ostvarivanje Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Πριν λίγο καιρό, μέσω του voucher απέκτησα αυτό το λάπτοπ. Όλα καλά και όλα ωραία χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά διαπιστώνω ότι η εμβέλεια του wifi είναι πολύ μικρή. Το ρούτερ είναι στο δωμάτιό μου και η κουζίνα γύρω στα 6-7 (σε ευθεία λιγότερο) μέτρα και χάνει τελείως το σήμα και δεν έχω ίντερνετ. Στην κουζίνα να αναφέρω ότι έχω μια smart tv lg που είναι συνεχώς συνδεδεμένη στο wifi, όπως επίσης και τα δύο μου τηλέφωνα (Oneplus 7pro και 8pro) επίσης είναι συνδεδεμένα χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσπάθησα από το ρούτερ να το βάλω από 2,4 στα 5 ghz, και ενώ στα 5 βλέπω ότι έχω καλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ γενικά, το λάπτοπ έχει την ίδια συμπεριφορά να αποσυνδέεται. Έκανα reset τον realtek, έβαλα και τον driver από τη σελίδα της Lenovo, τίποτα δεν έγινε. Σκέφτομαι τώρα να βάλω τα windows 11 από την αρχή. Πιστεύω ότι δεν έχει λόγο που έχει windows 11 home (s είχε αλλά το άλλαξα). Γιατί τώρα θα εγκαταστήσω τα 11pro. Δηλαδή αν δε λυθεί και με αυτό θα πρέπει να αλλάξω κάρτα δικτύου (δεν ξέρω και πώς αλλάζει στα λαπτοπς) εκτός και αν αγοράσω ένα wifi dongle;
Kthulhou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μπορεις να μπεις κ στο φορουμ της lenovo να δεις τι παιζει με τα wifi drivers κλπ. Τα 5Ghz φυσικα εχουν καλυτερβ ταχυτητα απο τα 2.4 , αλλά μικρότερη εμβελεια. Μπορεις να δοκιμασεις drivers κ απο τη realtek κ οχι μονο απο τη lenovo Μπορεις να δοκιμασεις κ αλλο καναλι στο wifi 1 ως 11 Στη lenovo μπορεις να μπεις με το μοντελο κ σειριακο κ να κατεβασεις κ το maintenance -service manual
ostvarivanje Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ πολύ. Δεν ήξερα ότι έχουν τα 5ghz μικρότερη εμβέλεια. Το κανάλι που αναφέρεις από το 1 έως 11 δεν το κατάλαβα. Στο ρούτερ είναι αυτό; Και τέλος το maintence - service manual είναι το μάνουαλ κανονικά για να πάρω πληροφορίες, όχι κάτι άλλο ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα