vetaah Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 γεια σας υπαρχει κανας ηλεκτρολογος να αλλαξει ξεχαρβαλωμενα μπριζες/τουι του 1950 σε 2022 ανανεωση με χαμηλο κοστος γιατι ειμαι ανεργη και δεν εχω μελλον (αχαχαχα)? αν ειναι σε πλατφορμα περα απο πληρωμη εγγυωμαι δημοσια να του/τους βαλω 5 αστερια κεντρο αθηναιων... ειναι για δουλεια αυτες τις βδομαδες ουτε αυριο ουτε σε 1 μηνα, χαλαρα αλλα οχι τον αυγουστο. ευχαριστω για τυχον απαντησεις
greekfragma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 πόσες πρίζες ντουι και όταν λες χαμηλό κόστος τι έχεις στο μυαλό σου για πληρωμή εργασίας; αφήνουμε έξω το κόστος των αναλώσιμων πριζών ντουί καλωδιώσεων που μπορεί να χρειαστούν. 1
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, vetaah είπε ανεργη Μαζί με υλικό, κάτω από 50άρικο δύσκολο (αν κι εξαρτάται από την ποσότητα που είπε κι ο απαοπάνω). Η πλάκα είναι πως με πρίζες/ντουί του ενός Ευρού (sic) από λαϊκή, μπορείς να κάνεις και μόνη σου δουλειά (βέβαια παίζει πλέον να τα 'χουν πάει από 1.5 ως 2, ακόμη και στις λαίκές....). Δεν χρειάζεσαι πτυχίο ηλεκτρολόγου δα. Και μόνο να γκουγκλάρεις (και αν δεις κυρίως βίντεο στο ΥΤ), αρκεί. Αρκεί πριν κάνεις οτιδήποτε να έχεις κατεβάσει τον γενικό. Πάνω απ' όλα όμως, δεν μπορεί, όλο και κάποιον θα γνωρίζεις που να μπορεί ως φίλος να στο κάνει δωρεάν. Και μέχρι να έρθει η ώρα, κράταόσο μπορείς τα ξεχαρβαλωμένα.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Το δικό μου σπίτι έχει ηλεκτρολόγικο του 50. Πες μας τα προβλήματα και το μπάτζετ διότι δεν νομίζω να βρεις αυτό που θέλεις. Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί και περαιτέρω εργασία για την αντικατάσταση αν έχουνε θέμα και τα καλώδια από μέσα. Οδηγίες μέσω intenet και άλλους πειραματισμους για όσους δεν είναι αρκετά σχετικοί με το αντικείμενο, απλά τους ξεχνάμε, μπορούν να υπάρξουν λάθη με απρόβλεπτες συνέπειες, ηλεκτροπληξια, πυρκαγιά, βλάβη συσκευών κοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις