ΒουρΝ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σκεφτομουν να ξαναεπιστρεψω στον κοσμο των μηχανων μιας και με το πατινι που εχω δεν την παλεβω.Εχω δει καποιες αγγελιες αλλα με το budget που θελω να δωσω βρισκω μονο πολλα χιλιομετρα μηχανακια https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/323788493-yamaha-ybr-125 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/323347262-honda-cbf-250 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/318879232-kawasaki-kle-250-anhelo Και ρωταω μηπως ειναι πολλα και καποια στιγμη συντομα θα βγαλει προβληματα ο κινητηρας? Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από ΒουρΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 αν θες εως 20,30 χλμ τη μερα , για 1000,1500 ευρω ειναι πολυ φτηνα εκτος αν εχει σοβαρη φθορα απο φορτια, ροδες, ηλεκτρικα, μηχανικα κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ΒουρΝ είπε Σκεφτομουν να ξαναεπιστρεψω στον κοσμο των μηχανων μιας και με το πατινι που εχω δεν την παλεβω.Εχω δει καποιες αγγελιες αλλα με το budget που θελω να δωσω βρισκω μονο πολλα χιλιομετρα μηχανακια https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/323788493-yamaha-ybr-125 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/323347262-honda-cbf-250 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/318879232-kawasaki-kle-250-anhelo Και ρωταω μηπως ειναι πολλα και καποια στιγμη συντομα θα βγαλει προβληματα ο κινητηρας? προφανώς και ειναι και για μεγάλες ειναι (Για της περισσότερες σχεδόν) για μικρές ειναι θάνατος ειδικά μονοκυλινδρα στην πράξη και δώρο να σου την κανουν θα πληρωνεις και θα πληρωνεις και θα πληρωνεις (και στην τελική δεν θα αξίζει) 30 35 εκει πας και οχι κατι υπερβολικά πάλι μετά λόγο παλαιότητας θα πληρωνεις και θα πληρωνεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi_mix Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε μου. Στα μικρά μοτέρ, τα 80-100k θεωρούνται σίγουρα αρκετά, διότι συνήθως οδηγουνται με το γκάζι στο τέρμα. Επίσης , θα σου πρότεινα τα εξής: 1) Έλεγχο σε λάστιχα και αλυσιδογραναζα και τακάκια/δίσκους , τα οποία είναι 300€ εύκολα. 2) Μην κοιτάς μοτοσυκλέτες 15 + χρόνων. Είναι πολλά. 3) Μάζεψε κάτι ακόμα και κοιτα για κάτι πιο πρόσφατο. 4) Το abs για εντός πόλης , το θεωρώ υποχρεωτικό. 5) Όταν κοιτάμε σε αγγελίες, βάζουμε έναν ορίζοντα π.χ. 2 μηνών , ώστε να βρούμε κάτι αξιόλογο. Αν βιάζεσαι , θα χάσεις. 6) Αρχείο συντήρησης , απαραίτητο. Εκτός από έναν γενικό "μπουσουλα" για το τι έχει περάσει το μηχανάκι, δείχνει και τον χαρακτήρα των προηγούμενων χρηστών. Αργύρης Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από argi_mix 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) αν δεν πας ταξιδια, δλδ εντος πολης για δουλεια, κλπ, οχι πολλα δικαβαλα, πολυ πιθανο να εισαι πολυ οκ. πολλα παπια εχουν γραψει 150.000 με 80,100 κυβικα, αντε να εχουν αλλαξει μοτερ 2 φορες. για 35.000 σε μηχανη θα ζητανε 2500ε για 1χιλιαρικο αμα καλυψεις 1,5χρονο εκανες αποσβεση, πας στο γκρεμο κ το πετας κ παιρνεις αλλο τι να πουν κ τα ντελιβερι που οργωνουν καθε μερα την πολη με παπια μηχανακια β κ γ κατηγοριας.. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από Stefanos683 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Το κλε ισως αντεξει αλλα τοσα χιλιομετρα οσα εχει κανει με σωστη χρηηση και συντηρηση αλλα καιει παρα πολυ για 250.... Γενικα αν το θες για λιγο και δεν σε παιρνει κατι αλλο οικονομικα κανε παζαρια και παρε το kle για μενα ειναι πολυ καλο μηχανακι απλα καιει 5λτ/100 σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΒουρΝ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Όποτε τελικά καλύτερα είναι να δω κάτι με λιγότερα χιλιόμετρα,η χρήση που θελω είναι μονο για πολη ,το κλε το αποκλείω γιατί βλέπω καίει 6-7 λίτρα είναι πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Κοιτα cbf125 με λιγοτερα απο 80κ χλμ και ελεγχο σε μηχανικο εμπιστοσυνης αν ντε και καλα θες μοτοσυκλετακι Και το ys125 της γιαμαχα το εχει ενας φιλος και ειναι πολυ κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 ειχα cbr 125 μοντελο 2004. 127.000 km. ενα μικρο ρεκτιφιε στα ελατηρια αν θυμαμαι καλα στα 70000km.τα προβληματα που εβγαλε σε αυτα τα 127000 km λιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, poulinos είπε ειχα cbr 125 μοντελο 2004. 127.000 km. ενα μικρο ρεκτιφιε στα ελατηρια αν θυμαμαι καλα στα 70000km.τα προβληματα που εβγαλε σε αυτα τα 127000 km λιγα Τραγικο μηχανακι ρε συ,το καβαλησα να το δοκιμασω και απελπιστηκα. Χειροτερο και απο παπι. Δεν ξερω αν απευθυνεται σε ας πουμε μετριου αναστηματος ή πιο κατω,αλλα εγω απελπιστηκα και ειμαι 1,83. Αν βαλεις και το συμπλεκτη και το αψυχο μοτερ,αστα βραστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 19 hours ago, StamTheMan said: Τραγικο μηχανακι ρε συ,το καβαλησα να το δοκιμασω και απελπιστηκα. Χειροτερο και απο παπι. Δεν ξερω αν απευθυνεται σε ας πουμε μετριου αναστηματος ή πιο κατω,αλλα εγω απελπιστηκα και ειμαι 1,83. Αν βαλεις και το συμπλεκτη και το αψυχο μοτερ,αστα βραστα. 1.80 ειμαι.δεν ειχα παραπονο.δεν το πηρα για τα γκαζια.κραταει καλα,δισκοφρενα,υδροψυκτο.το ελιωσα το χαρηκα και προσωπικα το θεωρησα μεγαλη αναβαθμιση απο παπι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 19 hours ago, poulinos said: 1.80 ειμαι.δεν ειχα παραπονο.δεν το πηρα για τα γκαζια.κραταει καλα,δισκοφρενα,υδροψυκτο.το ελιωσα το χαρηκα και προσωπικα το θεωρησα μεγαλη αναβαθμιση απο παπι. Καλα σαν γκαζι δεν εχει καμια διαφορα με παπι με το κρυπτον τα περναω ευκολα το 250αρι ειναι ωραιο μηχανακι για μεσα στην πολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, poulinos είπε 1.80 ειμαι.δεν ειχα παραπονο.δρν το πηρα για τα γκαζια.κραταει καλα,δισκοφρενα,υδροψυκτο.το ελιωσα το χαρηκα και προσωπικα το θεωρησα μεγαλη αναβαθμιση απο παπι. Σιγουρα φταιει οτι αυτο που καβαλησα ηθελε συντηρηση,αλλα για μεσα στην πολη,ειδικα Καλαματα που κυλαω εγω,δε θα βολευε για κανενα λογο. Παρ'ολο που μισω οτιδηποτε μηχανακι που εβγαινε το λιγοτερο 600 ( αντε μεχρι το CBR gull arm 400 και CB1 τα οποια ηταν προκατοχοι ) και μετα το βγαζαν σε "mini" εκδοσεις ( 300-250 - 125 ) ,αυτο το ειχα σε καπως καλυτερη μοιρα,μεχρι να το δοκιμασω. Δεν το ειχα στο μυαλο μου ως "μηχανη",για να πεις οτι με απογοητευσε,το ειχα πραγματικα σαν κατι παραπανω απο παπι,και ακομα και εκει με απογοητευσε. Δε βρηκα ουτε ενα θετικο που να δικαιολογει μια τοσο υψηλη αρχικη τιμη,και γενικα την παρουσια του στην κατηγορια των 125. Αν σκεφτεις οτι κοντευει να κλεισει και 20ετια και οτι ειναι ενα παπι με συμπλεκτη,τοτε καλο ειναι να το αποφευγει ο κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΒουρΝ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Κοιτα cbf125 με λιγοτερα απο 80κ χλμ και ελεγχο σε μηχανικο εμπιστοσυνης αν ντε και καλα θες μοτοσυκλετακι Και το ys125 της γιαμαχα το εχει ενας φιλος και ειναι πολυ κομπλε Το κοιτάζω και το cbf 16 ώρες πριν, StamTheMan είπε και οτι ειναι ενα παπι με συμπλεκτη Τις 125 εγώ τις θεωρω μηχανές χωρίς γκαζι όχι πάπια με συμπλέκτη για αυτό το κοιτάζω να πάρω μια για καθημερινή χρήση στην πόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε Τις 125 εγώ τις θεωρω μηχανές χωρίς γκαζι όχι πάπια με συμπλέκτη για αυτό το κοιτάζω να πάρω μια για καθημερινή χρήση στην πόλη Δεν ειναι μηχανες. Ειναι πιο κοντα σε παπια. Πλεον αναρτησεις και φρενα ειναι ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα