Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε

Οπα ρε συ το mt 03 έχει 42 αλογα πηγαίνει άνετα με 150 και δεν καιεί στρίβει σαν μηχανη (γιατί ειναι) φρεναρες αναρτησεις γιατί να είναι άχρηστο?Και το sym καλό είναι απλά για 2000αρικα θα ήθελα να έχει παραπάνω δύναμη, νιώθεις σιγουριά με μια μηχανή που δεν την νιώθεις με παπάκια με κάτι λεπτά λαστιχα και φρενα ότι ναναι 

Μπορεις να το παρεις;

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΒουρΝ είπε

απλά για 2000αρικα θα ήθελα να έχει παραπάνω δύναμη

ναι γιατί τα 2000€ είναι μεγάλο ποσό και δε το χαραμίζουμε για 20-30 άλογα. Τουλάχιστον 130. 😛

Δημοσ.
9 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Μονο αν παρει κανα crypton του 05.

Τα αλλα ξεχνα τα,ειναι αρχαια ιστορια,δεν παει πουθενα.

Μεγάλο λάθος.Το kawasaki Kaze-r έβγαλε πολλά μοντέλα.Το 97 έβγαλε το γνωστό kazer με το πίσω φανάρι μόνο stoplight και τα φλάς 2 αυτάκια απο κάτω και εμπρός ταμπούρο.Το 99 έβγαλε το ίδιο ακριβώς με μπροστά δισκόφρενο.Το 2002 έβγαλε ακριβώς το ίδιο με προδιαγραφές euro και με αλλαγή στο πίσω φανάρι που είχε ενσωματωμένα τα 2 φλάς στην κάτω πλευρά σαν τετραγωνάκια.Το 2005 βγήκε το kaze-vr με τα φλάς εμπρός πάνω στις ποδιές.Και το 2008 σε συνεργασία με την suzuki βγήκε το ίδιο αλλά το όνομα Shogun.

Για το καζεράκι υπάρχει πληθώρα ανταλλακτικών καινούριων - και κουστούμια.Για το γιαμαχάκι;Άσε που τα γιαμαχάκια αν και πολύ αξιόπιστα επίσης έχουν πιο λεπτή σέλα στο πλάτος.Και πάνε σχεδόν το ίδιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ΒουρΝ είπε

Όχι χαχα

Υπάρχει λόγος που θεωρω οτι δεν αξιζουν αυτα τα μηχανάκια .

Μπες στο car να δεις τιμες σε μεταχειρισμένα 300ρια και πες μου γιατι να μην παρω κατι πιο δυνατο,σε παρομοια τιμη.

15 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Το 2005 βγήκε το kaze-vr με τα φλάς εμπρός πάνω στις ποδιές.Και το 2008 σε συνεργασία με την suzuki βγήκε το ίδιο αλλά το όνομα Shogun.

Για το καζεράκι υπάρχει πληθώρα ανταλλακτικών καινούριων - και κουστούμια.Για το γιαμαχάκι;Άσε που τα γιαμαχάκια αν και πολύ αξιόπιστα επίσης έχουν πιο λεπτή σέλα στο πλάτος.Και πάνε σχεδόν το ίδιο.

Ας παρει καζερ του 05,δεν εχω προβλημα με τα μοντελα,με τις χρονολογιες εχω.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Μεγάλο λάθος.Το kawasaki Kaze-r έβγαλε πολλά μοντέλα.Το 97 έβγαλε το γνωστό kazer με το πίσω φανάρι μόνο stoplight και τα φλάς 2 αυτάκια απο κάτω και εμπρός ταμπούρο.Το 99 έβγαλε το ίδιο ακριβώς με μπροστά δισκόφρενο.Το 2002 έβγαλε ακριβώς το ίδιο με προδιαγραφές euro και με αλλαγή στο πίσω φανάρι που είχε ενσωματωμένα τα 2 φλάς στην κάτω πλευρά σαν τετραγωνάκια.Το 2005 βγήκε το kaze-vr με τα φλάς εμπρός πάνω στις ποδιές.Και το 2008 σε συνεργασία με την suzuki βγήκε το ίδιο αλλά το όνομα Shogun.

Νομίζω ότι το 2001 βγήκε αυτό με τα ενσωματωμένα φλας, και το 2004 αυτό με τα φλας στις ποδιές, και δε λεγόταν VR. VR νομίζω λεγόταν αυτό με τις χυτές ζάντες.

Επίσης από προσωπική εμπειρία υπάρχει μεγάλο θέμα με τα ανταλλακτικά, ειδικά τα πλαστικά. Πέρσι έκανα 2 μήνες να βρω πλαστικά, και ειδικά αριστερό μαρσπιέ και τιμόνι. Με το ζόρι βρήκα μεταχειρισμένα γνήσια πλαστικά σε άλλα χρώματα, μόνο το εμπρός φτερό βρήκα καινούργιο γνήσιο σε μπλε. Αν έχεις υπόψη σου πού μπορώ να βρω γνήσιο κοστούμι ή ξεχωριστά πλαστικά σε μπλε στείλε μου σε παρακαλώ. Βέβαια τα έβαψα όλα (πλην εμπρός φτερού προφανώς), αλλά δεν είναι το βέλτιστο.

1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Γιατί τόσο κόλλημα με τις χρονολογίες; Στην ίδια γειτονιά έχουμε δύο μπλε Kaze R, εγώ του 2001 και ένας του 2004+ με τα φλας στις ποδιές. Το δικό μου είναι πένα και μοτερικά και εμφανισιακά και το άλλο είναι χρέπι, με ηλιοκαμμένα και σπασμένα πλαστικά, σκισμένη σέλα και σκουριασμένες ζάντες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, phanispal είπε

ιατί τόσο κόλλημα με τις χρονολογίες; Στην ίδια γειτονιά έχουμε δύο μπλε Kaze R, εγώ του 2001 και ένας του 2004+ με τα φλας στις ποδιές. Το δικό μου είναι πένα και μοτερικά και εμφανισιακά και το άλλο είναι χρέπι, με ηλιοκαμμένα και σπασμένα πλαστικά, σκισμένη σέλα και σκουριασμένες ζάντες.

Κοινη λογικη ειναι ρε μαν,20+ χρονων μηχανακια ;

Με τι φρενα και τι αναρτησεις,ακομα και καινουργια να βαλεις,παραμενει μηχανακι 20ετιας.

Και σε οτι αφορα την κατασταση,οκ,εσυ το προσεχεις,αλλα δεν το προσεχουν ολοι,το λες και μονος σου.

Οσο παει ομως ειναι και πιο δυσκολο να βρεθουνε ανταλλακτικα.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

ΟΚ, απλά επειδή είπες ας πάρει του 2005, δηλαδή δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης.

5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

ρε μάγκες τίποτα δε θα πάρει. Αφού το έγραψε λίγες σελίδες πίσω. το μετάνιωσε. μη κάθεστε και μαλώνετε.

Δημοσ.

Δε μάλωσε κανείς βασικά, κουβέντα κάνουμε.

Πάντως τα έχουμε συζητήσει ξανά, εκτός από λίγες εξαιρέσεις ειδικά τα παπιά δε νομίζω πως έχουν εξελιχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, οπότε και τι έγινε αν είναι παλιό αλλά καλοσυντηρημένο;

Αν είναι να δώσεις 2.500-3.000€ για παπί για να έχει ABS, λάμπες LED και φαρδύτερα ελαστικά άστο καλύτερα, πήγαινε σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πάντως τα έχουμε συζητήσει ξανά, εκτός από λίγες εξαιρέσεις ειδικά τα παπιά δε νομίζω πως έχουν εξελιχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, οπότε και τι έγινε αν είναι παλιό αλλά καλοσυντηρημένο;

Αν είναι να δώσεις 2.500-3.000€ για παπί για να έχει ABS, λάμπες LED και φαρδύτερα ελαστικά άστο καλύτερα, πήγαινε σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Το monoshock και το abs δεν ειναι εξελιξη;Το να εχεις φωτα που φωτιζουν,αντι για τα .. κερια των παπιων που συζηταμε δεν ειναι σοβαρος λογος;  Ανεβηκα σε inovva, ενω ειχα το crypton το σκετο και σοκαριστηκα.
Εμενα μου  αρκει το monoshock, για να ληξει η συζητηση.
Δε θα δωσεις τοσα για καινουργιο παπι γιατι δεν αξιζει,αλλα εμεις  εδω  μιλαμε για παπι,οχι για μεγαλυτερη κατηγορια.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Υπάρχει λόγος που θεωρω οτι δεν αξιζουν αυτα τα μηχανάκια .

Μπες στο car να δεις τιμες σε μεταχειρισμένα 300ρια και πες μου γιατι να μην παρω κατι πιο δυνατο,σε παρομοια τιμη.

Επειδή πιθανόν να μην χρειάζεσαι πιο δυνατό...

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, g_mateo είπε

Επειδή πιθανόν να μην χρειάζεσαι πιο δυνατό...

Aμα εισαι κουλομαρια παιρνεις σκουτερ.
Αν ειναι να δωσεις 5 και 6Κ για να παρεις "entry" μηχανακι,πας απευθειας σε μεγαλυτερο και πιο ηπιο.

Αυτα τα 300 ειναι για γιαλαντζι μηχανοβιους,που θελουν να ζησουν τη biker's life.

Δημοσ.

Μεγαλύτερο μηχανάκι σημαίνει περισσότερα έξοδα.... Επίσης χάνεις την πρακτικότητα μέσα στην πόλη...

Μηχανόβιος μπορείς να είσαι και με 125 κ.ε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...