Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το iphone XR από τότε περίπου που βγήκε. Σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κάποιο καινούριο. Δεν του κάνω κάποια τρελή χρήση αλλά έχω θέμα με την μπαταρία ότι τελειώνει γρήγορα (πιο γρήγορα από παλιά). Και επειδή είναι και 4 ετών κινητό σκεφτόμουν να πάω απλά στο επόμενο. Δεν θέλω να ναι κάποιο πανάκριβο, απλά ένα σχετικά καινούριο. Σκέφτομαικαι τα 12 και 13 mini. Και επειδή δεν το βιάζομαι θα μπορούσα να περιμένω μερικούς μήνες αν βγει κάποιο καινούριο τώρα. Τι προτείνετε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Έχω το iphone XR από τότε περίπου που βγήκε. Σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα κάποιο καινούριο. Δεν του κάνω κάποια τρελή χρήση αλλά έχω θέμα με την μπαταρία ότι τελειώνει γρήγορα (πιο γρήγορα από παλιά). Και επειδή είναι και 4 ετών κινητό σκεφτόμουν να πάω απλά στο επόμενο. Δεν θέλω να ναι κάποιο πανάκριβο, απλά ένα σχετικά καινούριο. Σκέφτομαικαι τα 12 και 13 mini. Και επειδή δεν το βιάζομαι θα μπορούσα να περιμένω μερικούς μήνες αν βγει κάποιο καινούριο τώρα. Τι προτείνετε;

Εγώ θα πήγαινα σίγουρα στο 12. Το mini πολύ μικρό με μικρή μπαταρία.

Δημοσ.
Στις 5/6/2022 στις 5:27 ΜΜ, Gingerbread είπε

Αν μπορείς πάρε το 13 και θα ξεχάσεις το πρόβλημα με την μπαταρία. Αν πάλι σου είναι δύσκολο και το 12 καλό είναι. Τα mini, αν και όμορφα, έχουν μικρή μπαταρία και πάλι θα έχεις πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...