Luciddream Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, ψάχνω webcam και μικρόφωνο αλλά και βάση για μικρόφωνο κυρίως για skype / teams calls. Αλλά θα χρησιμοποιηθεί και για Discord / Gaming. Γενικά βρίσκω πληροφορίες σε youtube / reviews αλλά ήθελα να ξέρω και αν παίζει σε Linux και στο OBS γιατί το έχω σαν main λειτουργικό, τα Windows τα έχω κυρίως για Games. Αν κάποιος έχει στήσει κάτι παρόμοιο και έχει να προτείνει ας μου πει. Έλεγα να πάρω USB μικρόφωνο για να κρατήσω το budget σχετικά χαμηλά. π.χ κάτι τέτοιο θα ήταν καλή αγορά? 1) Seirin mini 2) Razer Kiyo 3) Βάση 4) Φίλτρο Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα οπότε μπορεί να το σκέφτομαι τελείως λάθος το όλο θέμα οποιαδήποτε διόρθωση ευπρόσδεκτη
Luciddream Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικά πήρα το HyperX Quadcast για μικρόφωνο.. ελπίζω να με καλύψει. Είδα κανα δυο posts ότι παίζει σε Linux οπότε και το προχώρησα. Τα άλλα ακόμα τα ψάχνω. Ακόμα και αν δεν παίζουν σε Linux προτάσεις ευπρόσδεκτες! Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από Luciddream 1
@11h Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 βρές webcam που να σου κάνει, ύστερα κοίτα αν παίζει σε Linux (θα παίζει).
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Luciddream είπε Τελικά πήρα το HyperX Quadcast για μικρόφωνο.. ελπίζω να με καλύψει. Είδα κανα δυο posts ότι παίζει σε Linux οπότε και το προχώρησα. Τα άλλα ακόμα τα ψάχνω. Ακόμα και αν δεν παίζουν σε Linux προτάσεις ευπρόσδεκτες! Δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσεις τόσα λεφτά πάρε απλά μια κάμερα με καλό μικρόφωνο ενσωματωμένο να τελειώνεις.
Luciddream Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 20 minutes ago, Dr_Pepper said: Δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσεις τόσα λεφτά πάρε απλά μια κάμερα με καλό μικρόφωνο ενσωματωμένο να τελειώνεις. Αν και το πακέτο το θέλω για την δουλειά, πάντα ήθελα ένα μικρόφωνο γιατί ακουστικά έχω χωρις μικρόφωνο οπότε για multiplayer games θα με βολέψει σίγουρα. Ελπίζω να πέσει και καμια webcam σε τιμή σύντομα γιατί αυτές που είναι μέχρι 100 ευρώ βλέπω έχουν διάφορα θεματάκια (Η Logitech στα χρώματα, η Razer με το light ring, κτλ).
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, Luciddream είπε Αν και το πακέτο το θέλω για την δουλειά, πάντα ήθελα ένα μικρόφωνο γιατί ακουστικά έχω χωρις μικρόφωνο οπότε για multiplayer games θα με βολέψει σίγουρα. Ελπίζω να πέσει και καμια webcam σε τιμή σύντομα γιατί αυτές που είναι μέχρι 100 ευρώ βλέπω έχουν διάφορα θεματάκια (Η Logitech στα χρώματα, η Razer με το light ring, κτλ). κάτσε να σε ξενερώσω λίγο https://antlionaudio.com/
Luciddream Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 8 minutes ago, Dr_Pepper said: κάτσε να σε ξενερώσω λίγο https://antlionaudio.com/ Ενδιαφέρον, πάντως, νομίζω αυτό που πήρα είναι ότι χρειάζομαι. Θα ξέρω την Τετάρτη που θα μου έρθει. Πιο πολύ φοβάμαι την webcam. Νομίζω μόνο η Dell μου αρέσει και έχει 180-190 ευρώ. Ίσως και η Kiyo Pro αν βγεί σε καμια προσφορά. Έχω μια Logitech απτό 2010 και μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη ποιότητα απο αυτές που βλέπω στο youtube
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, Luciddream είπε Ενδιαφέρον, πάντως, νομίζω αυτό που πήρα είναι ότι χρειάζομαι. Θα ξέρω την Τετάρτη που θα μου έρθει. Πιο πολύ φοβάμαι την webcam. Νομίζω μόνο η Dell μου αρέσει και έχει 180-190 ευρώ. Ίσως και η Kiyo Pro αν βγεί σε καμια προσφορά. Έχω μια Logitech απτό 2010 και μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη ποιότητα απο αυτές που βλέπω στο youtube όποιος θέλει να έχει καλή ποιότητα (αλλά εγώ θα το δικαιολογούσα μόνο αν θες να γίνεις επαγγελματίας streamer δεν αξίζει αλλιώς) είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια κάμερα (κανονική δηλαδή πχ point and shoot ή DSLR ) και όχι webcam. Επιμένω πάντως αν μπορείς να το δώσεις πίσω (το αγοράσες μέσω internet δεν το άνοιξες και δεν περάσανε 14 μέρες) δώστο πίσω. τζάμπα λεφτά για να μιλάς με φίλους κτλ μπορείς να το κάνεις μια χαρά απο το μικρόφωνο που έχει η webcam. 1
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Κομπλέ ολοκλήρωσα τις αγορές, πήρα Razer KIYO Pro, δυστυχώς στα 140 ευρώ γιατί μάλλον θα την χρειαστώ την Δευτέρα και βιαζόμουν. Παίζει μια χαρά σε Linux (OBS) πολύ καλή ποιότητα και το Autofocus δουλεύει σχετικά καλά - αν κουνιέσαι αριστερά δεξιά χάνει την μπάλα βέβαια - Βάση πήρα την NB-35 που έγραψα παραπάνω. Θα κάνω ένα τελευταίο ποστ όταν έρθει βάση και μικρόφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα