχύος. για gaming laptop πάντα πριζα. 5
tz_aristotelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Σίγουρα δεν θέλω 60-70 καρέ αλλά ίσως 30. Εδώ πάμε για 3-4. Νομίζω ότι βγαίνει εκτός η 3050 και μπαίνει η vega (αυτή έχει?) του επεξεργαστή αλλά και αυτή κουτσουρεμενη. Ευχαριστώ για την απάντηση σας.
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Όταν είναι με μπαταρία το λάπτοπ, στο ''Επιλογές παροχής ενέργειας'' > ''Προτιμόμενα σχέδια'' είναι επιλεγμένο το ''Υψηλές επιδόσεις''; 1
tz_aristotelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Σας ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Και θα επανέλθω.
tz_aristotelis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Τελικα στα windows settings στην κατηγορια παιχνιδια στις σχετικες ρυθμισεις στα γραφικα , καθοριζεις τι καρτα γραφικων θα χρησιμοποιει η καθε εφαρμογη. Απο μονο του αφηνει τα windows να αποφασισουν. Οποτε και οταν βγαινει απο το ρευμα επιλεγεται η gpu της cpu. Αλλα αν καποιος επιλεξει μονο την 3050 , ειτε με ρευμα ειτε χωρις θα δουλευει μονο με αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα