NickTG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 8 hours ago, StamTheMan said: Aμα εισαι κουλομαρια παιρνεις σκουτερ. Αν ειναι να δωσεις 5 και 6Κ για να παρεις "entry" μηχανακι,πας απευθειας σε μεγαλυτερο και πιο ηπιο. Δεν χρειάζεται βέβαια να δώσεις τόσα. Υπάρχουν και μεταχειρισμένα και φθηνότερα καινούρια. Επίσης δεν θέλουν όλοι μεγαλύτερο ή και δεν μπορούν να πάρουν μεγαλύτερο λόγω διπλώματος.
StamTheMan Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, NickTG είπε Δεν χρειάζεται βέβαια να δώσεις τόσα. Υπάρχουν και μεταχειρισμένα και φθηνότερα καινούρια. Επίσης δεν θέλουν όλοι μεγαλύτερο ή και δεν μπορούν να πάρουν μεγαλύτερο λόγω διπλώματος. Τα νουμερα αφορουν μηχανακι που προταθηκε παραπανω. Στα αλλα συμφωνώ.
CoffeeDrink10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 7/6/2022 στις 11:26 ΜΜ, ΒουρΝ είπε Μάγκες τελικά είδα ένα καλό αλλά τελικά πήρα την απόφαση ότι δεν...Μετά το τρακάρισμα έχω φόβο οπότε για τώρα λέω να το αφήσω ίσως δω για κάνα σκουτερ κάποια στιγμή Σε ευχαριστούμε που δε θα κάνεις τους δρόμους χειρότερους βάζοντας ακόμα έναν ανασφαλή αναβάτη στην κυκλοφορία. Πήρες τη σωστή απόφαση για όλους. Αυτό με το σκούτερ, καλύτερα άστο.
Candela Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Το Kawasaki ZX 130 αδικείται που είχε χαμηλότερες πωλήσεις σε σχέση με τα παπάκια της Honda και της Yamaha. Έχω δει αρκετά να έχουν 120000-130000 χιλιόμετρα χωρίς επισκευή στον κινητήρα. Το μεγάλο του ατού για εμένα είναι ότι έχει μεγάλο χώρο κάτω από την σέλα και το τεπόζιτο μπροστά. Και το στροφόμετρο που πολλά άλλα παπάκια δεν έχουν. Το μόνο ελάττωμα που είχε ήταν κάτι μπερδέματα στο καρμπυρατέρ που έφταιγε κάποιο σωληνάκι που δεν ακουμπούσε σωστά ( λυνόταν εύκολα αυτό το πρόβλημα) Κρίμα που το κατήργησε η Kawasaki και δεν το πουλάει καινούργιο.
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Candela είπε Το Kawasaki ZX 130 αδικείται που είχε χαμηλότερες πωλήσεις σε σχέση με τα παπάκια της Honda και της Yamaha. Έχω δει αρκετά να έχουν 120000-130000 χιλιόμετρα χωρίς επισκευή στον κινητήρα. Εγω παλι εχω δει να βγαζουν ολα προβλημα.
Candela Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εγω παλι εχω δει να βγαζουν ολα προβλημα. Τι ακριβώς πρόβλημα και σε πόσα χιλιόμετρα?
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, Candela είπε Τι ακριβώς πρόβλημα και σε πόσα χιλιόμετρα? Δε θυμαμαι χιλιομετρα ,τα 2 ηταν μπιελα και το αλλο ολο ανακατασκευη ( και μπιελα χτυπημενη ) . Δεν ηταν λιωμενα παντως.
ΒουρΝ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Το ξανασκεφτομαι τελικα(κυκλοθυμικος) και που λετε παιδια εχει αρχιζει να μαρεσει και το wolfaki το 250 και ταιριαζει αρκετα στο στυλ μου (γυμνασμενος με χωριστρα χαχα) Πολυ δυστυχως δεν εχει πολλα μαυρα αθηνα μονο αυτη εδω η αγγελια https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/316866839-sym-wolf-sb-250-ni αλλα πολλα χιλιομετρα και πιο ακριβη σε σχεση με αλλες αγγελιες Εχω δει και αυτην εδω https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/323735467-sym-wolf-sb-250-ni σκεφτομουν αν τον παρω τηλ και το ρωτησω σε τι κατασταση ειναι να μου την στειλει αθηνα Βλεπω και καποια cbf γιατι μπορει και να με καλυψουν για αυτα που θελω (μετακινηση μονο μες την αθηνα).
Stefanos683 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ΒουρΝ είπε Το ξανασκεφτομαι τελικα(κυκλοθυμικος) και που λετε παιδια εχει αρχιζει να μαρεσει και το wolfaki το 250 και ταιριαζει αρκετα στο στυλ μου (γυμνασμενος με χωριστρα χαχα) Πολυ δυστυχως δεν εχει πολλα μαυρα αθηνα μονο αυτη εδω η αγγελια https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/316866839-sym-wolf-sb-250-ni αλλα πολλα χιλιομετρα και πιο ακριβη σε σχεση με αλλες αγγελιες Εχω δει και αυτην εδω https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/323735467-sym-wolf-sb-250-ni σκεφτομουν αν τον παρω τηλ και το ρωτησω σε τι κατασταση ειναι να μου την στειλει αθηνα Βλεπω και καποια cbf γιατι μπορει και να με καλυψουν για αυτα που θελω (μετακινηση μονο μες την αθηνα). απο πατινι κ τρακαρισμα, καλυτερα κατι συντηρητικο στα 1500,2000, με φτηνα ανταλλακτικα,μαστορικα αναρτησεις φωτα δαγκανες, μηχανολογικα αλλιως θα πληρωνεις σερβις 300αρια για χαβαλε Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από Stefanos683
ΒουρΝ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε απο πατινι κ τρακαρισμα, καλυτερα κατι συντηρητικο στα 1500,2000, με φτηνα ανταλλακτικα,μαστορικα αναρτησεις φωτα δαγκανες, μηχανολογικα αλλιως θα πληρωνεις σερβις 300αρια για χαβαλε Εννοείς για το wolf? Παρεμπιπτόντως πόσο λέτε να ζητάνε για να το βάψω μαύρο αμα το πάρω λευκό?
Stefanos683 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Εννοείς για το wolf? Παρεμπιπτόντως πόσο λέτε να ζητάνε για να το βάψω μαύρο αμα το πάρω λευκό? 2000 σε γουλφ ?οχι.. για βαψιμο 400..500ευρω.. ο,τι κ να παρεις, το κρατας εστω κ..ροζ μεχρι κανα 6,12μηνο να δεις αν η μηχανη ,μπουκαλες κλπ σου βγαλουν θεματα η οχι ρωτα κοντινους μαστορες αν εχουν ανταλλακτικα τα γουλφ ή ο,τι παρεις, αλλιως θα ψωνιζεις καινουρια ,κ δεν παλευεται ευκολα συνοψη. αν με 1500,2000 βρεις κατι σε καλη κατασταση ευκαιρια κυριως μηχανης, με κτεο, ειτε παπι ειτε 200αρι , αξιζει τα λεφτα του με παπι θα πας 70χλμ, με 250αρι 120χλμ, δεν αλλαζουν τρομακτικα τα πραγματα για χρηση σπιτι δουλεια, 1,2 ωρες τη μερα. μονο 1000ευρω διαφορα κ λιγα σερβις . σε καθε περιπτωση αξιζει, αν βρεις καλο μηχανημα
ΒουρΝ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε 2000 σε γουλφ ?οχι.. για βαψιμο 400..500ευρω.. ο,τι κ να παρεις, το κρατας εστω κ..ροζ μεχρι κανα 6,12μηνο να δεις αν η μηχανη ,μπουκαλες κλπ σου βγαλουν θεματα η οχι ρωτα κοντινους μαστορες αν εχουν ανταλλακτικα τα γουλφ ή ο,τι παρεις, αλλιως θα ψωνιζεις καινουρια ,κ δεν παλευεται ευκολα Δεν δινω 2000 για wolf αλλα βλεπω αγγελιες https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/324227853-sym-wolf-sb-250-ni που με λιγο παζαρι μπορει να το παρω 1500, πολλα ειναι τοσα λεφτα για βαψιμο δεν ...Καλα δεν εχω ακυρωσει την ιδεα για cbf 125 και για ταξιδια εχω το αμαξι απλα οι τιμες πλησιαζουν αρκετα ειδα μια αγγελια και και την εδινε 1350 την cbf πολυ κοντα τα χρηματα δηλαδη με wolf 250
Stefanos683 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Δεν δινω 2000 για wolf αλλα βλεπω αγγελιες https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/324227853-sym-wolf-sb-250-ni που με λιγο παζαρι μπορει να το παρω 1500, πολλα ειναι τοσα λεφτα για βαψιμο δεν ...Καλα δεν εχω ακυρωσει την ιδεα για cbf 125 και για ταξιδια εχω το αμαξι απλα οι τιμες πλησιαζουν αρκετα ειδα μια αγγελια και και την εδινε 1350 την cbf πολυ κοντα τα χρηματα δηλαδη με wolf 250 1650 ε , 250κυβικα, αν ειναι οντως αριστη κατασταση, το τσιμπας κ πηγαινεις με 60,80χλμ την ωρα με.... 2α,3η..μεχρι να του παρεις τον αερα υποψην ομως πρεπει να εισαι τρομερα προσεκτικος σε υψηλες ταχυτητες , μην ανοιγεις ποτε,κλπ να εχεις μηχανη αλλα να οδηγεις σαν παπι αλλιως ενα παπι στα 50χλμ στην πολη δεν σε γελαει οπως μια μηχανη στα 130χλμ οι μηχανες ειναι φερετρα μεχρι να αποκτησεις εμπειρια κ την απαραιτητη δεξιοτεχνια ειδικα σε στροφες ,νερα, κλπ
ΒουρΝ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε 1650 ε , 250κυβικα, αν ειναι οντως αριστη κατασταση, το τσιμπας κ πηγαινεις με 60,80χλμ την ωρα με.... 2α,3η..μεχρι να του παρεις τον αερα υποψην ομως πρεπει να εισαι τρομερα προσεκτικος σε υψηλες ταχυτητες , μην ανοιγεις ποτε,κλπ να εχεις μηχανη αλλα να οδηγεις σαν παπι αλλιως ενα παπι στα 50χλμ στην πολη δεν σε γελαει οπως μια μηχανη στα 130χλμ οι μηχανες ειναι φερετρα μεχρι να αποκτησεις εμπειρια κ την απαραιτητη δεξιοτεχνια ειδικα σε στροφες ,νερα, κλπ Ξέρω οδηγούσα παλιά, δεν με τρελαίνει σε λευκό το χρώμα Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2022 από ΒουρΝ
Black Demis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, ΒουρΝ είπε Ξέρω οδηγούσα παλιά, δεν με τρελαίνει σε λευκό το χρώμα λευκό χρώμα και γενικός ανοιχτά παιζει να σου σώσουν ζωή να ξέρεις (μαυρο ειναι θέρετρο με ρόδες ότι αφορα την μηχανή )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα