Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , έπεσε αυτό το κινητό στα χέρια μου και ενώ φορτίζει και ανάβει κανονικά , δεν δουλεύει η αφή στην οθονη. Αν αλλάξω την οθόνη θα φτιάξει έτσι; Δεν παίζει να φταίει κάτι άλλο σωστά;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Καλησπέρα , έπεσε αυτό το κινητό στα χέρια μου και ενώ φορτίζει και ανάβει κανονικά , δεν δουλεύει η αφή στην οθονη. Αν αλλάξω την οθόνη θα φτιάξει έτσι; Δεν παίζει να φταίει κάτι άλλο σωστά;

Είναι ευαίσθητη η οθόνη του.Η γνήσια με τοποθέτηση κοστίζει κάπου 80€ σε εξουσιοδοτημένο service της Samsung.Δεν αξίζει η επισκευή του, παλιός επεξεργαστής και πολύ μικρός χώρος αποθήκευσης.

Με 150-170€, αγοράζεις πολύ καλύτερο κινητό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Είναι ευαίσθητη η οθόνη του.Η γνήσια με τοποθέτηση κοστίζει κάπου 80€ σε εξουσιοδοτημένο service της Samsung.Δεν αξίζει η επισκευή του, παλιός επεξεργαστής και πολύ μικρός χώρος αποθήκευσης.

Με 150-170€, αγοράζεις πολύ καλύτερο κινητό.

Μπορώ να την τοποθετήσω και εγώ απλά πρέπει να βρω μια γνήσια ή έστω παρόμοιας ποιότητας με την εργοστασιακή.

Χωρος αποθήκευσης και επεξεργαστής εμένα με καλύπτουν αφού με μια custom ROM θα είναι μια χαρά + μια κάρτα sd που έχω στην ακρη. Εξάλλου για δεύτερο κινητό το θέλω σε περίπτωση που πάθει κάτι αυτό που έχω τωρα. 

19 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Εχει φαει πτωση το κινητο;;

Δεν γνωρίζω αλλά υποθέτω πως ναι αν και η οθόνη εξωτερικά είναι άθικτη

18 ώρες πριν, greekfragma είπε

τσάμπα χρόνο και χρήμα θα πετάξεις για ένα 5ετίας entry level κινητό.

Τα χαρακτηριστικά με καλύπτουν μαζί με μια custom ROM για εφεδρικό κινητό 

19 ώρες πριν, andreas-d είπε

Δεν αξίζει τον κόπο να το επισκευάσεις φίλε μου πετάξετε το στην ανακύκλωση 

Οκ

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Δεν παίζει να φταίει κάτι άλλο σωστά;

Αφού η οθόνη είναι εντάξει, βγάλε τη Sim και ξαναβάλτη. Αν δεν δουλέψει κάνε ένα reset

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αφού η οθόνη είναι εντάξει, βγάλε τη Sim και ξαναβάλτη. Αν δεν δουλέψει κάνε ένα reset

Έκανα reset σε εργοστασιακές , έβγαλα έβαλα την σιμ αλλά τίποτα ακόμα δεν δουλεύει το touch

Θα το ανοίξω μόλις βρω χρόνο να δω μήπως έχει ξεκολλήσει τίποτα μπας και γλιτώσω νέα οθόνη 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...