alucards74 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Καλημέρα . Θέλω να αλλάξω το DNS του ρούτερ H288A σε αυτό της cloudflare. Μπαίνω στις ρυθμίσεις του ρούτερ , μετά επιλέγω INTERNET και στη συνέχεια WAN Εκεί έχει DSL connection και από κάτω τρεις επιλογές Internet_VDSL (VDSL LE ) Internet2_VDSL (VDSL VPU ) Internet_ADSL Θα χρειαστεί να αλλάξω το DNS και στις τρεις αυτές επιλογές? Όταν π.χ. πατησω Internet_VDSL (VDSL LE ) μου δείχνει τα παρακάτω στις φωτογραφίες. Το ipv6 είναι σε auto mode και επιλέγω manual. Εκεί θα πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις και στις τρεις επιλογές ipv6/ipv4 , ipv6 και ipv4 ? Και τέλος τι γράφω στα GUA και p.d. ? Γιατί μου βγάζει enter valid IPv6 address. Στο παλιό ρούτερ είχα βάλει manual DNS 1.1.1.1 και 1.0.0.1 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Λογικό αυτό που σου βγάζει μιας και βάζεις ip τύπου ipv4 ενώ θέλει ipv6 βάλε αυτές 2606:4700:4700::1111 2606:4700:4700::1001 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alucards74 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 39 λεπτά πριν, coffeex είπε Λογικό αυτό που σου βγάζει μιας και βάζεις ip τύπου ipv4 ενώ θέλει ipv6 βάλε αυτές 2606:4700:4700::1111 2606:4700:4700::1001 Ευχαριστώ πολύ. Στα δύο από πάνω που λέει GUA και PD τα αφήνω κενά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση coffeex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, alucards74 είπε Ευχαριστώ πολύ. Στα δύο από πάνω που λέει GUA και PD τα αφήνω κενά? Βασικά αντί για manual βάλε Auto και πήγαινε στο πάνω μέρος της οθόνης που γράφει Local Network μετά διάλεξε LAN και από τις επιλογές που θα σου βγάλει διάλεξε DHCP Server, εκεί πρέπει να κάνεις τις αλλαγές. Επίσης για να αλλάξεις τους dns και για IPv6 θα πρέπει να κάνεις login με το username forthnet αλλιώς δεν σου βγάζει την επιλογή για IPv6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα