Προς το περιεχόμενο

LAPTOP RTX 3050 FPS DROPS WHEN UNPLUGGED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα καλησπερα φιλοι ες

Εχω ενα λαπτοπ με ryzen 5800Η  και την δικη του καρτα γραφικων και εχει επιπλεον και την 3050. Το λαπτοπ ειναι HP 15 ec-2xxx

Οταν παιζω παιχνιδια και πχ κοπει το ρευμα η  βγαλω την πριζα τα fps πεφτουν τρελα , νομιζω οτι στην ουσια κλεινει η 3050 και μπαινει η καρτα του 5800H.

Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω στο ιντερνετ λυση. Ο καθενας λεει,  οτι πιστευει οτι μπορει να φταιει , και στο τελος καταληγουμε στο update drivers η προφιλ μπαταριας κλπ.

Ξερει καποιος φιλος απο που μπορω να πω στο λαπτοπ να χρησιμοποιει την 3050 ακομα και οταν δεν λειτουργει με ρευμα?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αριστοτελης

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που θες.

Με μπαταρία δεν μπορεί να λειτουργήσει η κάρτα γραφικών στο 100% σε κανέναν φορητό, κυρίως για να προστατευτεί και η μπαταρία απο την γρήγορη αποφόρτιση λόγω μεγάλης ζήτησης ισχύος.

για gaming laptop πάντα πριζα.

• Like 5
Δημοσ.

Σίγουρα δεν θέλω 60-70 καρέ αλλά ίσως 30. Εδώ πάμε για 3-4. Νομίζω ότι βγαίνει εκτός η 3050 και μπαίνει η vega (αυτή έχει?) του επεξεργαστή αλλά και αυτή κουτσουρεμενη. 

Ευχαριστώ για την απάντηση σας.

Δημοσ.

Όταν είναι με μπαταρία το λάπτοπ, στο ''Επιλογές παροχής ενέργειας'' > ''Προτιμόμενα σχέδια'' είναι επιλεγμένο το ''Υψηλές επιδόσεις'';

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα στα windows settings στην κατηγορια παιχνιδια στις σχετικες ρυθμισεις στα γραφικα , καθοριζεις τι καρτα γραφικων θα χρησιμοποιει η καθε εφαρμογη. Απο μονο του αφηνει τα windows να αποφασισουν. Οποτε και οταν βγαινει απο το ρευμα επιλεγεται η gpu της cpu.

Αλλα αν καποιος επιλεξει μονο την 3050 , ειτε με ρευμα ειτε χωρις θα δουλευει μονο με αυτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...