Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πρόσφατα παρήγγειλα νέα κομμάτια για να αναβαθμίσω το σύστημα μου. Πήρα έναν 12400f + δίσκους τροφοδοτικά κτλ. Είμαι σε διλημμα όμως όσον αφορά την κάρτα γραφικών. Έχω μια gtx970 η οποία τόσο καιρό με ικανοποιουσε σε γενικές γραμμές εφόσον έκανα υποχωρήσεις στα γραφικά στα νέα παιχνίδια. Σκεφτόμουν να την αλλάξω με κάποια κάρτα του στυλ 350/6600 αλλα δεν ξερω αν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για μια τέτοια κάρτα δεδομένου ότι ακομα οι τιμές είναι σχετικά υψηλές. Θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με το τι να κάνω η αν υπάρχει καμία εναλλακτική που αξίζει, πχ μεταχειρισμένη 2060 η κάτι παρόμοιο.

Edit: το budget μου δεν θα ήθελα να ξεπεράσει τα 350€ 

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Chrisgs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν σκοπεύεις να αναβαθμίσεις την 970 σημαίνει αυτόματα οτι κακώς προχώρησες σε αναβάθμιση(υποθέτω το προηγούμενο σύστημα κάλυπτε την 970)

Δεν χρειάζεται να πάρεις μεταχειρισμένη 2060, καλύτερα να πάρεις καινούργια ας είναι και manli...

H 6600 είναι οτι δυνατότερο υπάρχει μέχρι τα λεφτά που κοιτάς.

Οι τιμές στα μεταχειρισμένα είναι ψιλοτραγικές, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους.

Προσωπικά δε θα ρίσκαρα για λίγα ευρώ να πάρω ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις χωρίς να ξέρω τι μου ξημερώνει

Το πως θα εξελιχθούν οι τιμές κανείς δε τον ξέρει.

Είναι καθαρά υποκειμενικό αν θες να ρισκάρεις(δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στην αγορά με τόσα που γίνονται γύρω μας) περιμένοντας καλύτερες τιμές

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Chrisgs είπε

Καλησπέρα, πρόσφατα παρήγγειλα νέα κομμάτια για να αναβαθμίσω το σύστημα μου. Πήρα έναν 12400f + δίσκους τροφοδοτικά κτλ. Είμαι σε διλημμα όμως όσον αφορά την κάρτα γραφικών. Έχω μια gtx970 η οποία τόσο καιρό με ικανοποιουσε σε γενικές γραμμές εφόσον έκανα υποχωρήσεις στα γραφικά στα νέα παιχνίδια. Σκεφτόμουν να την αλλάξω με κάποια κάρτα του στυλ 350/6600 αλλα δεν ξερω αν αξίζει να δώσω τόσα λεφτά για μια τέτοια κάρτα δεδομένου ότι ακομα οι τιμές είναι σχετικά υψηλές. Θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με το τι να κάνω η αν υπάρχει καμία εναλλακτική που αξίζει, πχ μεταχειρισμένη 2060 η κάτι παρόμοιο.

Edit: το budget μου δεν θα ήθελα να ξεπεράσει τα 350€ 

Ευχαριστώ πολύ!

Πας στην 6600 στα 350€ που είναι επιπέδου 2070,3060.

Προφανώς και στην χρυση εποχή του mining δεν αγοράζουμε μεταχειρισμένη κάρτα για να εχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Για τις τιμές στις καινούργιες κάρτες μην περιμενεις πολλα.Μπορεί και να πεσουν ένα 10-15% κάποια στιγμή μπορεί από την άλλη να ανέβουν κιόλας.Δεν υπαρχει καμία εγγυηση.Παρηγγειλα πριν 1,5 μήνα μία 6600 στα 340€ και αυτή τη στιγμή είναι πιο ακριβή. 

Δημοσ.

Δυστυχώς έπρεπε να αναβαθμιστεί γιατί υπήρχαν διάφορα θεματακια. Εκτος αυτού τώρα, η rx6600 έχω δει ότι είναι τίμια για 1080p αλλά θέλει και τις υποχωρήσεις της μερικές φορές. Εφόσον μιλάμε για πρόσφατη κάρτα φαντάζομαι ότι θα έχει ένα +30-40% βελτίωση σε σύγκριση με την 970 που έχω; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Chrisgs είπε

Δυστυχώς έπρεπε να αναβαθμιστεί γιατί υπήρχαν διάφορα θεματακια. Εκτος αυτού τώρα, η rx6600 έχω δει ότι είναι τίμια για 1080p αλλά θέλει και τις υποχωρήσεις της μερικές φορές. Εφόσον μιλάμε για πρόσφατη κάρτα φαντάζομαι ότι θα έχει ένα +30-40% βελτίωση σε σύγκριση με την 970 που έχω; 

Παίζει να είναι και 2x ταχύτερη, ιδιαίτερα σε καινούργια παιχνίδια

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Chrisgs είπε

Ό,τι σου λέει και ο από πανω διπλάσια fps θα έχεις σε συγκριση με την 970.

Σε 1080 θα παιζεις τα παντα ultra και αντε αμα παίζεις κανένα cyberpunk να παιξεις σε high-ultra. 

Δημοσ.

Οι 6600&6600xt είναι διαμάντια και είναι άξιο απορίας πως με τέτοια χαρακτηριστικά βγάζουν τέτοιο framerate.  Η τιμή τους είναι καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά όλες οι κάρτες παραμένουν ακριβές για την όποια κατηγορία ανήκουν.  Οι τιμές θα πέσουν και άλλο αλλά αυτό θα γίνει με αργούς ρυθμούς, δεν είναι της παρούσης να εξηγήσω τον λόγο,  έχει να κάνει με το εμπόριο. 

Οι τιμές στις μεταχειρισμένες είναι τραγικές εκτός κάποιον εξαιρέσεων που οι πωλητές τους ζούνε στο παρών και όχι στο 2021 !βλέπεις κάρτες 5ετιας να τις δίνουν στα 500€

Για αυτά που ζητάς η καλύτερη περίπτωση είναι μια 6600, στο gaming είναι περίπου 80% ισχυρότερη απο την 970 που έχεις αυτή την στιγμή. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, panoskatos είπε

Οι 6600&6600xt είναι διαμάντια και είναι άξιο απορίας πως με τέτοια χαρακτηριστικά βγάζουν τέτοιο framerate.  Η τιμή τους είναι καλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά όλες οι κάρτες παραμένουν ακριβές για την όποια κατηγορία ανήκουν.  Οι τιμές θα πέσουν και άλλο αλλά αυτό θα γίνει με αργούς ρυθμούς, δεν είναι της παρούσης να εξηγήσω τον λόγο,  έχει να κάνει με το εμπόριο. 

Οι τιμές στις μεταχειρισμένες είναι τραγικές εκτός κάποιον εξαιρέσεων που οι πωλητές τους ζούνε στο παρών και όχι στο 2021 !βλέπεις κάρτες 5ετιας να τις δίνουν στα 500€

Για αυτά που ζητάς η καλύτερη περίπτωση είναι μια 6600, στο gaming είναι περίπου 80% ισχυρότερη απο την 970 που έχεις αυτή την στιγμή. 

θα καταληξει να παιρνεις μια 6600 στα 300ευρω , να την τρεχεις κανονικα κ μετα απο 1, 1,5 χρονο να την πουλας κανα 200,250αρι κ να παιρνεις μια 7600 παλι στα 300..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με τη προυποθεση οτι τα κρυπτο θα συνεχισουν να πεφτουν..🙄

Επεξ/σία από Deathy
Δημοσ.

Οι τιμές δεν θα είναι ποτέ σωστές γιατί πολύ απλά δεν θα προλάβουν να να φθηνύνουν, θα βγουν οι καινούργιες.

Δημοσ.

Εγω πριν 2 χρόνια έφτιαξα πισι και έμεινα με τη 960. Παράπονο δεν έχω μια χαρά παίζει τα πάντα με υποχωρήσεις αλλά δεν πάει άλλο. Μεταχειρισμένη ΔΕΝ αξίζει για κανένα λόγο γιατί οι τιμές είναι σχεδόν πάνω και από καινούργια που έχει και καλύτερες επιδόσεις. Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάς για κανένα λόγο Nvidia(λόγο κόστους απόδοσης) οπότε 3 επιλογές υπάρχουν 6500ΧΤ 6600 6600ΧΤ. Ναι, η 6500 δεν είναι κάτι τρελό αλλά με 180-190 ευρώ πας σε μια ενδιάμεση λύση που είναι στα επίπεδα επιδόσεων 980 και είπαμε είναι καινούργια. 6600 είναι σε τι τιμή θα τη βρεις στα 300 είναι πολύ καλά και 380-400 η 6600ΧΤ διότι δε βλέπω να πέφτουν πολύ παραπάνω μέχρι να βγουν οι καινούργιες(σε κανα χρόνο). Οπότε επιλογή δικιά σου είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...