SinAkuma Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Ανάλογα πως το βλέπει κανείς ειδικά για μηχανές μεγάλου κυβισμού έχω βαρεθεί να ακούω ότι 80.000 χλμ είναι πολλά. Τώρα για παπί παίζετε η κατάσταση ίσως για μονοκυλινδρο κινητήρα να είναι πολλά αλλά από την άλλη δηλαδή πάπια με 20.000χλμ είναι για Πέταμα δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, SinAkuma είπε Ανάλογα πως το βλέπει κανείς ειδικά για μηχανές μεγάλου κυβισμού έχω βαρεθεί να ακούω ότι 80.000 χλμ είναι πολλά. Τώρα για παπί παίζετε η κατάσταση ίσως για μονοκυλινδρο κινητήρα να είναι πολλά αλλά από την άλλη δηλαδή πάπια με 20.000χλμ είναι για Πέταμα δηλαδή; Δεν είναι απόλυτο αυτό έχω δει vstrom με 24 χιλιάδες χιλομετρα και μηχανή χρεπι(εξωτερικά λουλούδι μέσα όλα έλιωσαν) καθος ο άλλοςτο πηγαίνανε τάπα, έχω δει ίδιας ηλικίας vstrom με 195.000 και ήταν άψογο γιατί ο ανθροπος το είχε ταξίδια. Απλά όταν η μηχανή έχει κάποια ηλικία θες δεν θεές θα πληρώνεις καθος υπάρχουν και φθορές χρόνου Ήταν να πάρω μηχανή πριν ένα χρόνο είχα 6.000 στα 600 με 750 cc ότι και να έβρισκα ήθελε κάνα 1000 ακόμη πχ λάστιχα αλυσίδες κλπ κλπ για να το κάνω πένα. Και πάλι θα είχα καμία 35.000 40.000 πάνω του έτσι είπα να πάω σε καινούργιο κινεζο 650cc με 3 χρόνια εγγύηση (οκ έδωσα κάνα 200 παραπάνω αλλά καινούργιο είναι και ήδη σε ένα χρόνο έχω και έκανα 8 χιλιάδες σχεδόν Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από Black Demis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΒουρΝ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Sym Wolf 250 όχι 125 λίγο πιο ακριβό απο ότι θές αλλά αξιόπιστο μέχρι αηδίας και θα βγάλει τα λεφτά του και θα κάνεις και ταξίδια.Έχει το νεύρο του (με 3η και βαρύ αναβάτη..'ανοιξε κλείσε σηκώνεται για πλάκα) και καίει 3,12/100 Ωραίο είναι έχω διαβάσει καλά λόγια αλλά ξεφεύγουμε σε τιμή και κάτι δεν με τρελάνει να το πάρω 8 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Η βρες κανένα καζε-ρ χρέπι να το πάρεις ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ να το κάνεις ανακατασκευη μόνος σου η σε μάστορα να έχεις ένα μηχανακι που με σωστή συντήρηση θα σε βγάλει ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Το δικό μου πρώτο χέρι πέθανε μοτερ με ντελίβερυ και κούρριερ στις 327.000 οπότε.... Αυτά είναι χαχα Μάγκες το κλε πάντως έχει κάτι που με τραβάει είπαμε ότι δεν μασάει με χιλομετρα έτσι? https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/318879232-kawasaki-kle-250-anhelo Έλεγα για αυτήν εδώ την αγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ΒουρΝ είπε Ωραίο είναι έχω διαβάσει καλά λόγια αλλά ξεφεύγουμε σε τιμή και κάτι δεν με τρελάνει να το πάρω Αυτά είναι χαχα Μάγκες το κλε πάντως έχει κάτι που με τραβάει είπαμε ότι δεν μασάει με χιλομετρα έτσι? https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/318879232-kawasaki-kle-250-anhelo Έλεγα για αυτήν εδώ την αγγελία κάθεστε και κοιτάτε μηχανάκια 20+ ετών; Και τι ακριβώς σε τραβάει; Είναι σα να βγήκες από ταινία του Γαρδέλη. Αν είναι πήγαινε και πάρε καμια φλορέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΒουρΝ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου βγάζει κάτι αλητικο χαχα πάντως μόλις μίλησα με ένα παιδί που το είχε πουλήσει γενικά μου είπε δεν καίει οτι είχε 2 και οτι δεν ξαναβγαίνουν τέτοια μηχανακια Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από ΒουρΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Μου βγάζει κάτι αλητικο χαχα πάντως μόλις μίλησα με ένα παιδί που το είχε πουλήσει γενικά μου είπε δεν καίει οτι είχε 2 και οτι δεν ξαναβγαίνουν τέτοια μηχανακια αρα καλα ελεγα οτι καιει σε λογικα πλαισια. το 250 κλε ηταν ονειρικο μηχανακι, εχει συστηματα ομοια με μοτοσυκλετα, πολυ σκυλι, πας ταξιδι κ εθνικη με 1 ατομο σουπερ ανετα ,ανηφορες κατηφορες. τα παπια κ τα 125 το νικανε μονο ως πιο ελαφρια στην πολη κ σε μποτιλιαρισματα, παρκιν κλπ συν οτι με παπι οταν ρεταρει πας βρισκεις ενα νεο η μεταχρσμ μοτερ κ το κουμπωνεις πανω με 300, 400ε κ περνας αλλα 2,3,4 χρονια αναλογα με 600 ευρω μπορεις να βρεις παπι σαν ποδηλατο με μοτερ, αλλα για την πολη μπορει να κανεις τη δουλεια σου 1,2 χρονια ανετα.αρκει μη σου βγει φολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsoliasGR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Μου βγάζει κάτι αλητικο χαχα πάντως μόλις μίλησα με ένα παιδί που το είχε πουλήσει γενικά μου είπε δεν καίει οτι είχε 2 και οτι δεν ξαναβγαίνουν τέτοια μηχανακια Γιατί αυτό δεν σου βγάζει κάτι αλήτικο;Άσε που έχω κάνει δικάβαλο ταξίδια Αθήνα-Καλαμάτα,Αθήνα-Σπάρτη,Αθήνα-Αρεόπολη,Αθήνα-Ναύπλιο,Αθήνα-Δελφοί,Αθήνα-Μυκήνες, Αθήνα-Μέτσοβο,Αθήνα-Μετέωρα-Λίμνη Πλαστήρα, Αθήνα-Νάουσσα.Το ΚΛΕ που αναφέρεις και το Anhelo 250 και το 400 και το 500 είναι μηχανακια παλιά.Ήταν Αξιόπιστα την ΕΠΟΧΗ τους αλλά πλέον μιλάμε για ταλαιπωρημένα μηχανακια με έλλειψη ανταλακτικών μιας και η ΤΕΟΜΟΤΟ (Kawasaki φέρνει εξαιρετικά δύσκολα ανταλλακτικά.Δεν είναι παπιά βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 το κλε αν το αγορασεις 1000 κ δεν ειναι λιωμενο, σε 6 η 18 μηνες το πουλας 800,900 ευρω , τι να λεμε.. οι φτηνες μηχανες κ παπια αν δεν βγουν φολα χαλασμενες κ δεν κανεις πολλα χιλιομετρα ειναι τσαμπα πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΒουρΝ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 43 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Γιατί αυτό δεν σου βγάζει κάτι αλήτικο;Άσε που έχω κάνει δικάβαλο ταξίδια Αθήνα-Καλαμάτα,Αθήνα-Σπάρτη,Αθήνα-Αρεόπολη,Αθήνα-Ναύπλιο,Αθήνα-Δελφοί,Αθήνα-Μυκήνες, Αθήνα-Μέτσοβο,Αθήνα-Μετέωρα-Λίμνη Πλαστήρα, Αθήνα-Νάουσσα.Το ΚΛΕ που αναφέρεις και το Anhelo 250 και το 400 και το 500 είναι μηχανακια παλιά.Ήταν Αξιόπιστα την ΕΠΟΧΗ τους αλλά πλέον μιλάμε για ταλαιπωρημένα μηχανακια με έλλειψη ανταλακτικών μιας και η ΤΕΟΜΟΤΟ (Kawasaki φέρνει εξαιρετικά δύσκολα ανταλλακτικά.Δεν είναι παπιά βλέπεις... Καλό είναι αλλά 2000αρικα δεν θα έδινα για 25 άλογα δεν ξέρω... 45 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε το κλε αν το αγορασεις 1000 κ δεν ειναι λιωμενο, σε 6 η 18 μηνες το πουλας 800,900 ευρω , τι να λεμε.. Πήγα και το είδα της αγγελίας είχε βαθουλωμα στο ντεπόζιτο και φαινόταν ταλαιπωρημένο στα πλαστικά κτλ τους είπα 900 και να μου φτιάξουν και το ντεπόζιτο δεν θελαν οπότε γειά σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, ΒουρΝ είπε Πήγα και το είδα της αγγελίας είχε βαθουλωμα στο ντεπόζιτο και φαινόταν ταλαιπωρημένο στα πλαστικά κτλ τους είπα 900 και να μου φτιάξουν και το ντεπόζιτο δεν θελαν οπότε γειά σας 20ετίας μηχανάκι με 100.000χμ. Λογικό δεν είναι να έχει γρατσουνιές βαθουλώματα; κοίτα κάτι νεότερο, με λιγότερα χιλιόμετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apollonas7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 ναι ειναι πολλα για μονοκιλυνδρο κινητρα, αλλα εξαρταται και τι χρηση εχει γινει. μιλαμε για δικαβαλους μπατσους δελταδες? προφανως και ειναι για πεταμα στις 10.000 το μηχανακι οχι στις 80.000. μιλαμε για καγκουρα που τελικιαζει πρωτη δευτερα τριτη? προφανως και ειναι πολλα ακομα και τα 40.000 μιλαμε για εναν νορμαλ ανθρωπο που πηγαινε στη δουλεια του και εκανε τα σερβις του πριν την ωρα του και το "σεβοταν" το μηχανακι? τοτε οχιδεν ειναι πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Το μονοκυλινδρο εχει και τα θετικά του, πχ φτηνότερη επισκευή 😜. Μην ξεχνάμε τα freewind 650, KLR,XT κτλ. To μτχ εχει ρίσκο πως να το κάνουμε, ειδικά με τα μηχανάκια 20ετιας+ που μπορεί να έχουν αλλάξει 3-4 χερια η να έχουν φαει κατι ακινησίες νααα με το συμπάθιο... Κοίτα κατι νεότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Bitbit είπε κάθεστε και κοιτάτε μηχανάκια 20+ ετών; Και τι ακριβώς σε τραβάει; Είναι σα να βγήκες από ταινία του Γαρδέλη. Αν είναι πήγαινε και πάρε καμια φλορέτα ο γαρδέλης ειναι 40 χρόνια πριν. ενα μηχανάκι μοντέλο του 03 είναι μια χαρα σήμερα με σωστή συντήρηση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΒουρΝ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μάγκες τελικά είδα ένα καλό αλλά τελικά πήρα την απόφαση ότι δεν...Μετά το τρακάρισμα έχω φόβο οπότε για τώρα λέω να το αφήσω ίσως δω για κάνα σκουτερ κάποια στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 7/6/2022 στις 7:47 ΠΜ, SinAkuma είπε Ανάλογα πως το βλέπει κανείς ειδικά για μηχανές μεγάλου κυβισμού έχω βαρεθεί να ακούω ότι 80.000 χλμ είναι πολλά. Τώρα για παπί παίζετε η κατάσταση ίσως για μονοκυλινδρο κινητήρα να είναι πολλά αλλά από την άλλη δηλαδή πάπια με 20.000χλμ είναι για Πέταμα δηλαδή; Αλλο τα 80,αλλο τα 20. 80 ειναι πολλα,20 ειναι νορμαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα