Ducatista Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να συνδέσω την γκαραζοπορτα μου με την Alexa κλπ δηλαδή να ανοίγει με wifi και δεν έχω βρει άκρη με τίποτα... έχω δοκιμάσει διαφορά με blebox αλλά δεν... με sonoff δεν γίνεται γιατί μάλλον παίρνει εντολή και όχι απλά ρεύμα.. δοκίμασα και με την broadlink το rm pro και πάλι δεν κατάφερα ενώ αντέγραψα το χειριστήριο αυτό μάλλον στέλνει διαφορετικούς κωδικούς κάθε φορά και η αλήθεια μου την άνοιξε την πόρτα αλλά μόνο μια φορά όλες η αλλες αποτυγχάνουν... κάποιος που να έχει κάνει κάτι παρομοιο;;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, Ducatista είπε Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να συνδέσω την γκαραζοπορτα μου με την Alexa κλπ δηλαδή να ανοίγει με wifi και δεν έχω βρει άκρη με τίποτα... έχω δοκιμάσει διαφορά με blebox αλλά δεν... με sonoff δεν γίνεται γιατί μάλλον παίρνει εντολή και όχι απλά ρεύμα.. δοκίμασα και με την broadlink το rm pro και πάλι δεν κατάφερα ενώ αντέγραψα το χειριστήριο αυτό μάλλον στέλνει διαφορετικούς κωδικούς κάθε φορά και η αλήθεια μου την άνοιξε την πόρτα αλλά μόνο μια φορά όλες η αλλες αποτυγχάνουν... κάποιος που να έχει κάνει κάτι παρομοιο;; Αν μας πεις τον λόγο που θελεις να κάνεις κατι τέτοιο εχω λυση. Το λεω γιατί το να ανοίγεις τη πορτα του γκαράζ χωρίς να την βλέπεις εγκυμονεί κινδύνους όπως καταλαβαίνεις.
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν μας πεις τον λόγο που θελεις να κάνεις κατι τέτοιο εχω λυση. Το λεω γιατί το να ανοίγεις τη πορτα του γκαράζ χωρίς να την βλέπεις εγκυμονεί κινδύνους όπως καταλαβαίνεις. Καταλαβαίνω αλλά και με το κοντρόλ ετσι την ανοίγω το πρόβλημα είναι ότι όταν είμαι σπίτι είναι μακριά η γκαραζοπορτα και πρέπει να βρίσκω κοντρόλ και να πηγαίνω κάπου κοντά και δεν είναι θεμα κεραίας! Επίσης όταν έρχεται κάποιος να μπορώ να του ανοίγω χωρίς να είμαι σπίτι κλπ..
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 29 λεπτά πριν, Ducatista είπε Καταλαβαίνω αλλά και με το κοντρόλ ετσι την ανοίγω το πρόβλημα είναι ότι όταν είμαι σπίτι είναι μακριά η γκαραζοπορτα και πρέπει να βρίσκω κοντρόλ και να πηγαίνω κάπου κοντά και δεν είναι θεμα κεραίας! Επίσης όταν έρχεται κάποιος να μπορώ να του ανοίγω χωρίς να είμαι σπίτι κλπ.. Μάλιστα αρα δεν μπορω να σε πάρω στον λαιμό μου
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μάλιστα αρα δεν μπορω να σε πάρω στον λαιμό μου Για πες..
george1807 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν βγήκε. Ο,τι πρέπει για εσένα. https://youtu.be/ooEfsWZo4-g
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, Ducatista είπε Για πες.. Το εχω αναφέρει εδω στο φορουμ μια φορα την λυση, αν ψαξεις και την βρεις θα είσαι τυχερός
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, george1807 είπε 20 ώρες πριν βγήκε. Ο,τι πρέπει για εσένα. https://youtu.be/ooEfsWZo4-g Έχω δει παρόμοια! Έχουμε 2 θέματα πρπεει να μπορω να το βρω και να μην ψάχνω παντού κλπ επισης η γκαραζοπορτα μου είναι συρόμενη και σε εξωτερικό χώρο.. και 2ο να είναι όσο πιο απλό σχετικά γίνεται γιατί δεν μπορώ να μπλέξω με προγραμματισμους κλπ!
thanasisxask Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ducatista είπε Έχω δει παρόμοια! Έχουμε 2 θέματα πρπεει να μπορω να το βρω και να μην ψάχνω παντού κλπ επισης η γκαραζοπορτα μου είναι συρόμενη και σε εξωτερικό χώρο.. και 2ο να είναι όσο πιο απλό σχετικά γίνεται γιατί δεν μπορώ να μπλέξω με προγραμματισμους κλπ! Αν έχεις δεύτερο τηλεχειριστήριο γίνεται. Με δύο wifi switch, το ένα θα "πατάει" το ένα κουμπί (ανοίγματος) και το άλλο wifi switch θα πατάει του κλεισίματος. Θέλει ξήλωμα το τηλεχειριστήριο και θέλει σε κάθε επαφή να κολλήσεις δύο καλωδιακια που θα πηγαίνουν στο wifi switch. Πολύ απλή και γρήγορη λύση που μου ήρθε στο μυαλό. Αυτό είναι που ζητάς. Και μια πατέντα στο τηλεχειριστήριο και είσαι έτοιμος. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από thanasisxask
vasilllis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Ευκολα γινεται με επεμβαση στον ηδη υπάρχων αυτοματισμό της πορτας.Εννοέιται μπαινουν οι απαραιτητοι αισθητηρες για την ασφαλεια χρησιμοποιωντας shelly.
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, vasilllis είπε Ευκολα γινεται με επεμβαση στον ηδη υπάρχων αυτοματισμό της πορτας.Εννοέιται μπαινουν οι απαραιτητοι αισθητηρες για την ασφαλεια χρησιμοποιωντας shelly. Αυτο το εύκολα φοβάμαι:p 4 ώρες πριν, thanasisxask είπε Αν έχεις δεύτερο τηλεχειριστήριο γίνεται. Με δύο wifi switch, το ένα θα "πατάει" το ένα κουμπί (ανοίγματος) και το άλλο wifi switch θα πατάει του κλεισίματος. Θέλει ξήλωμα το τηλεχειριστήριο και θέλει σε κάθε επαφή να κολλήσεις δύο καλωδιακια που θα πηγαίνουν στο wifi switch. Πολύ απλή και γρήγορη λύση που μου ήρθε στο μυαλό. Αυτό είναι που ζητάς. Και μια πατέντα στο τηλεχειριστήριο και είσαι έτοιμος. Δεν μου το ανοίγει δυστυχώς! Νομίζω έχω ένα κουμπί άνοιγμα μετά το επόμενο στοπ και το τρίτο κλείσιμο η αν την αφησω να τερματίσει-κλείσει τότε απλά το ξαναπατάω! Ελπίζω να βοήθησα και να μη τα ειπα σαν τον πρόεδρο του εδεσσαικου!
thanasisxask Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, Ducatista είπε Αυτο το εύκολα φοβάμαι:p Δεν μου το ανοίγει δυστυχώς! Νομίζω έχω ένα κουμπί άνοιγμα μετά το επόμενο στοπ και το τρίτο κλείσιμο η αν την αφησω να τερματίσει-κλείσει τότε απλά το ξαναπατάω! Ελπίζω να βοήθησα και να μη τα ειπα σαν τον πρόεδρο του εδεσσαικου! Δεύτερο τηλεχειριστήριο έχεις; πόσα κουμπιά έχει; τι δεν σου ανοίγει;
vasilllis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 48 λεπτά πριν, Ducatista είπε Αυτο το εύκολα φοβάμαι:p Δεν μου το ανοίγει δυστυχώς! Νομίζω έχω ένα κουμπί άνοιγμα μετά το επόμενο στοπ και το τρίτο κλείσιμο η αν την αφησω να τερματίσει-κλείσει τότε απλά το ξαναπατάω! Ελπίζω να βοήθησα και να μη τα ειπα σαν τον πρόεδρο του εδεσσαικου! Ξερεις ποιο αυτοματισμο εχει?
Ducatista Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, thanasisxask είπε Δεύτερο τηλεχειριστήριο έχεις; πόσα κουμπιά έχει; τι δεν σου ανοίγει; Δεν μου ανοίγει ο σύνδεσμος! Έχω 3 τηλεχειριστήρια! Ο μαστορας που μου τα ρυθμισε επειδή έβαλε 2 γκαραζοπορτες στο κάθε ενα τηλεχειριστήριο που έχει 2 κουμπιά έβαλε τις έντολες για την κάθε μία στο ενα κουμπί οποτε άνοιξε-κλεισε-σταματα γίνονται από το ένα κουμπί 3 ώρες πριν, vasilllis είπε Ξερεις ποιο αυτοματισμο εχει? Της profelmet είναι αλλα δεν θυμάμαι μοντέλο...
vasilllis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δες αυτό για παραδειγμα: https://www.profelmnet.com/gr/products/Control-pannels/Swing-gates/3033-swing-gate2/3433/ Διαθέτει εντολή για εξωτερικό μπουτόν Διαθέτει έξοδο για φωτοκύτταρα(ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ) Διαθετει αυτόματο κλεισιμο.. Τι αλλο θες? ΥΓ.Μια επαφη να βλεπεις αν ειναι ανοιχτη η κλειστη η πορτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα