Ducatista Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, vasilllis είπε Δες αυτό για παραδειγμα: https://www.profelmnet.com/gr/products/Control-pannels/Swing-gates/3033-swing-gate2/3433/ Διαθέτει εντολή για εξωτερικό μπουτόν Διαθέτει έξοδο για φωτοκύτταρα(ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ) Διαθετει αυτόματο κλεισιμο.. Τι αλλο θες? ΥΓ.Μια επαφη να βλεπεις αν ειναι ανοιχτη η κλειστη η πορτα. Σύνδεση με wifi θελω!
vasilllis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, Ducatista είπε Σύνδεση με wifi θελω! σου το εγραψα λιγα ποστ πισω.Με shelly μπορει να γινει.uni ιδανικό.Καποιος γνωστης στην περιοχη σου υπάρχει?
Ducatista Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, vasilllis είπε σου το εγραψα λιγα ποστ πισω.Με shelly μπορει να γινει.uni ιδανικό.Καποιος γνωστης στην περιοχη σου υπάρχει? Δεν ξερω που μπορώ να βρω! Εσύ έχεις ιδέα κανένα οδηγο κλπ;
kostasbm Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 για τι απόσταση μιλάμε το σπίτι από τη πόρτα??? 50 μέτρα ??? τραβά καλώδιο με ένα απλό μπουτόν και τελος
Ducatista Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, kostasbm είπε για τι απόσταση μιλάμε το σπίτι από τη πόρτα??? 50 μέτρα ??? τραβά καλώδιο με ένα απλό μπουτόν και τελος Μα δεν είναι μόνο αυτό.. θελω να έχω την δυνατότητα να ανοίξω χωρίς να είμαι σπίτι...
thanasis00 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Η εγκατάσταση κανονικά θα πρέπει να γίνει με όλα τα μέτρα ασφαλείας, αισθητήρες, κάμερες, αυτοματισμοί κλπ. Καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον εγκαταστάτη για να γίνει η σωστή μελέτη και εγκατάσταση, για να χεις και συ το κεφάλι σου ήσυχο μελλοντικά.
Ducatista Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Η εγκατάσταση κανονικά θα πρέπει να γίνει με όλα τα μέτρα ασφαλείας, αισθητήρες, κάμερες, αυτοματισμοί κλπ. Καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον εγκαταστάτη για να γίνει η σωστή μελέτη και εγκατάσταση, για να χεις και συ το κεφάλι σου ήσυχο μελλοντικά. Έχω κάμερα και αισθητηρες ανοίγματος-κλεισίματος μόνο η σύνδεση wifi λείπει...! 1
vasilllis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 https://www.hellasdigital.gr/smartliving/shelly/shelly-uni-intelligent-wi-fi-implant/ πρεπει να δεις ποια πλακετα εχεις,Λογικα με αυτο θα εισαι οκ.2 ρελε και απαραιτητη η ύπαρξη σηματος wifi εκει που θα το βαλεις.Ποιοι ειναι οι ασιθητηρες ανοιγματος-κλεισιματος που λες?
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Εχω στο νου μου καιρο τωρα να το κανω αυτό. Κατα 99% η πλακετα της πορτας σου εχει ενα ζευγος επαφων για μπουτον/κλειδοδιακοπτη κλπ Με ενα ρελε Wifi sonoff μπορεις να κανεις αυτο που θελεις Ριξε μια ματια εδώ, λειτουργει είτε σαν On off είτε σα μπουτον οποτε κανεις αυτο που θελεις... https://itead.cc/wp-content/uploads/2021/08/RE5V1C-Application-Guide.pdf Προσωπικα αυτο πηρα απλως δεν εχω βρει χρονο να ασχοληθω (όπως γινεται με το 99% των πραγματων που θελω να κανω). Το παν ειναι να εχει αξιοπρεπες σήμα Wifi εκει που ειναι το μοτερ της πορτας. Το μονο "ζορι" για εμενα ειναι οτι αυτο παιζει στα 5V ενω στη πλακετα της γκαραζόπορτας εχω 12/24... οποτε πρεπει να βρω καποιο αξιοπιστο step down 12->5 υγ: πιθανότατα θα το βαλω σε στεγανο εξωτερικο κουτι εκτος του κουτιου του μοτερ για να μη του κανει παρεμβολες το μοτερ, θα το δώ... το θεμα ειναι βεβαια και να μη ζεσταίνεται
Ducatista Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vasilllis είπε https://www.hellasdigital.gr/smartliving/shelly/shelly-uni-intelligent-wi-fi-implant/ πρεπει να δεις ποια πλακετα εχεις,Λογικα με αυτο θα εισαι οκ.2 ρελε και απαραιτητη η ύπαρξη σηματος wifi εκει που θα το βαλεις.Ποιοι ειναι οι ασιθητηρες ανοιγματος-κλεισιματος που λες? Φαντάζομαι δεν υπάρχει κάποιος οδηγός κλπ ετσι; οι αισθητηρες είναι ότι έδινε ο μαμά μηχανισμός όταν ανοίγει και οταν κλείνει να "βλεπει" αν υπάρχουν εμπόδια και να σταματάει 45 λεπτά πριν, paylidis είπε Εχω στο νου μου καιρο τωρα να το κανω αυτό. Κατα 99% η πλακετα της πορτας σου εχει ενα ζευγος επαφων για μπουτον/κλειδοδιακοπτη κλπ Με ενα ρελε Wifi sonoff μπορεις να κανεις αυτο που θελεις Ριξε μια ματια εδώ, λειτουργει είτε σαν On off είτε σα μπουτον οποτε κανεις αυτο που θελεις... https://itead.cc/wp-content/uploads/2021/08/RE5V1C-Application-Guide.pdf Προσωπικα αυτο πηρα απλως δεν εχω βρει χρονο να ασχοληθω (όπως γινεται με το 99% των πραγματων που θελω να κανω). Το παν ειναι να εχει αξιοπρεπες σήμα Wifi εκει που ειναι το μοτερ της πορτας. Το μονο "ζορι" για εμενα ειναι οτι αυτο παιζει στα 5V ενω στη πλακετα της γκαραζόπορτας εχω 12/24... οποτε πρεπει να βρω καποιο αξιοπιστο step down 12->5 υγ: πιθανότατα θα το βαλω σε στεγανο εξωτερικο κουτι εκτος του κουτιου του μοτερ για να μη του κανει παρεμβολες το μοτερ, θα το δώ... το θεμα ειναι βεβαια και να μη ζεσταίνεται Δυστυχώς δεν εχω πολλές γνώσεις αλλά από ότι φαινεται ούτε και οι 2 ηλεκτρολόγοι που έφερα.. θα ήθελα κάτι να είναι σταθερό για να μην έχω θέματα! Είχα πάρει διακόπτες sonoff αλλά αυτοί δίνουν η κοβουν ρεύμα δεν και μάλλον δεν έκανε... είχα πάρει και ένα ble box αλλά το κάψαμε και αυτί με κάποιον τρόπο... μιλάμε σοβαρός επαγγελματίες οχι αστεία.. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από Ducatista
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, Ducatista είπε Δυστυχώς δεν εχω πολλές γνώσεις αλλά από ότι φαινεται ούτε και οι 2 ηλεκτρολόγοι που έφερα.. θα ήθελα κάτι να είναι σταθερό για να μην έχω θέματα! Είχα πάρει διακόπτες sonoff αλλά αυτοί δίνουν η κοβουν ρεύμα δεν και μάλλον δεν έκανε... είχα πάρει και ένα ble box αλλά το κάψαμε και αυτί με κάποιον τρόπο... μιλάμε σοβαρός επαγγελματίες οχι αστεία.. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ αυτοματισμους οι ηλεκτρολογοι! Ισως ένας στους πενηντα να ξερει... Με τα κλασσικά sonoff και εγω δεν εχω μεινει γενικα ευχαριστημενος σκέψου τους ξήλωσα και τους χαρισα και πηγα σε tp-link και broadlink. Τωρα αυτο δε ξερω τι ψαρια πιανει, παντως το πηρα για αυτο ακριβως που θες να κανεις και εσυ, το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω προλαβει να ασχοληθώ (πιο πολυ με ζοριζει το να βρω αξιοπιστο μετατροπέα 12->5 V)
Ducatista Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ αυτοματισμους οι ηλεκτρολογοι! Ισως ένας στους πενηντα να ξερει... Με τα κλασσικά sonoff και εγω δεν εχω μεινει γενικα ευχαριστημενος σκέψου τους ξήλωσα και τους χαρισα και πηγα σε tp-link και broadlink. Τωρα αυτο δε ξερω τι ψαρια πιανει, παντως το πηρα για αυτο ακριβως που θες να κανεις και εσυ, το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω προλαβει να ασχοληθώ (πιο πολυ με ζοριζει το να βρω αξιοπιστο μετατροπέα 12->5 V) Λες να βρεις ακρη;
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Ducatista είπε Λες να βρεις ακρη; θεωρω πως ειναι ευκολο, εφόσον πιανει καλο σημα wifi κ βρω αξιοπιστο stepdown converter...
leuteris107 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, paylidis είπε αξιοπιστο stepdown converter... Καλημέρα. Εδώ και ένα χρόνο στα ποτιστικά κήπου που τα βλέπει ο ήλιος χρησιμοποιώ σαν stepdown αυτό. Έχω επτά απ’ αυτά και όλα δουλεύουν άψογα.
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, leuteris107 είπε Καλημέρα. Εδώ και ένα χρόνο στα ποτιστικά κήπου που τα βλέπει ο ήλιος χρησιμοποιώ σαν stepdown αυτό. Έχω επτά απ’ αυτά και όλα δουλεύουν άψογα. Ευχαριστώ πολύ, απο ελλαδα ψαχνω κατα προτιμηση αλλα θα δω ισως να υπαρχει καπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα